PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2605
1.2.06 17:36

Nikduš, podívej jak ti tam to kuřátko hezky ťape…třeba se doťape až do 9 měsíců bez MS
buď pozitivní :) nemáme to lehký, cesta za miminkem je opravdu u nás dlouhá a taky trnitá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
1.2.06 17:43

Ahojte baby, :o

Tak popořádku:

Agátko, moc gratuluju ke zkouškám! To je super! :lol: Musíš mi pak popsat tu Mojžíšku, ať jsem připravená :lol: Třeba to nebude tak hrozný :wink: .

Maceli, špinění jak přišlo, tak taky odešlo, bolest břicha taky ustala, tak nevím, co to je za bordel! :twisted: Ale taky se mi rozjela nějaká mykóza asi. Tak mažu mastičkou a mám doma i něco na zavádění, ale chci počkat až po MS. Co kdybych byla těhu, to se v těhu nesmí, ne? I když těhu určo nebudu, to já jen pro jistotu. :? Jinak ta mykóza se mi vždy rozjede, když mám vypraný džíny a jsou právě moc těsný, tak z toho. No a když je k tomu tulení skoro každý den, tak mám už předem na tohle zaděláno. To mám ozkoušené :evil: :lol: Tak ti Maceli držím palce, aby to tentokrát vyšlo! Ta moje známá už po laparce zřejmě je, ale ještě jsme spolu nemluvily, ale jak to bude možné, tak jí vyzpovídám a pak to přetlumočím sem.

Zdeniku a nepraskl ti už ten folík? Třeba to ani nevíš, ten váš UTZ třeba není tak přesný, co? :wink: A na teploty prď, třeba jsi výjimka. Já třeba teď musím mít po tom progesteronu pěkně zvedlé teplotky :lol: Ještě že neměřím, třeba bych roztavila teploměr :D

Nikduš, kam ty na ty věci pořád chodíš? Přírodní progesteron, pH rukavice, ty jsi samej vynález, ale zase když je přírodní, to je fajn. To možná pomáhá i na udržení těhu, ne? :D

Dlouho se tu neukázala Aluu, jak vůbec dopadla s tím prolaktinem? A Jessy, jak jsi na tom s těma tvýma dlouhýma cyklama? :roll:

Tak pište, pište, pište…
Zatím pápá LIO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
1.2.06 17:48

Nikduš, jsi na začátku nového cyklu, to je nová naděje! :lol:

Vyprdni se na splín! Tak já například očekávám mrchu, ale já beru každej kousíček pokroku jako pozitivum. Třeba to, že teď budu čekat mrchu cca po 30 dnech, to je obrovskej pokrok a pro mě taky obrovská úleva. A možná prot se i na mrchu těším, protože přijde normálně. Snad teda…Ony ty 60 denní cykly na depresi nepřidají. Teď máš ten přírodní progesteron a třeba ti ty tvoje „HORMÓNY“ srovná a bude. Navíc už jsi těhu byla, tak to musí jít znovu!!! Zkus se nějak zaměstnat. Škoda, že nemůžeš jít do práce, viď? Možná by to trochu pomohlo! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
1.2.06 18:41

Lio, ne mozna, me by to urcite pomohlo. Holky ja dneska ani snad nemam depresy z te neplodnosti, ale tak vubec ze vseho. To si fakt nedovedete predstavit, jak to tu chodi. Nekdy mam fakt pocit, ze uz nemuzu dat. Tady je uplne jedno, co mas za sebou v Cesku, tady jsi proste nula. Musis zacit uplne od zacatku. No a to mam jako v triceti zacit znovu stuodvat uni nebo nejake vyuceni? Proste mam pocit, ze neziju ten zivot jak bych chtela. Co jak bych chtela, to spousta lidi ne, ale ani se tomu nepriblizuju. Nekdy mi prijde, ze to All for Love, se da praktikovat jenom v pisnickach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
1.2.06 18:50

nikdo, to musi byt strasne tezky, ja vim, ze vetsina z nas si to ani neumi predstavit, ale vydrz, v breznu udelas zkousky a bude to dobry…
treba bys mohla zatim aspon doucovat nebo ucit cizince, ne? aspon nejakou aktivitu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.2.06 18:53

Nikdo, nesmutni, vždyť to musíš vydržet jen do jara, kdy budeš dělat zkoušky z němčiny, pak ti uznají diplom a když už dávno nebudeš těhu, můžeš začít pracovat. No, nebo nejpozději od dalšího šk roku. Určitě něco seženeš. Jakou máš vůbec aprobaci? Ještě ti pak bude líto, že nemáš čas diskutovat na emimi a musíš chodit do práce s bříškem :wink: Chceš se za každou cenu vrátit do školství?
Agata…nechce se mi přihlašovat :oops: :wink:

• Citovat
  • Upravit
1961
1.2.06 19:03

Holky ono to tak jednoduche neni, samozrejme, ze to souvisi s tou zkouskou. tA zkouska je to nejtezsi, co si dovedete predstavit, musite mluvit jako rodily mluvci, coz je pro me nepredstavitelne. I po 10 letech poznate cizince. Prave, ze kdyby to nebyl ten ucitel, tak by to vsechno bylo mnohem lehci. Agato, uitelka je moje vysnene povolani, muj sen uz od dectvi, a urcite si dovedete predstavit, jak tezke je se v Cesku dostat na vysokou a dodelat ji. Takze rozhodne bych se chtela vratit do skolstvi, i kdyz mnohem radci do ceskeho skolstvi.
Zdeniku, kdyz tu nemas nic uznane, nemuzes ucit nikho ani cizince.
No a ja tu vlastne timpadem nemam zadnou kvalifikaci, takze nemuzu delat ani neco jineho. proste je to zacarovany kruh byrokracie.
Tu zkousku muzu zvladnout mozna tak za pet let. a do te doby se asi zblaznim. Nejradeji bych jela domu. To mi verte. Akorat manzel me jeste drzi nad vodou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
1.2.06 19:24

Ahoj holky - hezký večer všem co jste tady,
Nikduš - splíny znám, každá rada drahá, máš-li pocit že je celý svět nespravedlivej tak se vybreč! Dělám to taky. Druhý den ti to stejně bude připadat jako banalita - máš holt „den blbec“. Zítra ti to už tak hrozné připadat nebude. Hele od začátku tohohle „rádo-by cyklu“ mám den co den nějaký problém a můžu ti říct, že už nemám snad ani chuť brečet.
Hele, a nebylo by lepší zatím dělat alespoň něco. Vždyť pracovat tam můžeš a pořád lepší by bylo dělat alespoň něco, než paní v domácnosti, ne? Chápu, že když se to tak se.. jedno za druhým, tak jednou ty nervy rupnout musí.

Agato … gratuluji moc ke zkoušce! Už si ani nepamatuji, kdy jsem dělala naposledy nějakou zkoušku já. Občas teda přemýšlím, že bych si hodila nějakou vejšku dálkově … ale pak mi to zase přejde.
Jinak, máš super křivuli … dnes jen bledě závidím. Taky jsem takové mívávala. Ale tenhle měsíc se to nějak podělalo - úplně celý.

Maci … jen taková otázka . ten Pregnyl si budeš píchat sama? Já jen, že mě s tím Dr. taky strašil, tak co mám asi čekat.

Dnes se tu roztrhl pytel s křivulema … to je super, asi by jsme občas měly vyhlásit DEN KŘIVULÍ, aby jsme si je navzájem prohlédly. Je docela dobré porovnat, jak jsou na tom ostatní. Fakt je to docela zajímavé, jak můžou být ta měření odlišná. Pak by mě třeba nepřekvapila ta moje teplota 36,9 po dobu 9 dní na začátku cyklu. Oni totiž tuto možnost nikde neuvádí, protože to není standardní. Jenže, tady ani jedna nespadáme do skupiny „standardních“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
1.2.06 19:48

Abbey,
Pregnyl si sama píchat nebudu, jdu ráno na gyndu, tam mi ho píchne sestřička :)
a pak mi zbydou ještě 2 do foroty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
1.2.06 19:58

Maci, tak to mi trochu uklidnilo. Moje kámoška zkouší druhý pokus IVF a když mi vyprávěla, jak si píchá stimulační injekce, tak se mi dost podlamovaly nohy. Já jen doufám, že se do tohoto stádia nedostanu, protože na tohle bych sílu neměla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
1.2.06 20:07

ale mela Abbey, pokud ti to pomuze, tak zenska ma silu na vsechno 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
1.2.06 20:23

Nikduš … když jsem ten příspěvek odeslala, tak jsem zrovna nad tímhle přemýšlela … Ona potom ta naděj je asi silnější, než obava z nějaké injekce. Ale pravdou je, že mám problém i s odběrem krve.
Jinak … ráda tě „slyším“ :D Co ten tvůj splín - už jsi ho vyhnala z hlavy?
A co to do sebe pereš za produkt - přírodní progesteron? Jakou to má formu?
Zatím jsem neslyšela, že se může do těla vpravovat přírodně - většina lékařů zná jen pilule a injekce – samá chémie a blbě z toho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
1.2.06 21:00

Abbey, já myslím, že když zobeš bylinky apod., prostě přírodně, nikdy se ti těch účinných látek nedostane do organismu tolik, jako když je to injekcí nebo i v prášcích - určitě jsou ty látky nějak upravený, aby se snadno vstřebaly a tak…

Právě bulim, protože kamarád, co šel manželovi za svědka, nám poslal fotku s názvem plodik… už mají 6 cm.. zjistili to v den naší svatby..aspoň nějaká útěcha.. Musim si na to zvyknout.. Fňuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
1.2.06 21:05

jeee agato, to jsi teda uplne cerstva novomanzelka? to je super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
1.2.06 21:11

Agátko, tak to tě naprosto chápu. Zažila jsem si to předminulý týden, když mi moje nejlepší kámoška oznámila že je těhu a že jde na přerušení. Nejprve dostala neskutečně vynadáno - jak to ze mě vše během chvíle vylítlo - sama jsem koukala. A pak jsem to doma obulela, jak je to nespravedlivý. Ona přijde do jiného stavu aniž by chtěla a já se o to snažím přez 2 roky.
U mě je problém v tom, že okolí o našich problémech neví. Nebavím se o tom s lidmi, kteří vůbec netuší co to je … probírám to jen s kámoškami, které jsou na tom stejně. Ty soustrastné fráze: „To musí být hrozné …“ nebo „To tě lituju - to bude dobrý…“ mě prostě přestaly bavit.
Pak by byli asi opatrnější s takovými maily - jako jsi dostala ty.
Ale co naplat …
Jen se vybreč, zanadávej si a zítra bude zase dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová