PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2605
30.1.06 20:14

To jsem si to zase početla…
tak ta metoda Lioness se mi taky moc nezdá :) ale úplně chápu vás všechny co to zkusí, protože já jsem v poslední době taky ráda za každou info která mě k tomu otěhotnění třeba dovede :)
Nikdo - mám takovej dotázek..jak se projevují ty chlamýdie??A když ti pak udělají tu kultivaci nebo cytologii, tak to poznají nebo se to testuje zvlášť? Myslíš že bych Dr. taky měla říct, ať mi to udělá? Já ale nechci bejt moc chytrá, oni to ty doktoři nemají moc rádi. Už teď mám v hlavě hromadu otázek na co se chci zeptat. Ach jo, to z nás opravdu ti doktoři mají radost. Ale na druhou stranu musejí nás přece chápat, chceme miminko!
Tak Dando, vítám tě mezi námi, každá NOVÁ SNAŽILKA vítána, pěknej grafík :wink:
Zdeník je naše odbornice na medicínu i počítače, je to holka šikovná :wink:
tak kde se toulá ALUU s výsledkama od Dr.??
Holky pěknou dobrou noc, zítra jedu do Prahy něco hezkého si koupit (asi botičky na jaro) tak uvidíme papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
30.1.06 21:22

Marceli, o vysetreni na chlamydie si musis pozadat, pokud nemas problemy, tak si ho asi i zaplatis, i kdyz to je prave nesmysl, protoze ze 75% je to uplne bezpriznakove. Ovsem! Je to temer vyhradne a vylucne prenasene pohlavnim stykem, ale na druhe strane muze to v tele prezivat nekolik let. Ale je to teda pekne svinstvo. Tady v nemecku jsem se docetla, ze je to takova novodoba metla, prave proto, ze to nema zadne priznaky :evil:
Ale fakt nechci roznaset paniku, ja jsem fakt desnej hypochondr :roll: , ale uz je to asi trochu lepsi.
Takze nenechte se ode mne zblaznit. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
30.1.06 21:50

maceli, jak pise nikdo - musis si o to zazadat, pripadne se s dr. poradit, protoze pri bezny kultivaci chlamydie nerostou, jsou moc citlivy a potrebujou specialni zivny pudy…

dando, na co vam chybi odvaha - na mimco?
nikdo, kdyz mas ms nemas na hypochondrii narok :wink:
nejsem zadnej odbornik, jen vim, kde mam co najit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
30.1.06 21:52

Ahoj holky, tak jsem si myslela, že večer konečně dočtu, co jste všehno probrali za ty 2 poslední dny, ale nedočtu, jste strašné drbny…

Nikduš … vracím se k té křivce na těch něm. stránkách … tak jsem tam nakoukla a zase jsem utekla. Nerozumím tam ani slovu, takže nejsem schopná se ani lognout. Ale neva, já si to vedu na Fertility - tam tomu rozumím.
A jak dopadla kuchyň? Už to máte sestavené?

Jinak jak jste se bavily o plodných dnech podle luny - tj. právě podle postavení hvězd v době vašeho narození - něco o tom vím, docela dost jsem na toto téma přečetla. Mám několik kámošek, které se těmito vědami zabývají. Popravdě, mám tato data spočtena i pro sebe. Předpokládá to však samozřejmě, že jste v dobré kondici a nemáte nějaké zdravotní problémy. Asi se podle toho někomu otěhotnět povedlo - mám také sklony takovýmto záležitostem věřit. Skutečnost je ta, že v posledních několika měsících mě tyto dny vycházejí vždy na MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
30.1.06 21:55

abbey, ja jsem ted na to taky koukala… a z toho co jsem ted cetla vyplyva, ze mesic v plodnych dnech je ve stejnym postaveni jako pri narozeni… coz je ale blbost v podstate, protoze to znamena, ze bys musela byt plodna kazdych 28dni..... a to treba ja stopro nejsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
30.1.06 22:23

Zdeniku,
ona ta teorie jaksi „trochu“ popírá tvrzení doktorů - že můžeš otěhotnět pouze v době ovulace. Je pravda, že jsem už slyšela od dost holek, že se jim to právě podle těchto dnů povedlo - a rozhodně to bylo mimo jejich OVU.
Je to názor … nikde neexistuje důkaz, že to nefunguje - nebo funguje.
Pokud se ti pak vypočtené datum podle luny shoduje se dnem OVU, měla bys mít šanci téměř 100%. Jenže pokud se dostaneš v tom bádání dál … tak ono to není jen o tom aby se povedlo oplodnění - ale ještě aby se tomu zárodku podařilo dobře a včas uhnízdit.

Fakt je, že pokud začneš trochu studovat ostatní vlivy Luny jak jsou popisovány v obyčejných lunárních kalendářích - tak to opravdu funguje.
Já jsem takhle vloni přemluvila taťku aby odložil operaci - koukal na mě jako na vola, ale nakonec jsem ho „přesvědčila“ - no to asi ne - ale ustoupil! A nakonec v novém termínu dopadla skvěle - navíc doktoři říkali jak se neuvěřitelně hojí, že to vůbec nečekali. A právě v tom byl problém - na období, kdy měl být původní termín - bylo podle luny špatné období na operace a hojení.
Jsem pověrčivá - a pokud šlo o tátu - jsem schopná věřit naprosto všemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
30.1.06 22:27

abbey, kdyby to nevychazelo pravidelne po 28dnech, tak bych byla nachylnejsi tomu verit…
ale ty holky co otehotnely v dobe ms :? , spis verim tomu, ze mely posunutou ovu, a k tomu spineni…
ale nejsem proti tomu uplne zaujata… jen se mi nelibi ta pravidelnost…
a ty to umis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
30.1.06 22:39

Zdeniku, neumím. Já jsem si to nechala někdy před rokem spočítat. Oni k tomu astrologové dělají ještě osobní horoskop, který ti odhalí, co tě tak zhruba čeká a jaký máš horoskop s ohledem na těhu.
Popravdě, já jsem tenkrát měla v horoskopu, že dojde ke změně v mém postavení, pokud jsem už nedostala, tak brzy dostanu nějakou velmi zajímavou nabídku (za 2 dny jsem opravdu velmi zajímavou nabídku). No a ohledně těhu - že se to bude neskutečně prodlužovat. Teď už se blížím k tomu období kdy by se to mělo výrazně zlepšit. Tak jsem zvědavá!
Je to rok zpátky - tak jsem si vždycky, když jsem MS dostala říkala, že je to jasné, že v horoskopu to je a s tím nic neudělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
31.1.06 09:03

Ahoj holky,

já tomu taky moc právě nevěřím, ale za zkoušku nic nedám, ne? :wink: Každá věc dobrá. Ale taky si právě myslím, že když už, tak to působí na „ženy s normálním hormonálním profilem“ a ne na nás!

Ty chlamydie, teda vy mě strašíte! Uf. Nějak ale nemám sílu si o to vyšetření požádat. A taky si říkám, že některé prostitutky musí ty chlamýdie zákonitě mít a podívejte, kolik mají dětí! :lol: No, jsem jen srabík, asi to je dobré, to vyšetření. Nechte mi čas :lol:

Přeji krásné úterý a moc se nepředřete! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
31.1.06 10:55

lio, to vysetreni neni povinny :lol: , ja si ho taky delat nebudu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
31.1.06 11:15

Holky, na:,–(ily jste Utrogestan i když u vás ještě neproběhla OVU? Podle Dr. ho mám začít brát od 15. DC což ja mám dneska a tak nevim co mam teď dělat… Neudělám něco špatného pokud ho začnu užívat? Pokud bych měla mit opožděnou ovulaci, nezabrani v tom Utroš??? Diky!
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
31.1.06 11:24

No, já to mám asi podobné s tím Duphastonem. Měla jsem ho na:,–(it 13. DC a já se na to vyprdla a posunula to na 16. DC, ale stejně OVU to toho 16. DC nebyla, takže tento cyklus vůbec nedoufám. Ale mně jde teď hlavně o zpravidelnění cyklu a tím pádem častějšího braní clostilu (v intervalech cca 30 dnů a ne cca 60 dnů). Ale já mám zas opačný problém. Měla bych ho brát do 25. DC a pak do tří dnů dostat mršku, ale nevím, jestli to nemám o pár dní protáhnout, co kdyby třeba… No já nevím, Zdeníku, paní doktorko, poraďte :(
Jinak dnes mě od rána bolí břicho jako na mrchu a to docela dost. To je ale dost brzo. Měla bych to správně dostat nejdřív cca tuto sobotu. Tak jsem z toho jelen. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
31.1.06 11:56

ahoj Lio,
ja byt tebou tak to protaknu. co se ti muze stat nejhur? ze dostanes mrchu o tri dni pozdeji. To neni zadna katastrofa.
Abbey - kuchyn mame hotovou tak z 80 procent. No jeste nas toho ceka dost. Ja jsem nevedela, ze si vedes online krivku, jinak bych ti tu nemeckou nenabizela. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
31.1.06 12:44

Nikduš, to jsem taky myslela, ale teď jsem zjistila na WC takové lehké špinění, jen růžovoučké, tak jsem z toho jelen, co to jako má být? (já, která neví, co to je špinění)… Ale od rána mě dost bolí tak divně břicho, jakoby na mrchu, tak že by se to tělo úplně zbláznilo? Uvidím, jestli se to nějak rozjede nebo co. Ach jo, nechci plašit, to ne, ale ta příroda si snad dělá prdel nebo co… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
31.1.06 12:57

Tak bud jsi tehotna :D nebo to jsou ty vedlejsi ucinky toho progesteronu. Neni to tam nekde napsane? I kdyz to je asi blbost, to by melo byt proti tomu. Jak je to dlouho co jsi mela ovu? Treba je to uhnizdovaci spineni :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová