Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nikduš,
tady je taky nádherné mrznoucí počasí (ráno bylo -14) se sluníčkem.
A ta moje mrcha byla fakt hodně divná - už jsem byla na odběrech, domů jsem dostala nějaké testy, abych je zkoušela a jdu tam zase příští týden. Všechno se mi to v těle nějak obrátilo. BT místo aby po té „rádoby MS“ klesla, tak nenápadně ale jistě leze nahoru (dnes už 37,0). Je to nějak na prd.
ahojte v nedeli ![]()
abbey a odber na hCG delali taky? ![]()
nikdo, to jsem rada, ze te ta mrcha tak potesila
![]()
u me to zas vypada na dlouho…ovu stale nikde, ale ja veriiiiim,ze dorazi - teba zitra? ![]()
Abbey a nemuzes byt fakt tehotna? Delala sis TT??
Zdeni - vydrz!!!
Ahojte při neděli, ![]()
Abbey, tak jsme asi dvě. Já se taky probudila a mám šíleně ucpanej nos a k tomu pěknou migrénku. To jsou radosti na tom světě
a co ty tvoje teploty? Je to nějakej blázinec, že? Já vždy, když mám rýmu, tak mám chutě na sladký, to je divný, že?
Zdeniku, nakonec zase naše lyžovačka odpadla
, jelikož jsme večer byli s manžou na vínku a za prvé, jsme se ráno probrali docela pozdě a za druhé ta rýma, takže se to zase odkládá na neurčito ![]()
Dandi, vlez si na www.Tickerfactory.com, nebo www.snugglepie.com, nebo www. lilypie.com, ale nejlépe to umím popsat ten postup na www.tickerfactory.com. Dáš si „trying to conceive“, pak si vybereš ruler (metřík) nebo block (bloček), zaškrtneš si ho a ono tě to povede dál, vždy když zmáčkneš tlačítko „NEXT“, pak si vybereš slider (to je ta věcička, co po tom metříku jezdí), taky si ji zaškrtneš, pak zase next a dojdeš tam, kde si musíš vyplnit datum poslední MS a poku jí máš pravidelnou, tak i délku cyklu. Pak se metřík vytvoří a pod ním budou nějaké hTML adresy, tak si zkopíruješ tu, u které je napsáno BBcode, označíš si jí a zmáčkneš CTRL C, pak si na emiminu vlezeš do svého „nastavení“ a tam, kde je napsáno PODPIS, tak tam tuhle zkopírovanou adresu vyložíš CTRL V, pak si dole u nastavení zaškrnteš, že vždy chceš připojovat podpis (to bude vlastně ten metřík). Tak snad jsem ti to popsala srozumitelně a podaří se ti tam metřik dát. Ten si pak musíš každý měsíc aktualizovat, podle příchozí MS.
Nikduš, takže mrcha přišla? Tak to je super! Jakýpak přechod, ne? Takže jste byli v IKEA? Je, vy se máte. My taky minulej víkend montovali skříň a věcičky z toho Segmüllera, taky to tam mají jako stavebnici, ale zase je to dobrý pak do auta, že se to tam hezky vleze. Akorát jsem si říkala, jak to dělají ti lidé, co na to nejsou šikovní, co nějaký smontování neumí. Ta naše obrovská skříň to byla tedy docela anabáze, ale naštěstí mám moc šikovného a zručného manžu. ![]()
Holky, jdu si dát obídek a pak razíme aspoň s manžou na procházku, je tam hezky. ![]()
Přeji vám hezký zbytek neděle! ![]()
Ahoj ajajo,
před chvilkou jsem tu udělala podrobný návod na metřík, tak snad se ti zadaří! ![]()
Ahoj Lio-mrknu na to a snad mi to půjde,někde dělám asi botu!!!He,uvidíme.Dííííky
ajajo, musis to zkopirovat komplet i s tim na zacatku a na konci
http//tickerFactory.com/ezt/d/o;1,10727;126/st/20060125/0/16/1/35/dt/
tak ted jsem to zkusila a chybi ti tam jeste neco.....
takze musi to byt cely ten BBcode
Nikduš, Zdenik …
TT jsem zkoušela, vyšly negativně, ale přesto jsem naklusala k Dr., protože takovýhle průběh jsem v životě nezažila. Navíc beru Clostil. a mám k těm pilulím dost velký respekt - přece jen jsou to driáky! Takže jsem chtěla od Dr. slyšet - Ano berte ho - nebo Ne, ještě počkejte. Podle výsledků testů jsem ho na:,–(ila - ale přesto mám zkoušet TT vždy po 2-3 dnech. Mám brnknout koncem týdne, jak to vypadá a domluvili by jsme se co dál.
Tak to pouštím z hlavy, stejně tomu nijak nepomůžu.
Zdeniku … 23DC a ještě nebyla OVU? Měříš? Nebo testuješ?
Já když jsem srovnala výsledky testů měření, je tam trochu časový renonc.
Když se mi podařilo zachytit sníženou teplotu před OVU, tak už bylo stejně na tulení pozdě, protože ta do 12 hod přišla. U OVU testů je možno její příchod zjistit o něco dříve. Alespoň u mě.
Samozřejmě, u každého to může fungovat jinak - tohle je jen můj názor.
Pravda je, že OVU testy jsou cenově docela nákladná záležitost.
Já dělám oboje, křivku chce stejně můj Dr.
Tak se holky mějte krásně a užijte si slunnou neděli - alespoň u nás slunná je, ale mrazivá, až hrůza.
V podvečer zase nakouknu.
Abbey nechces si udelat online krivku? Na www.kinderwunsch.de
Kdybys mela problem, muzu se prihlasit i za tebe a poslat ti heslo nebo ti jinak pomoct. ![]()
ahoj Lio, jojo, prisla, ted delame skrine, no vsak to znas z minuleho tydne. Na prochazce uz jsme byli ale asi jeste pujdeme, protoze je tu fakt nadherne.
Snazime se nejak vykoumat kuchyn, no napriklad vubec si nevime rady s jednim plakatem, kam ho vrazit. To jsou problemy, ze? ![]()
Zdeni a ty mas online graf? Uka ![]()
Tak ten postup jsem dělala dobře, jen jsem nevěděla, že se má zaškrtnout ta URL adresa.