Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
TAk holky ty rukavice se jmenuji: Care Plan VPH. stoji 25 euro a je tam 20 ks.
Tak pekny folikovy tulici vecer.
Jojo, lio ja bych tu praci brala, ale zase jakoukoliv ne ![]()
Ahoj holky,
tak koukám, co jste toho dneska, teda spíše včera
napovídaly.
Nějak jsem vás ani nestihla, protože když jsem dorazila zpátky domů, musela jsem se dát do práce - takže mám vlastně takovou odpolední!
Jo, ta moje bolest se nedala v poledne už vydržet, jako srab jsem zavolala doktorovi - ten řekl, že podle popisu to nejsou vaječníky ale spíš nějaký škříplý nerv. No, tak jsem ještě asi dvě hodiny trpěla a jak to přišlo, tak to během chvíle zase odešlo. Po třech dnech!
Nikduš … docela by mě zajímal název toho přírodního progesteronu. Já jsem pročetla dost amerických stránek. Ono je v USA výrobků s přírodním progest. docela dost. Mrkni prosím na tento odkaz, zda je to ten, co máš ty?
Dle jeho popisu je právě toto forma na řešení problémů s otěhotněním a udržením těhotenství.
http://allonhealth.com/…lity-sub.htm
Holky, já vám ty folíky docela závidím. Když jsem několikrát byla na UVZ, tak jsem slyšela, že je tam 18mm apod, ale kam se pak poděly, ví Bůh!
Já tento měsíc OVU nečekám, protože pokud by mě měla teplota při OVU ještě stoupnout, tak se mi tělo asi uvaří. BT se mi u:,–(ila na 36,9-37,0 a nechce mrcha klesnout. To je bordel! Tak někdo má problém, že má teplotu pořád dole a já jí mám pořád nahoře, vlastně už od 8. ledna.
Agátko … k těm // mám stejný přístup. Protože jsem viděla tolik negativních TT, tak si teď dělám OVU testy a tam občas i // vidím. To je pak radosti.
Holky, koupila jsem si asi před týdnem od fy Leros - Čaj pro ženy. Je v něm Kontryhel, Dobromysl, Hluchavka, Vřes a spousta dalších bylin. Rozhodně je však mnohem chutnější než samotný Kontryhel! Zkuste ho.
Lio … tak klasická MS stále nikde? Ty vlastně BT neměříš! Docela by mě zajímalo, jakou máš. Protože já jsem taky klasickou MS nedostala - spíš jsem tak 2,5?? dne špinila. Ale ta mrcha teplota mi po tomhle zázraku vůbec neklesla.
Tak já jdu taky do hajan …
Krásný víkend .
Teda Abbey, ty jsi takhle ponocujes?
Ja mam na: www.altmednetwork.net/whealth/progest crm.html
Na tom kremu je napsane: Awakening Woman Progesterone Cream
Ale slozeni by melo byt stejne ![]()
Jinak vsem dobre rano , dneska me pro zmenu zacala pichat prava strana
to mi spis prijde na vajecnik. Me snad fakt picne ![]()
Zdeni - mam na tebe otazecku, ovlivnuje i estrogen teplotu?
nikdus, estrogen teplotu neovlivnuje, jen progesteron - primo pusobi na centrum pro teplotu v mozku
jeste k tomu pichani - vlevo to muze byt i od streva - lokalni nadbytek plynu, ten je tam porad, i kdyz nemate vetry a kdyz ho je v nejakym miste zrovna vic, tak to muze pichat nebo i dost hnusne bolet…
Zdeni ty jsi naturalista ![]()
leva strana je moje bolava, mam pocit, ze me boli porad, takze kdyz me pro zmenu boli prava strana, tak je to skoro vyhra. ![]()
No ale pryc s bolestma.
Jsem zvedava s cim se vrati Agata z Nemecka ![]()
My jedeme nakupovat.
Nikduš .. díky za odkaz. Tak jsem si to pročetla, ale bohužel u tady-toho přípravku nepíší nic o řešení problémů s početím, udržením plodu apod.
U toho výrobku, jehož odkaz jsem ti posílala včera, je řešení neplotnosti jako hlavní účel. Nechám si jej dovézt.
Zdeniku … tak jestli progesteron zvyšuje teplotu, to ho mám teď asi sakra dost … což se trochu pře s tvrzením Dr. Po mém jednom moc pěkném pádu na horách jsem měla otřes mozku, pak mi zjistili krvácení do hypofýzy - v jehož důsledku dochází k omezení její činnosti.
Tak holky, co je u vás nového. U nás začalo sněžit, což se nechalo při změně teploty předpokládat. A tak mi to nějak zvedlo náladu. Miluji sněžení. Za oknem se na to krásně kouká … až na to, že budu muset jít odpoledne odmést chodníky.
Abbey
abbey, teplota muze byt zvysena i z jinych duvodu…
u nas taky trochu snezi ![]()
Ahoj Zdeniku … já vím že jo, jenže nějak ten důvod nemůžu zjistit. Každý den se zařeknu, že už to nebudu řešit ale když další ráno vidím na teploměru zase 37,0, tak mi to stejně nedá. Dnes jsem už ten teploměr začala podezřívat, že je línej měřit, pamatuje si teplotu před třemi dny a furt mi jí ukazuje.
Ahojky děvčata,
tak to jsem ráda, že u někerých z vás už bolest břicha ustala.
Já čekám na mrchu, ale myslím, že tak nejdřív v to pondělí.
Maceli, to špinění jsem měla jen jeden den a bylo to takové jen růžovoučké
. Pak to ustalo. Ale nevím, nevím, spíš asi mrchu čekám. Jsem zvědavá na tebe, jak zabral pregnyl. Takhle daleko jsem bohužel ještě nedošla ![]()
Jessy, tak to je dobře, že s tebou začal trochu Dr. něco dělat. Tak ať to má jen kladné výsledky!
![]()
Nikduš, co ty a to tvoje břicho? Tobě se tam teda dějou věci
Ty pH rukavice, tak to je docela dobrý, jestli jich tam je 20 ks, tak to máš hodně pokusů ![]()
Zdeniku, máš pravdu, mně minule, když mi Dr. dělal folikulometrii, tak taky se špatně dostával k vaječníku, protože ho nějak překrývalo střevo.
Zdeni, nezoufej, OVU může přijít u tebe i později, vem si, že máme 60 dňové cykly, takže přijde třeba až 30. DC ![]()
Agátko, jéé, tak ty jsi jela přes naše město, to je teda náhodička
. Jsem zvědavá, jak pořídíš v Marktrewitz. ![]()
Abbey, prosím tě, ty mě děsíš, to abych měla strach jet lyžovat. Jak se ti to stalo? To jsi upadla na lyžích nebo tě někdo „sejmul“? Takových úrazů se úplně děsím. Jinak ten čaj od Lerosu jsem si taky minulý týden koupila a chuťově je fakt dobrej. Nevíte, jestli se může pít celý cyklus? Ale asi jo, ne? Jinak té kontryhel. složky je tam opravdu dost a líbí se mi, že je sáčkovanej. Ty sypací nejsou tak pohodlný.
Dnes jsem nakoupila dárečky pro kamarádčino mimi. Jedu tam zítra, je to teprve 14denní tvoreček, tak budu asi pěkně naměko. Koupila jsem hezounké povlečení do postýlky, dětské fotoalbum, bryndáčky, ponožtičky a takovej overal pro miminko (ale na léto, takže o něco větší), tak snad se tím zavděčím
, ale myslím, že jsem to vybrala dobře.
Jo a dnes k nám večer přijde návštěva a ta kamarádka je v 8. měsíci těhu. Takže kolem mě se to seckakramentsky hemží miminkama a břichama ![]()
Přeji všem krásnou sobotu a taky neděli. Já jdu dělat chlebíčky, abych měla návštěvě co nabídnout. Zatím papa LIO
Pravda, pravda, co je vůbec s Aluu?
ALUU, ozvi se, jak jsi dopadla s tím prolaktinem? Děláme si starost!!! ![]()
Lio … mě se to stalo na prkně. To jsem ještě nejezdila v helmě. Prostě se mi sekla hrana a já šla po zádech dolů z kopce a on ten povrch byl docela dost zledovatělej, takže to byla žaha jako blázen. Lyže jsou na tyhle pády ponděkud bezpečnější.
Hele, to bys nesměla vylézt ani na ulici, já jsem šla minulý týden po dvorku, vlezla jsem na ledovku a najednou jsem měla nohy nad hlavou. Naštěstí jsem to odnesla jen modřinami na zadku a na nohou.
Selmina-tak to je škoda,že má pan doktor už plno.Kamarádka tam byla na začátku prosince,tak to máme pěkně smolíka
No jo no,budeme hledat dál.Zeptám se své ségry.Taky mi nedávno něco říkala o své p.doktorce-snad ,že ještě přibírá.Dám ti vědět.Jinak v úterý jdu do ISCARE a konečně se dozvím co a jak dál.Manža byl v pátek na krvi-kvůli pohl.nemocem,atd.Sestřička mu to vyš.udělala taky tam-jsou tam fakt moc ochotní
A příští sobotu mizíme na hory na týden polyžovat do Jeseníků
Už se moc těším.Jen teda jako jediní jedeme bez potomka : Takže si aspon vychutnám děti jako chůva.Kamarádka má dvě roztomilé holčičky-obě z IVF!Jedna na první pokus a druhá na podruhé!!Myslím,že to je velký úspěch!!Tak hlavu vzhůru holky
Jinak krásný zbytek víkendu-já jsem po pařbě s kámoškama a ségrou a spala jsem jen 3 hodky
Ale užily jsme si to parádně!!Paaaaaaaaa
Konečně mi funguje metříííííííííík!
Děkuju za rady minule-jak na to. Jen jsem pak neměla už vůbec čas.Ahooooj ![]()
Dobrý večer,vlastně už brzké ráno,tak jsem se k vám taky už konečně dostala a vše poctivě pročetal za ten skoro týden,jen v tom mám teď v hlavě pořádný guláš ![]()
Tak já hlásím 25.DC teda dnes už 26.DC a OVU pořád nikde
mrcha,BT pořád JEN
36.4 C
Takže přesně jako Abbey pochybuji o svém teploměru a myslím si taky,že si pamatuje jen jednu teplotu,ale u mě to je pro změnu ta nízká ![]()
Lio:k nám taky dnes přišla kamarádka,co je v 8. měsíci,je to nádherný
Dnes jsem byla v Tescu a tam snad měly těhulky sraz,kam jsem se podívala,byla ženská s pupkem
Ach jo!!!
Macelina:takže máš po píchání Pregnylu a je velká šance na těhu,ne? Držím palce!! Jinak to bysme šly na laparku asi v podobném termínu,já jdu pod kudlu 1.3. Tak ať už to nepotřebuješ!!
Zdenik:OVU pořád nikde? Tak to jsem dvě a stále můžem soutěžit,jen doufám, že se mi neprodlouží cyklus,abych pak tu operaci nemusela odkládat ![]()
Tak hodně štěstí v snaženíčku a krásnou dobrou noc
(Já jdu ,,znásilnit" manžu
)