PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5525
1.2.06 11:29

abbey, udelala jsi maximum a ted se tim netrap, zbytek je na prirode :)
proste ti stejne nezbyva nez pockat, jak s to vyvrbi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
1.2.06 11:30

ahoj Zdeníku, jak jsi na tom?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
1.2.06 11:32

Ahoj Maci,
to sis to vybrala všechno najednou - to je bída! Ale neboj, ono se to srovná.
Když máš folík 18mm to je paráda. Kašly na kvasinky - on je ten lék vyhubí!
V lékárnách je to fakt bída - a bude hůř. Můj doktor to udělal obráceně, domluvil se s nějakou lékárnou a drží své vlastní zásoby různých speciálních léků, aby jsme pak nemuseli lítat po všech ďasech a shánět je s papírkem v ruce.
Tak držím palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
1.2.06 11:33

maceli, jak vidis :)
26DC a ovu nikde… ale to mi ted momentalne neva, protoze jsem dostala zanet mocaku a beru atb, co se nesmej v tehu… takze kdyz se ovu jeste chvilku zdrzi, budu radsi…
ale do vikendu by dorazit mohla, protoze zase slouzim a nebudu doma, takze bysme to prosvihli
a co ty? koukam, ze se ti to taky pekne blizi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
1.2.06 11:34

maceli, promin, samozrejme jsem ten tvuj sahodlouhej elaborat cetla, ale ja hned zapomenu, kdo to psal :( :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
1.2.06 11:36

Zdeníku, byla jsem u Dr., popisovala jsem to asi 3 příspěvky nazpátek, teď budu čekat a čekat (dokud mě zas nezačnou bolet prsa jako předzvěst MS :(
juva, zánět močáku, to jsem taky měla, hrůza, od tý doby si chráním záda jak se dá, já jen trochu krátký triko a jak mi začně táhnout na záda, tak hned problém, teď v zimě nosím furt košilky, jinak to nejde, jsem na to taky háklivá.
Pomáhá by urologický čaj, vždycky zabral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
1.2.06 11:41

no me vetsinou taky zabira, ale tentokrat ne, takze jsem musela na:,–(it atb… jinak urolog se taky nesmi v tehu… ne ze bych byla, ale je dobrz to vedet
me by zajimalo, jestli by mi taky pregnyl pomohl, folikul jsem mela 18mm uz pred 14dny a porad nic :(, jenze moje dr. ma dovolenou, takze se ji nemuzu ani zeptat, asi to jeste budu muset nechat na telicku, at si poradi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
1.2.06 11:46

Dr. říkala, že každý den roste tak 2-3mm, zítra by ten můj měl být kolem 20 a to je akorát na Pregnyl, takže určitě by to v tvém případě mělo smysl. A u tebe je to normální, takhle dlouho ovu??To já už bych měla těsně před MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
1.2.06 11:48

maceli, podle moji dr. jsem ovu jeste nemela, podle grafu na fertility jednou v 18, jednou 24, jednou 49DC a jednou vubec … tak si pak z toho mam neco vybrat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
1.2.06 12:25

Teda holky, to jsou problemy, co?
Marceli no tak tos toho stihla dneska hodne. Ten folik je parada, a na obou stranach, coz je jeste lepsi. u tebe by fakt asi mohla pomoct ta laparka. Takove krasne foliky to prece neni mozne ze nic. 8O
Zdeni ty jsi zahada, co ti tam ten folik teda dela, kdyz nechce prasknout? 8O
Abbey, ty jsi zahada jeste veci. tAkovy velky skok na grafu jsem jeste nevidela. 8O
Jo dneska mi dosla zasilka: prirodni progesteron, objednala jsemsi to tady pres jednu holku. Strasne to vsichnichvali, tak uvidim, jak to zabere. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
1.2.06 16:51

Ahoj po hrozně dlouhý době - už se mi po vás stýskalo :! Dnes jsem udělala úplně poslední zkoušku…teď už „jenom“ státnice :D 8O Nějak celá ta škola moc rychle utekla…

Zdenik, atb ti nezávidím, mně se po nich asi vrátily kvasinky - tentokrát mě to i začalo trochu svědět :evil: Ten tvůj velký¨folík - nemůže to být způsöbem měření, že jste si nevšimly, že už praskl, když nemáš vaginální UTZ???

Nikdo, jak se ten přírodní progesteron jmenuje? Docela bych si něco takovýho taky pořídila…
Macelino, docela jsi mě vystrašila, že kvasinky likvidujou sper…proč mi tohle žádný z dr neřekl i když jsem se ptala????

No, u mě žádný změny. Piju kontryhel, cvičím Mojž, v pátek ráno jdu na folikulometrii a příští úterý na odblokování - LIO - konečně ti povím, co můžeš čekat od rovnání kosti křížový přes konečník :?
Tady je moje křivka měření z minulého cyklu: http://www.wunschkinder.net/…zanzeige.php?… - úplně předpisová…

A tohle je zatím současná - docela bordel, musím říct: http://www.wunschkinder.net/…zanzeige.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
1.2.06 16:58

ahojky
tak léky (Pregnyl na zítřejší ranní píchnutí) a Lomexin (na zabití kvasinek) už mám vyzvednuté, byli tak strašně ochotní, že mi je sehnali do odpoledne. A ještě mě hodně překvapilo, že jsem za Pregnyl nic neplatila, Dr. říkala, že to bude tak 600,–- a i jsem to četla, že se tyhle injekce platí, tak nevím…
Tak snad tou dnešní tabletkou ty potvory zlikviduju ať se můžeme zítra pustit do snaženíčka!!
Agátko-ahoj…tak gratuluju ke zkouškám, to je úleva, vidíš, teď ještě státnice a mimi…už aby to bylo,co :wink:
Nikdo-ty jsi holka šikovná, třeba ti tohle opravdu pomůže, určitě ti to neuškodí, tak proč to nezkusit :wink:
tak holčiny co nového??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
1.2.06 17:01

ahoj Agato, gratuluju ke zkousce :lol:
ta tvoje krivka zatim vypada celkem dobre, teploty jsou do 36.7, takze pod minulou coverline… :)
ja necekam, ze poznam ovu podle foliku, ale podle teploty… a zatim nic…
 http://www.wunschkinder.net/…zanzeige.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
1.2.06 17:27

Lioness, co to tvoje špinění, už to zmizelo?Mně se to stává před MS, tak den dva…ale jednou jsem měla jen slabounké špinění týden před MS, pak byl pokoj a pak až MS. Já myslím, že je to příznak toho, že MS v nejbliší době proběhne.
A co vůbec ta tvoje kamarádka po laparce?Jak je na tom?A jak to popisovala?Našli jí něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
1.2.06 17:33

holky me je dneska nejak silene smutno :cry: pripada mi, ze nic nema cenu. Ze nemam nic. Krome deprese teda. :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová