Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdeniku, já tě neopustila, jsem pořád s tebou!
No, já přece nemůžu stopro vědět, že jsem měla OVU, já si to jen myslím, podle příznaků. Když neměřím… Takže třeba jsme na tom obě pořád stejně! A co tvoje foldy, pořád měříš? Já jsem asi mezi vámi exot, když neměřím a negrafíkuju, ale já to zatím ještě nechávám té přírodě, holce jedné neposlušné ![]()
Mirulko, tak to moooc dobře znám. Těsné tanga, těsné džíny a mykózka jak vyšitá. Taky mi to vždy spraví buď Canesten, Clotrimazol a jím podobné krémíky.
Naštěstí, manža se mi „neloupe“. Ale od jisté doby nosím jen a jen bavlněné kalhotky. Prospívají mi líp ![]()
Nikduško, ty rukavice by se mi teď šikly
. Ale já jsem spíš jen podrážděná (no jo, ten sex, to je ale něco) ![]()
Děvčata, slyšela jste některá o metodě dle Dr. Eugena Jonáše? (je to ta metoda podle vašeho narození, astro metoda). Nevím, jestli se tomu dá věřit a jestli to nefunguje jen na „zdravé a nestimulované ženy“, ale my to včera zkusili, teda manža nic neví, ten by se akorát zašprajcl a hlavně by ze mě nechápal. Mně včera vycházel plodný den podle toho mého vypočítaného kalendáře! Takže uvidíme, ale přijde mi to u mě jako blbost, když za chvíli pomalu dobírám Duphaston a pak by měla přijít mrcha, to by byla asi moc krátká lutefáze, zárodeček by to asi nestihl. To jsou ale blbé úvahy, co?
No, tak uvidíme. Bylo tam taky psáno, že se to nemusí povést hned na poprvé, že to trvá třeba víc pokusů. Další máme zase cca za měsíc
Takže já jsem pokusnej králík
Za to nic nedám, ne?
ahoj lio, ja chci taky plodne dny - kdepak jsi to nasla? je to zadara?
ja jsem to s tim opustenim myslela tak, ze ty budes mit ms a teprve ovu /snad:(/
foliky nemerim, jen teplotu… tu teda merim, protoze bych asi nevydrzela netestovat kazdou chvili … a dovedes si predstavit tu spotrebu, pri mych cyklech? ![]()
takhle jsem vedela, ze ovu nebyla a testovat jsem nemusela nic… ![]()
Zdeniku:tak schválně,kdo z koho… ![]()
Lio:o té metodě jsem něco četla,to je něco polde přesnýho data a času narození,ne? Ale nikdy jsem to nezkoušela.Tak nás trochu pouč.....
Dando:pěkná křivka,proč by nebylo mimi?
Holky, že jste to vy, tak vám poradím.
Našla jsem na netu, dokonce možná někde tady na emiminu, dejte si to i sem do vyhledavače (na emiminu) „Eugen Jonáš“ a měly by vyjet ty diskuze na toto téma. Je to zajímavý, dost holek tam píše, že se jim to takhle povedlo. Pak tam napsal sám jeden pán astrolog-amatér, že to dokáže spočítat. Tak jsem ho moc a moc poprosila, byl moc hodnej a vše mi spočítal, nic za to nechtěl, je zlatej. Jeho manželka otěhotněla díky téhle metodě, teď mají miminko. Takže dám vám sem tu jeho mailovou adresu, ale ode mě ji nemáte! Napište jen, že jste jí našly na emiminu, on jí tady totiž psal. Takže je to:
jirkac@email.cz (je to pan Jiří Čížek)
tak snad to ještě pořád počítá. Já to mám doma vyjetý, poslal mi to mailem a i radu, jak se to má použít. Chce znát jen váš datum narození, čas narození, přesný den (PO - NE) a místo narození (to město). Tak ho slušně poproste. A já jsem na to sice čekala skoro měsíc a půl, ale i tak jsem za to ráda. Třeba to pomůže. I když teď tomu zas tak moc nevěřím, když včera jsem měla ten „plodný den“ a MS mám dostat někdy kolem 5.února.
Ale ta metoda je založena na tom, že ten plodný den podle luny může být i třeba během MS!
A je pravda, že už pár žen takhle při MS otěhotnělo. Takže třeba na tom něco bude! ![]()
Dandi, máš hezkej metřík! ![]()
HOOOOLKY, vy jste toho napsaly, to je paráda
Přečtu si to snad večer, nebo zítra
Jen v rychlosti - všimla jsem si, že jste probíraly kvasinky - měla jsem/mám bolesti v podbříšku, hlavně vlevo, a bolesti při sexu - dr mi dělal testy a vyšla mu silná kvasinková infekce - ALE: neměla jsem vůbec žádný výtok a svědění
Dal mi na to antibiotika (to mi přišlo úplně nesmyslné…
), ty jsem nebrala, pak jsme s mamkou vymyslely diflucan - super, podle testů už kvasinky nemám, ale bolesti nezmizely, jen se zmírnily a už mě nebolí tulení
Ozvu se pořádně zítra, zatím se mějte krásně ![]()
No holky, zkusit se ma pry vsechno, ale na tohle moc neverim.
Dando, nekde jsem psala preklad tech ostatnich polozek, zkus si to vyhledat nebo prelozit, muzes tam zadavat spoustu udaju. Proc by nebylo mimi, krasna ucebnicova krivka ![]()
Jo Mirulko, to bylo o fous, ja teda nevim, co mi zjistoval, ale myslim, ze to s tema praskama nesouviselo. A co ta ovu, jak to ze nic? Mrcha jedna
Zdeni ty nas teda taky pekne napinas. ![]()
ahoj Agato,
vis urcite, ze to byly jenom kvasinky, ty myslim tak neboli. Aby to nebyly nejake jine potvory, ty by byly nebezpecnejsi. Ale to ten doktor musi poznat.
Teda holky, kdyz to tak ctu, tak mam pocit, ze mi si z tech doktoru delame uplne poskoky
Prebereme si to, jak se nam to hodi.
nikdo, dr. jsou na to zvykli, coz teda neznamena, ze by je to nestvalo…
treba kdyz nekdo dostane atb na 14dni, sam se rozhodne brat je je tyden, tak se mu muze vytvorit pekna rezistence, coz znamena, ze priste ty potvory na tyhle atb nezaberou a bude se muset na:,–(it nejakej silnejsi dryak…
nebo mi kamaradka rikala, ze mela pani, ktery davala na vysokej tlak trojkombinaci leku, protoze nic jinyho nezabiralo a jeden z tech leku byl diuretikum - na podporu moceni… no a pani se rozhodla, ze na zachod casteji chodit nechce a vy:,–(ila si ho…no a ty zbyly leky nestacily, takze zbytecne se cpala praskama a k tomu mela vysokej tlak… a takovych „historek je spousta“…
jinak s dandou jsme ty stranky probraly po icq, abysme to bytecne nemusely cist tady ![]()
Zdeniku, ja to fakt nechapu ty lidi, ja teda antibiotika nejim skoro nikdy (nastesti je nepotrebuju), ale kdyz mam nejaky zanet nebo tak, tak bych si v zivote nedovolila brat treba pulku
. Lidi jsou fakt nekdy blazni.
Ale kdyz se zase doctes na co vsechno ti lekari predepisuji ta antibiotika, tak to by ses fakt clovek zblaznil. Zadny div, ze uz je lidstvo rezistentni ![]()
TO Nikdo: děkuju, Zdenik mi taky dost přeložila a pomohla:-), pokud nebudu něco vědět budu hledat, no s manžou jsme to šidili
a přeci jen chybí trochu odvahy ![]()