Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nazdar sláva, kdyby to šlo i miminkama takhle ![]()
Děkuju za radu.
ahoj Nikdo,
chtěla bych poradit ohledně stránky wunschkender…, jestli musím mít zadány hodnoty celého cyklu-všech dní, nebo jeslti stačí např. 18… Ne a ne se mi zobrazit graf
, křivka tedy jo, ale to je tak všechno ![]()
Díky a papa
url=http://www.TickerFactory.com/]
tedy-chtěla jsem napsat wunschkinder…Opravuju !!!
Zlobí mě i metřík
![]()
Jdu s tím něco udělat
koho to zajima, tak krivku mam tady ![]()
http://www.wunschkinder.net/…zanzeige.php?…
Abbey, ja poznam ovu jen podle mereni, vim sice, ze to poznam az PO ovu, ale to mi neva, my se stejne tulime minimalne obden a to staci… a zarekla jsem se ,ze se tulit podle rozpisu nebudeme, aby se nam to nedostalo do faze - nechce se nam ani jednomu, ale musime jit vyrabet mimi ![]()
mas dobrej pristup - stejne na tom nic nezmenim, tak to hodim za hlavu…
me se to povede vzdycky jen na par hodin…
karotko, cely cyklus zadavat nemusis, staci, kdyz zadas datum 1DC a teploty pak az si budes merit…
jestli se ti krivka zobrazi, ale bez ovu, tak bud nebyla
, nebo pak ty teploty nebyly uplne vzornacky… oni jsou totiz nemci dost prisny a neuznajikazdou ovu, kterou treba uzna fertilityfriend
Zdeníku,
dík za rady
Já se koukla tedy na tvou křivku. Nějak podobně se mi to taky zobrazilo,ale neudalo MS, ani kdy bude (měla by být další MS)… Nevím, kde jsem tominulý cyklus „najela“, že mě to upozornilo,kdy byla OVU a kdy testovat, kdy MS…
Nějak rychle zapomínám, dokonce jsem momentálně „na štíru“i se svým metříkem ![]()
Co OVU, už u tebe proběhla?
Ahojky holčiny ![]()
Maceli:my jsme byli plesat včera,je to super takhle se odreagovat
Byla s nánma i těhotná kamarádka v 8.měsíci a jak to tam vytáčela!!Tak jsem se zapřísáhla,že příští rok tam budu s pupkem já!!!
Lio:jasně že dlouhý cykly nemusí být anovulační!!Já když jsem je měla taky dlouhý,tak jsem pozorovala OVU,sice až mezi 30.-40.DC ale určitě OVU byla.Mě chce Dr. taky poslat do CARu v létě,když to po laparce pořád nepůjde normoš.
Zdeniku:taky jsem koukla na tvou křivku,škoda že BT nevydržela,když šla už tolikrát nahoru,tak asi ještě vyčkává a zraje a pak to bude maxiplodné jajco!!! ![]()
Karotko:zdravím ještě jednou
Já si myslím,že se v té křivce ta OVU a další MS ukáže až po nějaké době,až si to bude jistý,že se BT drží alespoň 3 dny nahoře,aby to měla z čeho vyhodnocovat.
Nikdo:teda, ta mršice si dala na čas.Tak a hurá do dalšího snažení,hlavně věř tomu,že se to může povést a nemysli na ty negativní řeči od doktorů ![]()
Dando:krásnej metřík!! ![]()
Já hlasím 19.DC a OVU (doufám )už přijde co nevidět ![]()
Ahoj, mám ještě dotázek…Jak jsem psala o tom Clostilu že mám začít brát-tak doktor mi předepsal ještě Proveru a tu mám brát 18-24 DC a má sloužit k ochránění případného těhotenství…Hledala jsem o tomto léku něco a našla jsem pouze negativní ohlasy a ještě to, že se nemá užívat v těhu..Tak teď nevím jestli se doktor třeba nespletl a nechtěl mi předepsat něco jiného… Nevíte někdo o tomto léku něco? Mám ho začít užívat už zítra tak kdyby jste náhodou někdo nakoukl a něco o tom věděl tak moc prosím o radu…Díky ![]()
Leilo:mě Dr. dala Proveru minulý cyklus na zkrácení cyklu a taky mi říkala,že to případnému těhu neuškodí,i když jsem si v letáku přečetla,že by jí neměly brát těhotný.Tak snad lékaři vědí,co dávají a určitě znají ty letáky.Já bych jí brala.
Ahojky,
mně zase Dr. řekl, že Provera není moc dobrá, že by pak mohla vadit případnému těhu. Takže holčiny, zkuste ho přemluvit na Duphaston nebo Utrogestan, taky ustálí cyklus, ale navíc neškodí miminku, naopak působí blahodárně na udržení těhu (progesteron). Taky už mám Duphaston. Za pár dní vám řeknu, jestli účinkoval.
Myslím, jestli mi přijde MS pravidelně!
Jinak přeji hezký pracovní týden!!! ![]()
Ahoj holky,
![]()
tak som dočítala tých „pár“ stránok čo ste stihli napísať. Ja doma net nemám, takže to musím takto dohánať. Cez víkend som bola navštíviť moje 10 dňové krsňa a je úžasné. Tak som sa vytešila a potom som doma mala takú malú depku. Aj sa snažím nejak to neprežívať, ale niekedy to proste nejde a človek musí vypustiť všetky emócie. Potom sa mi uľavilo a bolo dobre… ![]()
Mirule, ja som už bola na 5 IUI, ale len to posledné som mala s pranim spermií. Takže pri tých prvých veľmi šanca nebola, pretože manža má nižšiu pohyblivosť spermií. Prvé 2 roky som nemala vôbec ovu, takže ma museli stimulovať. Od clomhexalu som mala cysty, tak som si musela pichať inj. A od septembra som mala 4× ovu bez inj., tak mi asi svitlo na lepšie časy.
Anet
Ahoj holky ![]()
Anet - taky sem občas nakukuješ? ![]()
Ajaja - díky moc za kontakt
Zítra tam hned zkusím zavolat. Třeba se u něj časem potkáme. Taky jsem myslela, že chlapa raději né, protože jsem byla jen u Drapačky, ale při obou IUI v Praze i párkrát při UZ v LBC jsem měla doktora, tak už mi to nevadí ![]()
Šelmina
tak uz nevim, komu jsem tu doporucovala sarapis a dohadovaly jsme se, jestli je nebo neni vhodny v tehu.. tak jsem poslala dotaz na infolinku vyrobce a tady je odpoved… hodim to sem cely, je v tom i davkovani…
akorat je to dost drahy
![]()
Ahoj holčinky ![]()
Přeju vám všem krásný začátek nového týdne ![]()
Zdeníku-co ovu?? Lio-jsem zvědavá na tvoji MS, jestli dorazí cca po 28
nebo až za 9 měsíců ![]()
Nikduš-gratulu k MS, zní to blbě, ale tentokrát gratulace protože je to nadějný začátek… ![]()
Agáto, Aluu, Karotko,Kéžby,Mirule a ostatní snažilky, kde jstééééééééé co nového???????