PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1719
31.1.06 13:29

No, já právě nevím, zda to OVU byla, ale podle mých pocitů a hlenu zřejmě asi minulý pátek, tak to asi nějak nevychází, nebo já tomu nerozumím. Na Duphastonu nic takovýho jako vedl. účinky nepíšou. A nebo myslíš Nikduš, že bych to mohla dostat takhle dřív? Ale břicho dost bolí. To je ale bordel :lol: :D Kdo se v tom má vyznat? :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
31.1.06 14:13

Lio, ty jsi 25.den a klidne to uz muzes byt predzvest mrchy. Tim padem beres 9.den ten progesteron, takze mozne to je. Zachovej klid :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
31.1.06 14:42

Lio ,
myslím, že by to mohlo byť tým Duphastonom. Možno si naň telo len zvyká tak je trošku pomýlené. Ja keď som bola na prvej IUI, tak som MS dostala už počas brania Duphastonu nejaký 9 deň užívania.
Ale môže to byť aj tehu (prečo nie?)… :wink:

Anet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
31.1.06 17:10

lio, prestan nad tim koumat, stejne nic nevykoumas :wink:
klidne ten duphaston jeste 3 dny ber, ma to byt 12dni, protoze imituje lutealni fazi a 12dni se udava jako nejkratsi mozna delka LF pro spravne zahnizdeni vajicka… a kdyz dostanes ms, tak s tim muzes prestat kdykoli

miniku, tim si nejsem uplne jista, zkus se mrknout na diskuzi Utrogestan /nebo Duphaston? - je to ten samy lek/ …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
31.1.06 17:23

Holky díky za rady!
Ten Duphaston budu brát ještě o 2 až 3 dny dýl a tím si tu mrchu posunu. Kdyby přišla dřív, tak vy:,–(ím. Přesně, nemá cenu to řešit, ono se to nějak vyvrbí, že? :D :lol: :! 8)

A co ty Zdeníku, pořád nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
31.1.06 19:16

porad nic… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
31.1.06 22:21

Ahoj holky!
Už jsem tu dlouho nebyla.
Jsem také zaregistrovná na německých stránkách - Wunschkinder.
Tak jsem zvědavá kdy mi to také ukáže to OVU.Jinak se snažíme každý den o tulení.
Doufám že brzy z Nás budou také těhule.
A co ty Aluu jak ti dopadly odběry?

Ahoj Míša(Misch)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
31.1.06 22:48

Ahoj holky,
jste tu ještě někdo? Tak jsem se konečně dostala k note-booku a vy už se asi tulíte.
Lio, jak je, co bříško? Ještě bolí. Jak dlouho bereš ten Clostil? Já jen, že po prvním cyklu braní Clostilu se mi tělo úplně zbláznilo a naopak mi jaksi rozhodil organizmus. MS jsem dostala o 2 dny později, 2 dny mě bolelo břicho a nedalo se to nazvat ani MS - jen takovým špiněním tak 1,5 dne. Teď jsem CD8 a BT mám stále mezi 36,9-37,0. A to jsem měla před tím ty křivule jako ze žurnálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
31.1.06 22:53

abbey, takova teplota a spineni jen 1-2 dny je dost podezrely…
ovu sis nejak zjistovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
31.1.06 23:02

Ahoj Zdeniku,
tak ty jsi taky noční Sova? Alespoň někdo.
Holka, už jsem se prozkoumala celá. OVU jsem v mynulém cyklu měla 16CD. Vyšlo mi to jak OVU testem, tak křivule podle křivule BT. Navíc mi minulý měsíc ty teploty 2. fáze vylítly neuvěřitelně nahoru. No a teď čekám, kdy konečně klesnou, protože pokud OVU nastane, nevím, kam by z té současné teploty vyskočily tentokrát. Na 38,0?
Někde jsem se dočetla, že u někoho je také možné, že teploty se po příchodu MS vrátí dolů také až 7den cyklu. Tak jsem si to prozatím omluvila - mám tu smůlu, že musím mít od všeho něco! Proč to tělo nemůže fungovat podle nalajnovaných pravidel. To je pech, což?
A jak jsi na tom ty? 25CD - to je už pěkné číslo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
31.1.06 23:04

nj, ja se chystam uz spat…
jen jsem nakoukla…
a jak dlouho jsi teda po ty ovu ted?
ja jsem sice 25DC, ale zatim bez ovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
31.1.06 23:09

abbey a zkousela jsi ted v posledni dobe tt ?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
31.1.06 23:12

Zdeniku, teď jsem 23 dní po OVU v minulém cyklu. Pokud to špinění můžu počítat za začátek nového. Doktor mi řekl, abych začala pilule brát normálně, všechny testy v té době vyšly negativní.
Kašlu na to. Chtěla bych na všechno vysvětlení a ono to prostě nejde.
Tak držím palce ať brzo dorazí OVU. To je strašný, jak málo stačí ke štěstí, což?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
31.1.06 23:18

Jj, test jsem zkoušela. Naposledy včera ráno. Doktor mi vybavil několika testy, abych to po 2-3 dnech zkoušela, zda se tam náhodou neobjeví //.
Na UZV nebylo nic, v krvi taky nic. Snad nebudu patřit zase k těm výjimkám, u kterých se dá těhotenství zjistit až v 6tt.
Nemyslím jsem, že jsem těhu, žádný příznak - vůbec nic, kromě toho, že mě dost pobolívají vaječníky pravděpodobně po tom Clostilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
1.2.06 05:46

hm , to uz by melo byt //, tak asi nic :(
snad to tentokrat vyjde.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová