PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
813
26.1.06 16:02

Dandi,
jaké trápení máš na mysli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
26.1.06 16:11

Já žádné trápení nemám :-) zatím, s manželem jsme to zkoušeli jednou bez žádného konkrétního cíle :oops:
Jen jsem chtěla vědět, jestli někdo z vás bral několik let souvisle HA a má s otěhotněním problémy.
Jsem zatím takový zvědavec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
26.1.06 16:15

AHOJ DANDY,
JA JSEM BRALA HAK 7LET A TED PROBLEMY S OTEHOTNENIM ASI MIT BUDU NEBO SPIS UZ ASI MAM.
ALE U ME TO UZ ZACALO PRED TIM, NEZ JSEM VUBEC HAK ZACALA BRAT. HAK MI DAL DOKTOR V 17-TI, PROTOZE JSEM NEMELA MESICKY, NEBO JSEM JE MELA 2XZA PUL ROKU. UZ TEHDY MI RIKAL, ZE AZ BUDU JEDNOU CHTIT OTEHOTNET, TAK S TIM ASI BUDOU PROBLEMY. TAKZE HAK URCITE PODLE ME NEMA VLIV NA OTEHOTNENI PO JEJICH VYSAZENI.

NEVIM, JESTLI JSEM ODPOVEDELA DOBRE NA TO , CO JSI CHTELA VEDET :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
26.1.06 16:18

Jo tohle mě zajímalo, děkuju za odpověď. Hodně štěstí. Já jsem v téhle diskuzi úplná „amatérka“.
Jediné co zatím dělám je měření BT. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
26.1.06 16:21

Dandi … všechny holky co tu jsou mají sakra konkrétní cíl (on je totiž jenom jeden! - miminko). A myslím si, že tady snad každá z nás brala HA, ale nemyslím si, že problémy s početím jsou důsledkem braní HA. Možná je důsledkem rozházený cyklus po vysazení HA (protože při HA bývá MS o dost slabší tím, že nedochází k OVU).
Ale to poznáš sama na sobě, pokud jsi brala HA.
Každý reaguje jinak. Někdo žádnou změnu nepocítí a někomu se organismus holt sám nenastartuje do normálního režimu.
Pokud máš nějaké dotazy - neboj a klidně se zapoj do diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
26.1.06 16:28

J8 jsem se spíš ptala z důvodu mojí kamarádky, která ji bere od 17let. Oběma nám je 29. Můj přítel, (teď už manžel) s HA nikdy nesouhlasil, takže jsem ji nikdy souvisle nebrala, takže já osobně s menstruací problémy nemám.
Spíš jsem si ze zvědavosti začala měřit BT, jestli u mě i přes pravidelnost všechno funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
26.1.06 16:29

ABBEY, JAK DLOUHO SE SNAZITE O MIMI?? TAKY MAS PROBLEMY S CYKLEM NEBO V CEM JE U TEBE VLASTNE CHYBA??

DOUFAM, ZE NEVADI, ZE SE TAKHLE PTAM.

DIKY :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
26.1.06 16:31

Ahoj holky…

Dando,já brala HA 10 let,pak jsem byla nucena vy:,–(it.
Teď ji neberu přes dva roky.Lae o mimi jsme se začali snažit teprve od listopadu.Navíc ji brát už bohužel nikdy nebudu smět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
26.1.06 17:06

Jeste k tem kurakum - obdivuju Citroneo (asi jsem to trochu zkomolila) ze jsi tak tolerantni 8O , mojim blizkym se to stat nemuze, protoze jsou to vsechno nekuraci. Slabost neni omluva. Jak psaly holky - drogy se taky netoleruji a je to pritom to same. A nemyslim, si, ze si to plati z vlastni kapsy - to by museli byt milionari, protoze takova lecba rakoviny plic musi stat miliony.
Mas pravdu v tom, ze dan z toho je znacny prijem pro stat.
Jinak Dandy jak jsi se ptala, ja jsem HA brala pouze tri mesice kvuli cyste. Je tezke rici, jestli to ma vliv nebo ne. Jsou holky, ktere po deseti letech otehotni okamzite, a jsou takove u kterych se to uz nenastartuje. Ted jsem nekde cetla, ze pokud deset let si telo zvyka na to, ze je „neplodne“, tak je potom tezke se vratit do normalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
26.1.06 17:12

Nikdo,jsem asi výjimka…těhotná už podruhé a HA jsem brala 10 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
26.1.06 17:16

ahoj Potvurko :D ,
nejsi vyjimka :D Moje kamoska otehotnela dvakrat dokonce prvni cyklus po vysazeni :D :D Nekdy se rika, ze to dokonce pomuze.
Ale urcite je i hodne tech, ktere potom maji pekny bordel v cyklu. Ja si myslim, ze zadne pravidlo neexistuje.
A jak se ti dari? Co bydleni? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
26.1.06 17:23

Bydlení zatím pokulhává,bohužel.Snad se dočkáme.Uvidíme příští týden…
Jinak je mi docela fajn,až na slabou chřipku,kterou teď mám.Ale už jen 3× do práce a končím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
26.1.06 17:33

holky v HA to neni, ja jsem ji brala sice 6 let, ale predtim jsem 5 let nemela dva cykly stejne dlouhy a minimalne tak 33dni… :?

citronelo, nemas tak uplne pravdu, protoze kuraci si huntujou telo o moc vic nez nekuraci a to je stoprocentne dokazany a pritom platej stejny dane jako ostatni a ne vyssi… a vsichni sice mluvi o rakovine, ale mnohem drazsi je lecba kardiovaskularnich nemoci, protoze na tu trpi uplne vsichni a leci se s tim dlouhy leta - to nestoji miliony ale miliardy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
26.1.06 17:35

Ahoj zdeníku,co teplotka?Drží?Nebo ještě nestoupla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
26.1.06 17:39

Tak s těma kuřákama taky souhlasím a to si občas jednu zapálím. Nesnášim když s tím někoho otravujou a jak je ta závislost svazuje. Třeba s kamarádkou jsem nemohla jet nikam autobusem, protože by nevydržela tak dlouho bez cigarety-to mi je tak protivný, že jsme se kvůli tomu už několikrát pohádali a už s ní kvůli tomu nikam nejezdím. Druhá kamarádka teď nemá ani na chleba, ale na cigarety si vždycky najde…strašný!!! Jo a s feťákama bych to udělala zrovna tak-pěkně z vlastního. A žádná nemoc-každej z nich ví do čeho jde a že to ještě nikomu z ničim nepomohlo, tal to jsou srabové když to řeší takhle…

Jessy teď jsi psala, že kamarádka nemohla otěhotnět a po Clostilu mohla? HHHMMMMM to zní slibně. To se na něj asi přece jen vrhnu :lol: :lol: :lol:

Holky máte tu už nějakou těhulku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová