Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, já právě nevím, zda to OVU byla, ale podle mých pocitů a hlenu zřejmě asi minulý pátek, tak to asi nějak nevychází, nebo já tomu nerozumím. Na Duphastonu nic takovýho jako vedl. účinky nepíšou. A nebo myslíš Nikduš, že bych to mohla dostat takhle dřív? Ale břicho dost bolí. To je ale bordel
Kdo se v tom má vyznat? ![]()
Lio, ty jsi 25.den a klidne to uz muzes byt predzvest mrchy. Tim padem beres 9.den ten progesteron, takze mozne to je. Zachovej klid ![]()
Lio ,
myslím, že by to mohlo byť tým Duphastonom. Možno si naň telo len zvyká tak je trošku pomýlené. Ja keď som bola na prvej IUI, tak som MS dostala už počas brania Duphastonu nejaký 9 deň užívania.
Ale môže to byť aj tehu (prečo nie?)… ![]()
Anet
lio, prestan nad tim koumat, stejne nic nevykoumas ![]()
klidne ten duphaston jeste 3 dny ber, ma to byt 12dni, protoze imituje lutealni fazi a 12dni se udava jako nejkratsi mozna delka LF pro spravne zahnizdeni vajicka… a kdyz dostanes ms, tak s tim muzes prestat kdykoli
miniku, tim si nejsem uplne jista, zkus se mrknout na diskuzi Utrogestan /nebo Duphaston? - je to ten samy lek/ …
Holky díky za rady!
Ten Duphaston budu brát ještě o 2 až 3 dny dýl a tím si tu mrchu posunu. Kdyby přišla dřív, tak vy:,–(ím. Přesně, nemá cenu to řešit, ono se to nějak vyvrbí, že?
![]()
A co ty Zdeníku, pořád nic?
Ahoj holky!
Už jsem tu dlouho nebyla.
Jsem také zaregistrovná na německých stránkách - Wunschkinder.
Tak jsem zvědavá kdy mi to také ukáže to OVU.Jinak se snažíme každý den o tulení.
Doufám že brzy z Nás budou také těhule.
A co ty Aluu jak ti dopadly odběry?
Ahoj Míša(Misch)
Ahoj holky,
jste tu ještě někdo? Tak jsem se konečně dostala k note-booku a vy už se asi tulíte.
Lio, jak je, co bříško? Ještě bolí. Jak dlouho bereš ten Clostil? Já jen, že po prvním cyklu braní Clostilu se mi tělo úplně zbláznilo a naopak mi jaksi rozhodil organizmus. MS jsem dostala o 2 dny později, 2 dny mě bolelo břicho a nedalo se to nazvat ani MS - jen takovým špiněním tak 1,5 dne. Teď jsem CD8 a BT mám stále mezi 36,9-37,0. A to jsem měla před tím ty křivule jako ze žurnálu.
abbey, takova teplota a spineni jen 1-2 dny je dost podezrely…
ovu sis nejak zjistovala?
Ahoj Zdeniku,
tak ty jsi taky noční Sova? Alespoň někdo.
Holka, už jsem se prozkoumala celá. OVU jsem v mynulém cyklu měla 16CD. Vyšlo mi to jak OVU testem, tak křivule podle křivule BT. Navíc mi minulý měsíc ty teploty 2. fáze vylítly neuvěřitelně nahoru. No a teď čekám, kdy konečně klesnou, protože pokud OVU nastane, nevím, kam by z té současné teploty vyskočily tentokrát. Na 38,0?
Někde jsem se dočetla, že u někoho je také možné, že teploty se po příchodu MS vrátí dolů také až 7den cyklu. Tak jsem si to prozatím omluvila - mám tu smůlu, že musím mít od všeho něco! Proč to tělo nemůže fungovat podle nalajnovaných pravidel. To je pech, což?
A jak jsi na tom ty? 25CD - to je už pěkné číslo!
nj, ja se chystam uz spat…
jen jsem nakoukla…
a jak dlouho jsi teda po ty ovu ted?
ja jsem sice 25DC, ale zatim bez ovu
Zdeniku, teď jsem 23 dní po OVU v minulém cyklu. Pokud to špinění můžu počítat za začátek nového. Doktor mi řekl, abych začala pilule brát normálně, všechny testy v té době vyšly negativní.
Kašlu na to. Chtěla bych na všechno vysvětlení a ono to prostě nejde.
Tak držím palce ať brzo dorazí OVU. To je strašný, jak málo stačí ke štěstí, což?
Jj, test jsem zkoušela. Naposledy včera ráno. Doktor mi vybavil několika testy, abych to po 2-3 dnech zkoušela, zda se tam náhodou neobjeví //.
Na UZV nebylo nic, v krvi taky nic. Snad nebudu patřit zase k těm výjimkám, u kterých se dá těhotenství zjistit až v 6tt.
Nemyslím jsem, že jsem těhu, žádný příznak - vůbec nic, kromě toho, že mě dost pobolívají vaječníky pravděpodobně po tom Clostilu.
hm , to uz by melo byt //, tak asi nic ![]()
snad to tentokrat vyjde.....