Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lio,
trošku mi to trvalo, ale zmenila som pohľad. Prvý rok a pol som bola dosť skeptická, ale zistila som, že tadiaľ cesta nevedie. Verím tomu, že raz tehotná budem a urobím preto všetko čo budem môcť.
pa a pekný víkend, Anet
Holky, diky moc za odpovedi!! Moc jste mne potesily
Budeme se tulit dneska stopro
![]()
Ahojky,tak koukám,že jsem tady zase opět pozdě a poslední.Ale jinak net nestíhám a než pročtu ty vaše romány… ![]()
Zdeniku:tak kde máš tu OVU??? Já na ni taky pořád čekám,teda doufám,že jsem jí neprošvihla,ale dle BT ještě nebyla.
Lio:zato u tebe byla OVU asi úplně ukázková,co? Bolest,hlen…a hlavně že bylo to tuleníčko ![]()
Anet: na kolika IUI jste už byli?A stimulovali tě na něj lékama.Možná si to tu už psala a já to nepostřehla.
Dnes jsem 17.DC a na OVU čekám. Ale mám doma celé výsledky manžova SPG a vše je OK jen ta pohyblivost A+B je jen 22% a má prý být minimálně 50%,tak snad se to srovná a půjde to.Takže ho teď budu cpát vitamínkama horem dolem a budu mu vypínat horkou vodu…
aby v březnu byly mršky rychlý jak hadi ![]()
Tak tedy zdravím i všechny ostatní snažilky a přeju vám nádherný víkend ![]()
Mirulko, neboj, vitamínkama ty mršky dáte do kupy! No, já nevím, jestli jsem měla OVU. Podle příznaků jo, ale když neměřím, tak jí pozná akorát Dr. na UTZ a tam jsem už teď nebyla. Takže to nechám koňovi, ten má větší hlavu. Stačí tulení každý 2 až 3 dny a prdím na to. Je to osud. Ono to mimi, když bude chtít přijít, tak přijde. Čeká asi na ten správný čas, jako asi tady u všech
Ale ledy se jednou prolomí!
Zatím pa a dobrou. ![]()
Tak tak,správný názor,souhlasím s tebou.A ty ledy by se už mohly brzy prolomit,ne? Když má přijít to jaro.....
Hezký večer a dobrou noc ![]()
ahooooo holkyyyyy
tak mrcha zatim neprisla
ach jo. Kdyz ji clovek chce, tak je v prachu ![]()
SELMINA-Ahoj,tak tady máš to tel.číslo na pana doktora-Soukeník-485285008.Tramvaj směr Hanychov,vystoupíš zastávku před Pekárnama,tam už je cedule a směrovka kudy kam-Podještědská poliklinika se to jmenuje,je to kousíček od zastávky,cinkni tam-nebude to asi okamžitě-kamarádka čekala asi měsíc.Ale fakt je na něj jen samá chvála,nemá tam ordinaci moc dlouho.
taky mi nic jiného nezbude-než tam jít .Jen si budu muset zvyknout,že to je chlap!!Celej život jsem chodila k Drapačce!!a ted bude změna.Ale jako ona dělá svou práci,tak to by mohl dělat i nevzdělanec,mám pocit-recept umí napsat každej,ale vědět jak nasměrovat léčbu??Tak to už je na ni moc.Vždyt to sama nejlíp víš.Kdysi ,tak před 10.lety mi kámoška říkala,že Drapáková včas nepoznala mimoděložní těhot. a ta slečna málem umřela,všude se o tom mluvilo-já tomu nikdy nevěřila,ale ted když sama vím jakej má přístup k řešení nějakého problému,tak tomu už bohužel i věřím.tak přeju tobě i ostatním holčinám krásný víkend a vzhůru do dalšího tuleníčka!!!Já teda nemám ským!!HeHE,manžílek ještě maká a já to půjdu zalomit za chvíli!!!!A nemám ty nejvhodnější dny,bohužel!!!
Ahooooj
zdravim vsechny,
mam nocni, takze jsem si procitala vsechny diskuze a hlavne i starsi prispevky, abych si tady ve vas udelala trochu jasno ![]()
Lioness, tak jsem vycetla a vypozorovala, ze mame asi uplne stejny telo,stejny hormony atd.........taky jsem mivala migreny a pred pul rokem, kdyz jsem vy:,–(ila HA, tak uplne zmizely.Tak doufam, ze to ted nezakriknu ![]()
no a pak ty nase nepravidelny cykly, kdy nase telo zareagovalo jen na ogolutin.........Ty jsi jen trochu dal s tou hormonalni lecbou, ta me ceka asi od pristiho tydne. Ted jsem to totiz po vyvolavacce dostala a pristi tyden šupajdim k doktorovi at uz se mnou neco dela
byla jsem na vaginalnim sono a vevnitr je vsechno v poradku, takze si myslim, ze to bude taky jen hormonama. Pristi tyden budu chytrejsi.
A jak to teda vypada u tebe?? Jak zabira clostil a duphaston??
MEJTE SE A PISTE
LIO-pročetla jsem si včerejšek a čtu,že si dostala od dr.PROVERU-tak v centru ISCARE.mi paní dr.jasně řekla,že při braní PROVERY je minimální šance na těhu!!Že by mi to leda upravilo cyklus,ale jen zázrakem se při ní otěhotní.
Je to spec.centrum,takže se p.doktorka vyzná víc.To je jen to co vím o PROVEŘE já od ní.Tak hodně štěstí.
ahojky v tom stebou plne citim my sme se snasili o mimi pres 2roky az ted se nam tio povedlo.po vsech moznych procedurach.jedine co ti na to muzu rict nezoufej-NADEJE UMIRA POSLEDNI!!!
Všem přeju příjemný tulící víkend;) Včera večer jsem měla slušný záchvat beznaděje, pořádně jsem se vybrečela a ráno moudřejší večera - je to pryč
Ještěže umíme brečet.. „mohl za to“ můj nový student z kurzu angličtiny, vezl mě po skončení kurzu na metro a vyprávěl, že manželku má v šestym měsíci a že ona se konečně začíná na to miminko těšit, že ji musel dlouho přemlouvat, než se rozhodla mít děti… To neni fér, jenže co naděláme… Ono to přijde, jen musíme být holt trpělivé.. Asi jsme v minulých životech zlobily
Hele, nemáte někdy strach, že se o to „vymodlené“ dítě budete přehnaně bát? Manžel mi vyčítá, že jsem moc úzkostlivá i kvůli mýmu pejskovi, tak co pak teprve s mimčem???
Včera mi konečně klesla teplota a dnes je zase zpět nahoře - 36,8 - 36,8 - 36,6 - 36,4 - 36,8
nechápu to, ale přikládám to tomu večeronočnímu pláči
Manžel zase dodělává, co ve svém 60hodinovém pracovním týdnu nestihl..aspoň si vás pořádně přečtu ![]()
Zdeniku, psala jsi, že pro tvojí dr je asi vyšetřování drahý, a proto tě brzy pošle do caru.. To jí to pojišťovna nezaplatí všechno, nebo jak to funguje
Abych toho po dr nechtěla zas moc..
Mirule, je na spermíky škodlivý i sprchování v horký vodě? Manžel si dává ultrahorký a dlouhý sprchy, ale myslela jsem, že škodí se do horký vany jen vyloženě naložit
Pomalu se taky chystá na spg…
agato, pojistovna zaplati vsechno, ale kdyz prekroci nejakej limit, tak ji davaji penale… ale mozna ze me chce poslat do CARu, abych mela lepsi peci… prece jenom se tam na to specializujou…
s tema teplotama je to podezrely… nemas tu ms treba trochu slabsi? ![]()
jeden pokles nic neznamena, dulezity je celkovy trend… jinak jsem nekde cetla, ze teplota nekomu spadla az 6 nebo 7DC
nikdo, uvidis dneska nebo zitra, ale jestli ms nedorazi, hezky v pondeli nakluses do lekarny … a poridis si testik
agato, o dr. se nemusis bat, kdyz se mu nevyplati poslat te na nektery vysetreni tak te bud neposle, nebo te presune taky na CAR.....
ono u nas asi jeste hraje roli to, ze jsem z prahy a do CARu neni problem dojit… kdybych musela dojizdet treba 100km, tak by se me dr. urcite snazila lecit sama dyl