PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1719
27.1.06 11:08

Holky, moc a moc děkuju za vaše názory. Jsem ráda, že někdo poradí.
Anet a jak jsi na tom ty? Už to vypadá slibně a brzy se zadaří?! :wink: :lol: Držím palečky! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
27.1.06 11:16

doufam, ze to nevyznelo moc ostre, jestli ano, omlouvam se , tak to mysleno nebylo… jen me ted v praci hrozne s..ou…
taky jsem pro, aby se nektera z vas uz rozhoupala a ukazala // :lol:
moc by to nam ostatnim zvedlo moralku :wink: :lol: :lol:, ze to nejsou jenom plany sliby a ze to jde i s lentilkama :)

Lio vidis, ty jsi mela minulej patek foliky 11mm a dneska to vypada na ovu. ja jsem mela 18mm a porad nic… uz me dneska i napadlo, ze mam rozbitej teplomer, ze neumi merit vic nez 36,4 :) ale minulej mesic meril i 36,9 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
27.1.06 11:39

Zdeniku, proto já zatím neměřím! Mně to pak bere iluze! :wink: A dost mě to stresuje. Vydržela jsem to 14 dní a pak mi jedna kamarádka, která nemohla dlouho otěhotnět poradila, ať se vyprdnu na měření BT a „kalendářový tulení“, protože tím akorát můžu pěkně taky vystresovat svýho manžu a taky sebe. A ten sexík pak taky stojí za prd. Ona taky měřila a měřila a dlouho nic, pak se na to vyflákla, milovali se podle chuti a bum bác, byla těhulka. Teď už má krásnýho chlapečka! :wink: Je pravda, že vím, že kdy chlapi „musí“, tak jim to dobře nedělá, prostě na povel. Mám to odzkoušený! :wink: Dokud mi měření nenařídí doktor, nezačnu. Ale tím samozřejmě neprotestuji proti vašemu měření. Je to každýho věc. A každej sám nejlíp ví, co mu svědčí a co mu dělá dobře. :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
27.1.06 11:45

lio, ja to taky kazdymu nevnucuju /teda snazim se :wink: /
ale jak se znam, tak bych od 30DC testovala kazdy 2-3 dny… dovedes si predstavit tu spotrebu ? :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
27.1.06 12:04

Tak to já jsem zase ten typ, kterej vydrží netestovat hooodně dlouho. V mém posledním cyklu jsem testovala až 43. DC a to jen proto, že byl Štědrý den (kdyby náhodou, abych měla pěkněj dárek :lol: ) a myslím, že bych vydržela ještě dýl! Já se ráda nechám překvapit. No, zatím mi to nějak nevychází :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
27.1.06 12:08

Zdeník, ak si myslela mňa tak vôbec nie :lol: . Však ide o diskusiu a každý môže mať iný názor. Ako vidím ty o tom vieš asi viac. Ja viem len to čo povie dr. a sem tam niečo vyčítam v knihách. A v akej oblasti medicíny pôsobíš?

Lio, ovu pravdepodobne prebehla v stredu, tak uvidíme. Bola som u dr. a dohodli sme sa, že si dám nejaké 3 mes. pauzu, uvidíme či zaúčinkujú lieky na tú inzul. rezist., a potom sa dohodneme čo ďalej. Ale myslím, že sa dávam celkom do kopy a ovu začína byť pravidelne každý mesiac. Manža bol včera na vyšetrení u svojho dr., pretože posledne mal trochu zlý spermio., tak mu robili hormon. profil. Je to vraj ok, tak dostal len nejaké vitamíny a zaplatil 700,–Sk 8O za „stanovenie diagonózy“ - že je zdravý (a to bol v ordinácii 5 min). No čo už....... aspoň vieme, že je to OK.

Anet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
27.1.06 14:51

anet, ja delam radiologa, nejvic ultrazvuky - vsechny krome gynekologickych :wink: a popisuju rentgenovy snimky…
myslim si ,ze proti vam jen mam sirsi zaklad a mozna lepsi obecnej prehled a souvislosti… jo a taky kdyz ctu odborny texty, tak tomu rozumim :lol: jinak si myslim, ze treba nikdo ted vi o hormonech mozna vic nez ja, protoze to studovala a ja mam jen zaklady ze skoly

tyhle ordinace, kde za vysetreni, ktery normalne plati pojistovna, chteji penize me dost stvou… taky jsem byla u jedny gyndr., kde chteli 500 za normalni preventivni prohlidku, kterou plati pojistovna nebo jsi mohla zaplatit 3000/rok, aby se ti „vyplatilo“, kdybys mela nejakej problem a musela chodit casteji… no proste des… uz jsem tam nesla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
27.1.06 15:02

Zdeník,
keby to bolo možné tak chodíme do Blavy, ale keďže som so stredného Slovenska a je to dosť ďaleko, tak nemáme veľmi na výber. V Blave sa platí oveľa menej ako u nás - napr. ja platím za IUI 3.500 a kolegyňa s inseminace 2.100 takže dosť rozdiel. Pekne na nás zarábajú :evil: :evil:
Ty sa už ako dlho snažíš o tehu?

Anet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
27.1.06 15:13

v cervenci jsme vy:,–(ila HA a ted jsem v 5.cyklu a jeste jsem podle moji dr. nemela ovu ani jednou /ja si myslim, ze v tom prvnim cyklu byla, ale to je celkem jedno,co :( /
ja jsem mela divoky cykly i pre ms, tak jsem vedela ze normalne to asi nepujde, ale stejne jsem z toho smutna :( to vis, clovek si porad drzi nejakou tu nadeji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
27.1.06 15:17

nj, to je holt otazka konkurence :( , ale mam pocit, ze nekde si mysli, ze jim uverim, ze mi to za to stoji…
treba ta dr. mi rikala, ze platim proto, ze u nich dostanu piti zdarma a objednavaji na urcitou hodinu, takze necekam apod…
ale kolik toho vypijes za tu chvilku? ja treba na posezeni max 2dc, takze i kdyby dzus, coz je nejdrazsi, tak se to nevyplati…
a moje soucasna dr sice neobjednava, ale kdyz ma ma fakt hodne lidi, tak jsem i tak hotova nejpozdeji za hodinu…
proste rejzujou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
27.1.06 15:21

Na fóru Clostilbegyt už jsem se ptala holek, ale zatim mi nikdo neodepsal :( :( tak se zeptám Vás. Předevčírem jsem dobrala clostyl. Teď jsem 11. DC a už od včerejška citim bolesti v podbříšku a to dost silně!!! Myslite že už by to mohlo byt OVU??? Neni ale na OVU ještě trochu bryz, vyždyť jsem tak akurat dobrala clostil?! Na UTZ jedu až ponděli, tak se trochu bojim abych něco nepropásla… CO myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
27.1.06 15:23

Ahojky,

Anet, u tebe se mi líbí tvůj optimismus, teda přijde mi, že z tebe úplné sálá! :lol: A pokud se dáváš do kupy, tak třeba za pár týdnů budeš mile překvapena! Myslím, že jsi na dobré cestě! S tím placením to je síla. Já kdybych měla jít do CAR, tak asi nejspíš do Plzně, máme to tam nejblíž, ale i tak je to hodina a něco cesty. Jaké jsou tam ceny, to vůbec nevím. V Plzni jsou 3 CAR, takže docela i na výběr, ale můj Dr. mí říkal, že s nějakým úzce spolupracuje, takže bych si asi vybrala ten „jeho“. Ale nechci předbíhat, tuto otázku bych řešila až pokud bych do léta neotěhotněla, takže to nechám osudu. :wink:

Zdeniku, nebuď z toho smutná, budeme válčit spolu! :wink: Ono to jednou vyjde! (Mně už vyšlo v 18 letech, to mě drží nad vodou)… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
27.1.06 15:25

miniku, ja myslim, ze to je teprve chystani na ovu… oni ty vajicka dozravaji postupne a i kdyz uz Cl. neberes, tak v tele porad funguje…
ja jsem taky mela takovy skorobolesti a ovu porad nikde…
ale jestli se bojis, abyste to neprosvihli, tak to pojistete :wink: tuleni neni nikdy dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
27.1.06 15:26

Miniku, pro jistotku to pojistěte už dnes tulením! A v pondělí na UTZ uvidíš, co ti řekne doktor. :wink: Třeba už vaječníky na clostil reagují a rostou folíky, proto to tak bolí. Ale to je dobrá známka toho, že se něco děje, jak říká můj doktor, takže v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
27.1.06 15:32

teda ja pisu hovadiny :roll: to je tim, ze mam otevrenych vic diskuzi :) :oops:
melo to byt pred HA /ne pre ms/…

lio ja to teda jeste vyzkouseny nemam :(, jsem zvedava, jestli me predbehnes, dr. mi slibila poslat do CARu po 2 neuspenych cyklech s clostilem, asi je ji to vysetrovani drahy, nebo vi, ze na to nema /to je taky nekdy dobry vedet!/ , a ja jsem pevne rozhodnuta, ze tam nepujdu, protoze budu driv tehu :) :wink:
ale je dobry vedet, ze je na tom nekdo stejne...... teda ne ze bych ti to prala… ale rozumis mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová