PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1773
2.2.06 18:58

Ty bláho, teď jsem seděla ve škole ve studovně na kompu a když jsem odcházela, zahlídla jsem holku, co měla otevřené emimino a četla nějakou diskuzi :D Nejsem tu sama :D Připadala jsem si už jako exot, když nechci kariéřit, ale mimi, a snad až tak divná nejsem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
2.2.06 19:00

agato, tak dik… a my tu jako nejsme? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.2.06 19:07

Tak jsem to přece nemyslela :! :lol: , ale vy už jste všechny po škole a pracujete… Kdežto já ještě ani nedodělala školu a možná tu práci před mimi ani nezahájim, tak tak :wink:

Teď jsem různě tady brouzdala…ta druhá slabá čárka, co jí začátkem ledna měla littlemouse z „tvé“ druhé diskuze, tak to je přesně ta moje z předminulého týdne :?

Agata

• Citovat
  • Upravit
5525
2.2.06 19:09

jo ja vim, to se stava docela casto :(
ja jsem ji mela pred vanoci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
2.2.06 22:22

Teda děvčata, vy jste toho napovídaly :wink:

Nebuďte smutné! Chtělo by to tu malinko pozvednout náladičku, ne?

Vidíš Nikduš, tak teda my progesteronky nemáme měřit BT, je to teď asi k ničemu. To je zase osobně pro mě dobrý argument, proč něměřit :lol: Já jsem z vás asi nejlínější lenora líná. :D

Maceli, držím palečky, ať ta poslední včelička vyjde!!! A ať nemusíš ani na žádnou laparku! A Maceli, ty měříš BT?

Abbey, ta tvoje kamarádka, to je teda síla, to ti řeknu. A ona má už nějaké děti, že šla na interupci? :?

Agátko, ta Mojžíška mě dost zajímá, pokračuj s tvými příspěvky na toto téma. Mě to taky čeká. Já jen čekám, až mi zavolá paní, co tohle provádí, tak snad na mě nezapomněla. :? Jinak jsi mě potěšila s tím, že by cvičení mělo zvýšit přísun krve do „inkriminovaných“ míst. Tak to by mohlo pomoci i mně! Když mám ty vaječníky pořád tak zamrnutý!

Zdeniku, já už se pomalu asi chystám na MS. Příznaky teda nemám, ale údajně až se vy:,–(í Duphaston, tak má přijít a já už Duphaston za chvíli doberu, takže asi opustím náš „shodný metřík“. :(

Děvčata, musím vám napsat, že dnes jsem se dozvěděla jednu pro mě docela zajímavou věc. Moje kolegyně z práce zítra podstupuje IVF!!! Perfektně to utajila. To je holka šikovná. Asi je to někdy i lepší a myslím, že hlavně pro ní, aspoň je ve větším klidu. Nemusí to každý šťoura vědět. Já jí strašně moc a moc držím palečky, tak doufám, že jí to vyjde, už jí táhne na 35 let. Prý jí také nedozrávala vajíčka (můj případ, že?). Nejradši bych se jí pak na vše zeptala, ale je mi to trapný. Já to totiž „jako“ nevím. Ale víte co, já nevím proč, ale já jsem si to o ní i myslela, protože poslední dobou docela přibrala. A vím, že před lety už se snažila jednou a pak to nechala být, protože se s tím manželem rozvedli. Teď má nového přítele a chápu, že by spolu chtěli miminko. Prostě jí moc a moc držím palce. Je zvláštní, že mám někoho s podobným probléme ve své blízkosti (pravda, u ní už je to trochu pokročilejší problém). Do teď jsem nikoho neznala. Jen vás, holky stimulky. Ale osobně ne. A teď už znám… :wink: Na jednu stránku je to taková psychická podpora, že v tom člověk není sám. :wink:

Přeji všem krásnou dobrou noc, zdá se, že jste mi všechny usnuly u Ordinace v růžové zahradě :lol: :?:
Já mám zítra dovču, konečně zase provětrám své lyžiny :lol: 8)

Tak zatím papa LIO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
2.2.06 22:26

Lio, nasla jsem na fertility tehu krivku, kde ovu byla az 72DC a ta holka brala progesteron /takze utrogestan nebo duphaston/ 55-65DC…
takze by ses me klidne mohla jeste par dni drzet…

http://www.fertilityfriend.com/…y/44409.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
2.2.06 22:27

dobrou noc, krasne a uspesne tuleni a hezky posledni pracovni den pred vikendem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
2.2.06 22:36

Ahoj Lio,
teď jsem šla vypnout počítač a koukám, že jsi se docela rozepsala.
Ta kámoška byla u mého doktora (ona je totiž stále vedená u tý ježibaby, co jsem od ní já utekla před 2 lety) a ten jí napíchal injekce. Jde v pondělí na kontrolu a snad se to srovná. Navíc jí řekl, že pokud by jí musel kvůli těm problémům po potratu na:,–(it antibiotika, tak by byl nucen jí poslat někam jinám, aby jí je napsali - protože by překročil limity na léky a bohužel na tento měsíc musí počítat s velkým množstvím hormonálních léků pro své pacientky. Ale slíbil jí, že jí doléčí, dá jí na 3 měsíce antikoncepční injekci a za 3 měsíce jí přibere mezi své ovečky.
Jinak má už 2 děti, teď jsou v sedmé třídě.
Já mám tři kámošky, které umělé oplodnění podstupovaly. Jedna je teď po inseminaci a čeká, zda se chytne a udrží. Ty dvě to bohužel už vzdali (po mnoha letech marných pokusů).
Když vezmu jak jsem na tom psychicky já, když dostanu MS a zjistím, že se to zase nepovedlo, nedovedu si představit, co se asi odehrává v nich.

Holky,přeji krásné sny … u nás tulení asi neproběhne, v břiše mi už druhý den píchá tak, že nemůžu pořádně chodit. Začínám uvažovat že si zajdu k doktorovi. Tohle nejsou vaječníky ani náhodou!

Tak dobrou …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
3.2.06 08:18

Dobré ráno holky!
Tak jsem tu dneska asi první, poslední dobou první na co ráno mrknu v počítači je e-mimino, těším se na vaše příspěvky, a že jste se včera činily :)
Lioness-já si BT neměřím, jsem na to taky tak trochu líná :) měřila jsem si jí 2 měsíce v létě ještě když jsem vůbec nic nebrala, tak mám alespoň vzorek jak moje tělo fungovalo
a díky za podporu, včera nebo dneska by měla být ovulace, akorát že manžílek je nemocný tak jsem na to tuleníčko zvědavá :?
Nikdo-tak co tvoje bolesti?Chystáš se k doktorovi nebo to přešlo?
A Abbey? Co ta tvoje bolest?
Poslední dobou nás tu pořád něco bolí, to je z těch blbejch hormonů…já měla včera a dneska trochu taky píchání na levé straně, ale to by mělo bejt OK (kvůli ovulaci).
Zdeníku? tak jak jsi na tom? ovu nebo MS se nechystá?
Holky, já mám známou která o mimi usiluje už taky docela dlouho, teď začala dojíždět do centra a má před sebou první inseminaci, takže o tom povídáme a mně to pomáhá.
Dokonce moje nejlepší kamarádka se taky začala pokoušet o mimi, zjistily se u ní problémy s ovulací…
její švagrová nedávno otěhotněla po umělém oplodnění.....
kolem mě je docela dost holčin co se snaží otěhotnět a zatím to nějak nejde..... :(
Agátko-slyšela jsem že Aloe Vera je moc dobrý, určitě tím nic nezkazíš a informuj nás jak se čistíš :)
tak zatím pa
Lio hezky se vydovolenkuj, ty se máš :D
a co ostatní??????kde jste??????????holky?????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
3.2.06 10:06

Ahoj holky, tak jsem tu dnes asi druhá - ale jen na chvíli. Jedu na nákup - chci bejt doma, než se vřítí do nákupního centra davy lidí.
Maci … bolest nějak neustoupila, možná se zmenšila ale možná je to tím, že jsem teď vstala, takže jsem si jí ještě nestačila pořádně užít.
Uvidím jaké to bude cestou, kdyžtak pojedu k dr. rovnou.

Nikduš … tak mi v noci taky chytla depka. Nemohla jsem usnout, tak jsem si šla pustit nějaký film na DVD. Půlku jsem ho probulila, spotřebovala 1/2 krabice kapesníků a ve 2 hodiny jsem si šla oteklá lehnout. Takže holka, nejsi v tom sama. Dnes už je zase „dobře“. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
3.2.06 10:50

Holky já měla depku včera večer. Moje hormony se asi zbláznily, všechno to na mě padlo a dokonce jsem v koupelně začala zničeho nic brečet, jsem fakt někdy jak pitomá, ani do tulení se mi nechtělo..........nakonec k tomu došlo, ale jen proto, že jsem po tý injekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
3.2.06 11:17

ahoj decka :D
No tak vecer to bolela fakt fest, a to jsem byla rozhodla jit rano k doktorovi, rano jsem se vzbudila, a nebolelo to, tak jsem mela strach jit z postele, aby tonezacalo, no a potom si rikam, doktor je tam jenom rano, tak to musim rychle zjistit. Vysledek je takovy, ze to jeste trosku boli, ale nejak se to stabilizovalo vlevo (moje oblibena strana :twisted: ) a zatim jsem nikam nesla. co bych mu asi tak rekla? Pane doktore, trochu me boli v levo. 8O Pockam do pondelka. Taky tam fakt nechci chodit porad.
Ja mam desnej strach z nejakych zanetu, v srpnu jsem pry mela mensi zanet delohy. No na vyterech nenasli zadne bakterie nic, tak doktorka rikala, ze to mohlo byt i z nachlazeni. No nevim, na internetu jsem cetla, ze zanet delohy je fakt skoro vyhradne zpusoben vzestupnou cestou (takze z pochvy). Ja se na tu laparku skoro tesim.
TAk me napada: Mirulko , kde jsi???
Abbey , dej vedet, jak jsi dopadla, to vis, bolesti druhych me obzvlast zajimaji 8)
Marceli, mas pravdu, v posledni dobe je to tu sama bolest.
Zdeni - teda ten graf to je teda sila, priroda je fakt mocna :D
Lio - pekne lyze, no ty si to vlastne precntes az buhvi kdy.
Agatko - ja jsem taky chtela miminko hned po skole, ale to furt, ze musim mit praxi, a blablabla, kecy, kecy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
3.2.06 11:40

Dobré už skoro poledne všem! Kde se touláte? Nikdo, to znam, taky bych tam litala furt, vzdycky zavolam mame a tete a proberu s nima, jestli tam mam jit, nebo ne… Dneska jsem byla na folikulometrii… mám 22mm vpravo. No, bolí mě to pořád vlevo, takže to bude od něčeho jinýho..snad mi pomůže to odblokování, protože ty bolesti občas cítím i v zádech, tak snad to je tím. Sliznice taky vysoká, tak uvidíme… Na 16.2. jsem objednala manžu na spg. Můžu to tam dovézt, tak se mu pěkně ulevilo :D Vyptávala jsem se na ten svůj slabě pozitivní test - prý se jí občas stane, že vyjdou falešně pozitivní i krevní testy. Zamlklý těhu se jí nezdálo, ale nevytáhla jsem z ní proč… :roll: Ptala jsem se na špinění po ms a prý to může být málo progesteronu, ale taky nemusí - a to už jí to asi přestalo bavit a povídala, že mám říct svýmu dr o horm testy. Což udělám, zavolám mu hned v út, až tam bude.
Nikdo, co ten přírodní progesteron - jak se to jmenuje? Že bych to zkusila po ovu podpořit trochu sama už tenhle měsíc..když je to volně prodejný, nemůže mi to ublížit, co myslíte? Budu o víkendu doma v Chebu, takže si klidně můžu dojet i do říše do lékárny,…
Ježiš, chvíli jsem psala bez háčků, teď zas s nima…omlouvám se :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
3.2.06 11:53

Agáto!22 mm je hodně, to už je těsně před ovulací…já měla 13.DC 18 mm a Dr. říkala, že následující den nebo dva dny po bude ovulace a pravděpodobně to vychází.
Takže ovu nám pravděpodobně vyjde nastejno...........tak ještě ty // :) ,ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
3.2.06 11:58

Ty jo holky, vy se mate :D Ja vam zavidim, takove krasne foliky, tak to uz musi vyjit ne?
Agato - prirodni progesteron, se tak proste jmenuje, je to mast, ale obavam se, ze to v Cesku nesezenes, ale nevim. Zkus se zeptat. Tady je to jenom na predpis. TAkze ja jsem si to objednala odjedne holky, ktera si to nechala poslat z USA. TAm je to normlane prodejne.
nema zadne vedlejsi ucinky, je to pry zazrak. Zkus si najet v google na prirodni progesteron.
Holky ja chci takyyyyy takove foliiiky. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová