Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak koukám, že mi nefunguje metřík
, takže asi si sem dám ten osvědčený z Tickerfactory. Nedá se nic dělat. Takže se neděste těch mých neustálých změn! ![]()
NO TAK JA JSEM SE TED V PRACI TROCHU ZAPOTILA, ALE UZ BUDE SNAD KLIDECEK. JINAK MAM ZA PRDELI PORAD REDITELE A PORAD MA NEJAKY DEBILNI OTAZKY.......... ![]()
ZDENIKU - JSME NA TOM TED ASI TAK NEJAK STEJNE, DOKTOR MI TAKY ZATIM NENAPSL DUPHASTON ANI CLOSTIL. ALE 20DC CHODIM NA INJEKCI AGOLUTINU
PREJ TO TAKHLE JESTE 2MESICE ZKUSIME A PAK UVIDIME, JESLTI MS NASKOCI SAMA. JA SI ALE MYSLIM, ZE NENASKOCI A ZA 2MESICE MU TAM NABEHNU A UZ DO ME BUDE MUSET ASI ZACIT RVAT HORMONY..........
jéééé Lio ty máš taky tulipánky, tak pfuj pfuj do dalšího cyklu........
Nikdo: Na tu laparku jde 1.3. Mirulka, já možná v polovině března. Jo a nemám penicilin, mám antibiotika Curam.
Misch: já mám taky po Clostilu návaly, vždycky chvilku a je zase dobře, ale jen v době kdy ho beru, třeba teď mám pokoj…
tak zatím ahoj
Tulipány jsem měla ve svatební kytici, tak si je zkusím taky příští cyklus dát, třeba přinesou taky štěstí jako do manželství ![]()
Abbey a Macelina - máme, resp měly jsme, ovu v rozmezí 2 dnů, tak si / vám přeju spoustu progesteronu ![]()
Ještě se vrátím k tetě - jako progesteron doporučovala utrogestan. Se jí prý zdá nejlepší.. ale je to určitě hodně individuální ![]()
NIKDO, nemohla jsi mít 6. nebo 7. DC pokles, jak jsi neměřila, a teď už bys byla po OVU? Měli jste to ale pojištěný 5.DC
, tak třeba jo
Navíc tam máš napsáno, žes 5.DC měla mumu otevřený… A jestli je dole,nebo nahoře..já mám teda pocit, že je to podle toho,jestli ležim,nebo jsem předtim třeba dlouho chodila…a podle tulení..nějakou pravidelnost jsem v poloze čípku nezaznamenala..
No, ale dělala jsi ovu testy.. Co ovutest dneska? Budeš dělat?
Agato, asi nebudu, ja jsem ten LH test mela pred trema dnema nebo tak skoro pozitivni, no a potom jsem to uz nedelala, a vcera byl negativni.
Kdyby to nebylo takhle brzo, tak jsem mela vsechny znaky ovulace - pred tim otevreny cipek, bolest, LH test, teplota, ale takhle brzo?
To stejne nemuze vyjit, protoze to vajicko je nejaky chudacek malicky
![]()
Marceli - ale ty prece muzes byt tehotna, nebo to tak brzo nevadi? Myslim ty antibiotika.
Nikdo - já doufám že můžu být těhotná
S doktorem jsme to řešili a proto mi napsal tyhle prášky, prý tyhle můžu, kdybych náhodou těhotná byla. Tak mu věřím.
Jinak jsem volala na gyndu ohledně výsledků těch mých stěrů, a opravdu to byly kvasinky. No alespoň nic horšího.
Ahoj Holky! Dlouho jsem se na vas nepodivala, mela jsem pekny fofr v praci
Tak to teda koukam, co vsechno se odehralo behem tech par dnu ![]()
Co se tyče CLostilu, beru ho 1. mesic a mohu rict ze zatim dobry, zadne navali horka a tak, akurat jsem mela trochu nafoukle bricho kolem 15. DC. Doufam ze i pristi mesic to budu mit v pohode!!
Holky, ja beru Utros uz skoro 3 mesice a to 1-0-1 od 15. DC na upraveni cyklu, ale bohuzel i presto ANI JEDNOU se mi nepodarilo dostat MS, vzdy jsem musela i na Agolutin
Jsem z toho hodne smutna
Podle Dr. nereaguji na Utros tak jak bych mela, tak mi asi da neco jineho pristi mesic! TEd jsem hoooodne zvedava jestli to tenkrat dostanu, tento mesic jsem brala i Clostil, tak mi prosim drzte palecky
Abych vam opravdu rekla, moc se mi neco jineho nechce brat, slysela jsem, ze Utrogestan je nejlepsi a take ma nejmin nezadoucich ucinku. Tak snad to tentokrat uz konecne u mne zabere diky CLostilu! Stalo se nekomu z vam, ze jste na Utr. nereagovaly? Co jste braly pak?
Nikdo, a proč bys nemohla mít ovu tak brzo? Vždyť spousta ženských tvrdí, že otěhotněly při MS a podobně… Nějak to jít musí, podstatný jsou výsledky sledování - teplota, čípek i lh ti tak vycházejí
Vždyť ti ty hormony docela blbnou, ne?
Jsem zvědavá, co ti teplota bude dělat dál.. ![]()
Agatko -
ja jsem taky zvedava. To teda jo.
Jo z ceho delas vlastne statnice? A co diplomka?
Miniku - ja myslim, ze Zdeni taky snad poprve na Agolutin nezabrala, takze se ti urcite ozve. Ale cim je to zpusobene, to teda nevim.
Holky, dneska vecer pisu zkusebni zkousku. Je to ta sama zkouska co budu delat v breznu, ale snad z jineho roku nebo tak. Tak jsem zvedava, jestli to mam rovnou zabalit. ![]()
Marceli - tak to je dobre, ze jsi se s nim poradila. ![]()
Nikduš
tak držím dneska palce, alespoň si to vyzkoušíš a vychytáš co a jak, taky jsem si tak pár zkoušek vyzkoušela nanečisto… ![]()
a myslím že ta ovu je u tebe klidně možná, navíc ten hlen co jsi nedávno popisovala a teď ostatní příznaky, no jsme na tebe holka zvědaví ![]()
právě jsem dokoukala BERLIN,BERLIN - holky koukáte na to někdo, mě se to teda strašně líbí, je to fajn seriál - z tvýho prostředí Nikdo
znáš ten seriál, určitě se v Německu musel vysílat, objevila jsem i internetový stránky, měl asi úspěch, já se nedivím ![]()
Ahoj holčiny, chtěla bych se zeptat, jestli špinění mám už počítat jako zčátek nového cyklu, zatím to trvá 3 dny a pravá MS nikde?