Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Miniku, já taky blbě reagovala na agolutin, trvalo mi to třeba i 14 dní, než přišla MS. Já teď jinak beru na upravení cyklu Duphaston a zabral mi na den přesně! Taky jsem se divila, ale jsem moc ráda. Jinak ten Duphaston taky nemá moc vedlejších účinků, co jsem tak četla v příbaláku. Cítím se po něm dobře, rozhodně líp než po clostilu! ![]()
Maceli, ať žijou tulipánky
![]()
Jessy, zkus Dr. poprosit o Duphaston nebo Utrogestan, je to asi lepší než lítat pořád na injekce.
Zdeniku, ty taky! ![]()
A co ty, Nikduš, jak snášíš progesteron? V jaké formě ho bereš? ![]()
ahoj holky,uz ani nevim poradne kam pisu ![]()
snazime se o miminko a mam problemy s mestruaci jsem tady spravne?
holky,prosim napiste mi neco
mam taky hodne zkusenosti s hormonama a injekcema,ale bohuzel vetsinou negativni,porad jen cekam az najdou neco co mi pomuze
![]()
ahoj anonymní (vyber si nějakou přezdívku ať tě poznáváme)
jsi tu naprosto správně, všichni se o miminko snažíme a většina holek mívá problémy s menstruací…takže se rozepiš víc a dáme určitě hlavy dohromady…pa
Dandy - ne, spineni je jeste stary cyklus.
ahoj Anonyme - neboj, kazdy je tu jednou poprve.
V tomto foru, co jsi si nasla mame vsichni nejake problemy, ale je to tu ruzne. V ostatnich (teda myslim) je to takove vic zamerene, treba inseminace nebo Clostil.
Takze si muzes vybrat.
Marceli - To nesleduju
to jsou veci, takove serialy, a o cem to je? Ale uz jsem to slysela.
Kde je dneska Abbey?
Lius - ja jsem zatim 11. den, takze jsem porad u estrogenu, ale progesteron mam taky jako prasky, to same co Dustaphon a potom mam tu mast.
ahojky holky, právě jsem objevila ztracenou čekatelku
ahoj Nikdo - jak se máš??? že občas nezajdeš ty nevěrnice ![]()
bohuzel nevim jak se ta prezdivka zadava?jsem na tohle leva ![]()
me je 23let,od 17let nedostavam menstruaci,ztratila jsem ji a nikdo nevi proc,v 18jsem byla na laparo,ale nic nenasly,pote mi nasli snizenou funkci stitne zlazy,prasky budu brat uz navzdy,zkousely ruzne odbery hormony,nakonec menstr.docilili HA,kterou jsem brala tri roky,zkouseli jsme ji treba vy:,–(it,ale mens.se opet nedostavila,pote kdyz jsem se dostala od prahy na endokrinologii,mi doktor oznamil ze mam vysoky prolatin a to ze je pricinou vseho,prodelal jsem magnet.rezonanci,nastesti byla negativni,chvili brala dostinex a ted uz je prolaktin v norme,ale stale nementruuju,v rijnu jsme vy:,–(ili HA a to byla ma posledni menzes,pak jsem dostala jednu injekci..pak dalsi..naposledy estrimax s utrogestanem,ted jsme 25dni po dobrani a menzes nikde
jo a jeste doktorka mi dela uz a rikala ze folikuly tam jsou ale male a ze me ted nechce nicim ladovat,ze proste pockame az se menstruace dostavi,coz se mi moc nechce:(,po etrimaxu s utrogestanem jsme docilili akorat toho ze jsem mela denne migreny,bylo mi na zvraceni,boli me podbrisek a mam deprese,to trva vlastne do dneska,jsem na neschopnosti,je to des,porad na to vsechno myslim,navic se mi asi pred pul rokem ozvaly zada,takze se lecim i s tim a ty boli a boli vlastne boli cely podbrisek a v krizi a nevime od ceho to je.
ahoj anonymni,
tak to teda koukam co vsechno jsi prodelala a cim vsim prochazis. Ja mam taky problemy s menstruaci od 15-ti a taky jsem na nic nereagovala, tak mi v 17-ti dal doktor HAK. Do ted se mi antikoncepce hodila a nemela jsem duvod vy:,–(it. Ale ted po vysazeni menzes sama nechodi, jen po agolutinu.Taky je mi 23. A jsem zvedava co vsechno me jeste s tou nepravidelnosti menzes ceka.
Nikdo, moje státnice je šílenost nad šílenosti: občanské právo hmotné, občanské pr procesní, správní právo, obchodní právo, trestní právo - vše v jeden den - když neuděláš jeden předmět, opakuješ znova vše - dohromady asi 6000 stránek a tipuju kolem 20 zákonů… je mi z toho špatně, jen si to představím. budu se učit denně skoro 3 měsíce. dneska sháním na diplomku materiály…
Moc ti držím palce, ať ten tvůj dnešní pokus dopadne co nejlíp
Určitě dej vědět
A když to nedopadne, přece jen máš ještě víc než měsíc, oder
![]()
ahoj gumpino, když ti to pod jménem píše anonymní, tak ještě přihlášená nejsi. nahoře na stránce je takový dlouhý rámeček a na konci je „přihlášení“. na to klikni a pak si tam najdi něco jako registrovat, na to klikni a otevře se ti nějaká tabulka, tu vyplň. na zadaný email ti přijde heslo, pak se přihlásíš a je to ![]()