Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No jo, 10.12.
Bylo to moc fajn. No a ta kámoška..asi se taky chvíli snažili, protože kdysi cvičila Mojž a byla párkrát na tom odblokování… Prý se ten její přítel mému manž mezi řečí zmínil, že zřejmě někdy potratila… A je jí 35, takže ta si to opravdu zaslouží, ale stejně jsem to obrečela… Manžílek je z toho smutný, protože pak neví, co se mnou ![]()
Skončim optimističtěji…měkne mi čípek, takže se jdeme tulit
Ale manža o tom měknutí neví..radši
Tak dobrou
dobre rano holky,
me dneska probudila bolest v podbrisku. Fakt nevim, co je to tenktorat a uz me to docela se..e.
Napada me zanet mocaku nebo zanet delohy, jinak nevim, ani k jednomu nevim, kde bych prisla. ![]()
VSEM PREJI KRASNY DEN!!!!!!!
JAK SE DNES MATE?? JA DOUFAM, ZE BUDU MIT DNES V PRACI POHODICKU ![]()
NO JINAK JSEM VCERA BYLA U KAMOSKY, KTERA SE VRATILA Z PORODNICE, TAKZE JSEM SI POCHOVALA MIMCO A ASPON NA CHVILI JSEM SI TO UZILA ![]()
LIO, MOJE DLOUHY CYKLY JSOU NA TOM ZATIM PORAD STEJNE, ZITRA JDU K DOKTOROVI, ABY SE TO UZ ZACALO NEJAK RESIT. TAK UVIDIM A ZITRA VECER URCITE NAPISU VIC.
NO A TA KOMASKA S MIMCEM VLASTNE OTEHOTNELA PO CLOSTILU ![]()
TAKY MELA DLOUHY CYKLY / KOLEM 40DNU/ A KDYZ SE JI VIC JAK PUL ROKU NEPOVEDLO OTEHOTNET, TAK JI DOKTORKA DALA CLOSTIL A ZA MESIC BYLA V TOM. TAKZE ME VCERA DOCELA PSYCHICKY PODPORILA A JA VERIM, ZE I MY SE BRZY DOCKAME TECH VYSNENYCH //
Ajaja - tak bohužel už má Dr. Soukeník plno, prý mám zkusit zavolat nejdřív v létě, ale zatím nepřibírá a mají již dlouhé čekací fronty na objednání. Takže hledám dál, ale nic moc.
Ahoj Šelmina
jessy, tak to jsi me potesila ![]()
snad teda ty ovu konecne dockam … /jsem po 1. clostilu/
nikdo a neberes ted nejaky leky?
Ahoj Zdeni, beru, myslis, ze to muze mit souvislosti? No je to napsane u vedlejsich ucinku: bolesti v podbrisku, ale ja jsem myslela nejake nepatrne.
Ahojky po ránu, ![]()
Agátko, taktéž gratuluji k sňatku! Já se vdávala loni v srpnu, no už to snad ani není pravda ![]()
Nikduš, mě taky předevčírem přeci bolelo fest břicho a nakonec to zmizelo. Tak počkej, třeba to odezní! ![]()
Zdeniku, vidíš, Jessy nám vlila novou krev do žil, že? Když nám tu řekla o tom úspěchu po clostilu.
Tak snad se dočkáš! Při nejhorším po druhé dávce, ne? Na mě vůbec nekoukej
Já jsem exot nad exoty ![]()
Jessy, já jdu taky v neděli ke kamarádce. Před 14 dny se jí narodilo mimi, takže jdu na „exkurzi“. Už se moc těším, až si pochovám, i když takovýho drobečka mám skoro strach
. Tak v neděli budu jen tiše závidět.
Doufám, že pak budu v pohodě, ale myslím, že asi jo. ![]()
Holky, poraďte, co mám koupit té kamarádce jako dárek k narození mimi? (Myslím, jako něco pro mimi). Nemáte nějakej dobrej tip? ![]()
Já jsem dnes naposled v práci
, zítra si beru dovču a jedeme lyžovat (že by snad už?)
Jo, zítra je to tutovka! ![]()
Nikduš, Zdenik má pravdu. Možná je to z tvých léků! Mě taky jak bolelo to břicho, tak to asi nejspíš bylo z Duphastonu. To víš, tam „někde“ se nám asi dějí zběsilé chemické reakce
a nějak se to projevit musí, ne? ![]()
nikdo, kdyz jsem dostala tu druhou injekci agolutinu, tak me v noci vzbudila za 2 dny tak priiiiserna bolest v podbrisku, ze jsem myslela, ze umru… a poprve nic
takze ono ty hormony muzou zpusobovat leccos, nez se s nima telo srovna…
Lio, zatim to vypada, ze si z tebe beru priklad… timhle tempem tech 50 dni taky bude, i kdyz mam folik 18mm - nejak mi zamrz ![]()
mimi muzes koupit cokoliv, vsude je spousta krasnych oblecku, nebo jsou dobry takovz mekky krouzky na hrani a kousani …
Holky, ale toto je uplne jina bolest nez treba pred mrchou. Spis takova pichava. I tak myslite, ze to muze byt z tech leku?
Znate me hypochondra! Ovsem, ja snad ani nemam co ztratit.
pichalava? to muze byt jak se probouzeji vajecniky k akci
me taky pichalo v dobe ,kdy jsem brala clostilbegyt a tesne potom…
Ano, to je pravda, když bolí vaječníky, tak je to taková pichlavá bolest. Bolest před mrchou je značně odlišná. Takže to znamená, že vaječníky jedou na plný plyn! ![]()
ahoj holčiny ![]()
hlásím se po včeličce Pregnylu
tak teď už jen zase čekat.......... ![]()
Nikdo-já mám to píchání občas taky, ale jen tak trochu. Vzpomínám si, že můj starý Dr, když mi předepisoval clostil tak říkal:"u pracování vaječníků a následné ovulace Vás bude bolet břicho, píchat a někdy to bude opravdu nepříjemné, ale je to normální.
Lio-ty se máš, zítra dovolenkovat a k tomu lyžovat, my se chystáme taky někdy během února, snad to vyjde, ještě jsem letos nebyla ![]()
Zdeníku - to je možné aby ti ten tvůj folík takhle zamrzl??to by ti ten Pregnyl asi možná pomohl…
jé Agátko, to ses měla pochlubit dřív, že jsi novomanželka, my už budeme mít v dubnu 2.výročí ![]()