PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1773
6.2.06 19:25

Lio, nevím, jestli to je pravda, ale když jsem si chtěla někdy v pubertě dát piercing do pupíku, slyšela jsem ze všech stran právě tohle :! Mám i víc naušnic a před tím mě taky varovali..i když ne zrovna neplodností, ale že prý tam je spousta bodů, který se můžou narušit. hele, zkus zajít někam do velkého knihkupectví a prohlídni si nějakou knížku o akupunktuře, akupresuře, reflexních masážích nebo tak něco, určitě tam nějaké body i s popisem funcí najdeš..

NIKDO, vařím k večeři kaese spaetzle :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
6.2.06 19:35

LIO:když jsou ty body v uchu,tak proč ne v pupíku,sice jsem o nich ještě neslyšela,ale… Taky mám několikrát propíchané uši,ale už jsem ten nadbytečný kov odstranila,ale nevím,nevím… Jééé,to máš super moderní mamču :)

Agato:co je to ,,kaese spaetzle" :?: 8O Je to dobrý :?: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
6.2.06 19:55

Ahoj Holky!
Tak já jsem 18DC a břicho bolí čím dál tim víc.

nikdo - já na něm.stránkách mám křivku tak se klidně mrkni. Jsem tam pod - misch 80.
Ale zatim mi to vůbec neukazuje že bych měla OVU.
Nevim - každý tam má růynou křivku a nikdo kromě potvůrky tam nenapsal pak jestli mu to vyšlo nebo ne.

Jo a chtěla jsem se zeptat jestli někdo máte také v noci návaly po clostilbeg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
6.2.06 20:11

ahojte, LIO, to je super, ze ti ten duphaston zabral… uvidis, ze v pristim cyklu bude i ta ovu… ja stale nic a kdyz to takhle pujde dal, tak zase skoncim pristi tyden u dr., aby mi neco pichla..... ta e me bude mit radost :roll:
jinak k to mu piercingu - msylim, ze je rozymnu co tu psala agata - mrkni na knizky o akupresure a akupunkture…
misch, jestli te teprve boli brocho, tak se ovu chysta, ne :wink: ?
mirule, gratuluju k ovu, jen at se teplota pekne drzi hoooodne dlouho :lol: a laparka treba vubec nebude treba ? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
6.2.06 20:18

Lio - já o tom že by piercing vadil nikdy neslyšela…ale určitě to v tobě hlodá, tak zjisti víc informací a dá se odstranit,ne?
Koukám že s Misch jsme na tom úplně stejně (18.DC), ale já mám ovu už stopro za sebou. Teď jen čekám a čekám........
Zdeníku - to je dost, že ses ukázala, chybělas tu…ty chodíš ještě na Čekatelky co? Tam je to teprv upovídaný, jak to můžeš stíhat?? :)
Mirule-jen tak pro zajímavost, už zjišťuju podrobnější info ohledně laparky,taky ti řekli, že se na ní má jít těsně po menstruaci aby jsi byla na ovulaci už fit??
Pa holčiny krásnou dobrou noc a zase zítra ahoj :! :! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
6.2.06 20:29

vetsinou to zvladam oboji, ale dneska jsem cely odpoledne nebyla u pocitace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
6.2.06 21:08

Holky, díky za rady, no uvidím s tím piercingem. Zkusím to nějak zjistit. Jinak bych tu náušnici vyndala. Za to by mi to nestálo! :twisted:

Misch, já mám taky po clostilu návaly, hlavně v noci. Kolikrát ze sebe musím strhat noční košili a pak třeba za chvíli je mi zase hrozná zima. Takže jsme dvě! :wink: A v práci občas nemluvě…

Kaese spaetzle jsou sýrové špecle? Špecle taky kupuju, dají se sehnat i v ČR, ale většinou k nim dávám špenát :lol: Ale jsou mňam, mňam!

Zdeniku, ty jsi ďábel, jak stíháš 2 diskuze najednou? Já často nestíhám tady! :D U tebe to asi vypadá na ten agolutin, že, teda, ještě máš čas. :wink: Zkus se domluvit na ten Duphaston, myslíš, že by ti nepomohl? Když by sis ho šikovně nadávkovala, tak by se nemusela bloknout ani OVU! Dokonce tady nějaká holčina v diskuzi Utrogestan versus OVU psala, že i přesto, že ho brala při OVU, že otěhotněla, takže to třeba taky není pokaždé pravidlo. Prý by se musela brát už hodně před OVU. Takže 16. DC je možná v poho. Navíc pak třeba může OVU naskočit sama :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
6.2.06 21:14

lio, ja se to pokusim uhrat na ten utrogestan nebo duphaston, ale dr. bude az pristi tyden…
do agolutinu se mi taky moc nechce, mam pocit, ze pri utrogestanu mam prave jeste sanci na ovu… viz ten grafik, co jsem sem davala minule z fertility :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
6.2.06 21:24

Ahoj holky,
tak koukám, že dnes jste zjistili, že potencionálním problémem proč nemůžeme otěhotnět jsou propíchané uši a pupíky. To je super!!! Mám docela dost náušnic, tak to bude tím!!! :wink:

Jinak vám povím, že teploměr si to dneska rozmyslel, a hópl o 3 desetiny níž - na 36,7. Udělala jsem OVU test a vyšla slabá čárka. Tak jestli to bude pokračovat dle standardního harmonogramu, tak by zítra měla být silnější.
Jen mám pocit, že s tu mojí křivku mi jednou přišpendlí na prsa a vystaví si mě v muzeu přírodních exotů.

A jinak, pokud potřebujete nějakou oběť na // tak já se hlásím naprosto dobrovolně (jó, ale myslím // na Těhu testu - tamtěch jsem už viděla dost :( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
6.2.06 21:38

Lioness - tak to jsi mě uklidnila, že nejsem sama kdo má návali.Ale je divný že první měsíc co jsem brala clostil. tak nic až teď ten druhý měsíc.

Zdenik - mě břicho pobolívá pořád ale vždzcky tak jinak až teď mě bolí festově.doufám že máš pravdu, ale teplota se mi již 5 dní drží na 36,5 a nezvedá se.

Macelina - Tak to jsem zvědáva kdo dřív znás bude mít tu dobrou správu.

Tak holky jak jste na tom ostatní :?:
Já už bych si přála aby to vyšlo.
Svoji práci mám ráda ale jsem tam již 7 let v kuse a chtělo by to nějaký příjemný odpočinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
6.2.06 23:47

Ahoj :lol: LIO-zůstala jsem s otevřenou pusou,když jsem si četla co jsi napsala o té naušnici v pupíku-je to týden,co jsem to říkala manželovi!!!Já tam mám naušnici totiž taky.No a před týdnem mi z ní vypadl kamínek,tak jsem říkala,že je to nějaké znamení a že bych ji třeba měla vyndat!!!!!!!!!!!! 8O Jestli mi náhodou nebrání v otěhotnění.A jen tak mimochodem-dneska odpoledne při úklidu jsem ten kamínek našla v ob.pokoji.!! :wink: No určitě se i zítra zeptám paní dr. jestli ji mám vyndat-nebo její názor na to :roll: -i když nejspíš si bude myslet,že jsem blázen už ze všeho!!Koukám,že máme stejné myšlenkové pochody a bádáme kde se dá!!! :P Tak přeji dobrou noc,nějak nemůžu usnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
7.2.06 08:33

DOBRE RANO VSEM,
TAK NAM ZASE KRASNE NACHUMELILO :lol:

JA JSEM TED MELA 3DNY VOLNO A DNESKA MAM V PRACI DOCELA RUSNO. ALE DISKUZI MEZI TIM STIHAM :)
JE TU NEKDO????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
7.2.06 08:41

Dobre rano holky :D
Agato - spetzle nevarim, ale kdyz jsem studovala v Bayern, tak jsme to tam jedli, to je spis takova bavorska specialitka. Diky, ze ses pripojila s krivkou, jinak bych si tady pripadala jak exot :) Apropo - podivejte se, co mi dela teplota, ta se taky zblaznila, jak u Abbey.
Zdeniku - ja myslim (teda samzrejme jsem to cetla v te knize o hormonech) je to kazdopadne zajimavy nezor, ze pri anovulaci by mel prave pomoct ten progesteron v druhe pulce. A je jedno, jak dlouhy mas cyklus. Proste od 15. den, a po trech mesicich se to potom normalizuje a i ta ovu prijde normalne. Podle nejake statistiky je mene pravdepodobne, ze otehotni zeny s kratkymi a s dlouhymi cykly.
Lio - takze jsi na nejlepsi ceste, nejdriv normalizovat, potom otehotnovat :D :D Co se tyce toho piercingu, tak to jsem teda skeptik, ale nic neni nemozne.
Mischi - na tvoji krivku se nedostanu, kdyz nemam heslo, teda alespon myslim, prave proto jsem myslela, kdyby jsme to mely v podpisu, tak by to bylo praktictejsi. Jo mezi uspesnymi krivkami jsem tudle nasla i Pavcu z Cekatelek. :D
Aluu :! :twisted:
**Marceli
- mas penicilin nebo co?
**Mirulko
- ty jdes uz 1.3. na laparku?, nebo si to pletu s marceli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
7.2.06 08:42

ahoj Jessy, ja jsem tady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
7.2.06 08:45

AHOJKY?

AJAJI, tak zjisti ten piercing v pupíku u Dr. Jsem zvědavá na odborný názor! :wink:

ZDENIKU, zkus ten Utroš nebo Duphaston (je to v podstatě to samé, ne?) Myslím, že je to lepší než agolutin! A myslím, že po něm asi hezky naroste sliznice, protože jaký jdou ze mě kusance (a vlastně jen po 30 dnech), to není možný! Dnes ráno ve sprše jsem vypadala, jako kdybych chtěla vykrvácet :D . Podle mě asi působí i na sliznici, ne? To je taky dost důležité!

MISCH, mě taky první měsíc nic po clostilu nebylo, až druhý a ten třetí měsíc to zase bylo o hodně lepší s břichem. Tolik nebolelo. Je to asi individuální! Ale návaly, to jo, ty znám. Jo a já jsem taky v práci už 7 a půl roku a už by to chtělo změnu, pro změnu třeba drandit s kočárkem :D

ABBEY, tak to je super, že se ti už teplota změnila, už bylo na čase, viď? To tělo si prostě občas dělá svoje. Takže to by mohla přijít i OVU, ne? Tak se tulte, tulte a tulte!

MACELI, co ten tvůj močák, už ti prášky trochu ulevily?

JESSY, já jsem na příjmu, ale jen chvíli, musím jít makat, mám tu neodkladný úkol :wink: Tak to tady vezmi za mě :D !

Zatím papa LIO :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová