PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
934
24.1.06 09:26

MACELINO - neni se nijak s cim chlubit:-)))

cykly mam pravidelne 28DC, nebo teda vzdy 29DC uz mam MS…takze to je zitra… OVU byva, teploty v grafu mam myslim ucebnicove:)) No ted je ponesu k doktorovi,ale myslim, ze bude pokojeny:))))

Minuly cyklus 28DC mi teplota kelsla z 37.1 na 36.7 a ted z 37.1 na 37 - ale jak vime, BT neni smerodatna:)))))) takze jen cekat.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
24.1.06 09:30

Dobré ráno všem, tak tu včerejší druhou čárku jsem si nevymyslela, manžel ji viděl taky :! :! Díky bohu za to, připadala bych si jinak jako úplná hysterka, protože dnešní ranní test byl absolutně bez pochyby negativní a mrcha červená už dorazila :twisted: :twisted: :twisted: Takže předchozí cyklus měl pouhých 26 dní a teploty vydržely krásně vysoké 18 dní. Vlastně 19, protože dneska jsem se měřila a mám furt stejně. Slon na tom blbym novym metříku je pro štěstí… Takže, příští pátek na folikulometrii, manžel na spermiogram. A dr. donutim ke všem testům, který umí :evil:

Co si o tom myslíte :?: Prosím, poraďte. Je možný, abych byla aspoň chvíli těhu :?: No, aspoň bysme věděli, že spermíky fungujou a vajíčka se tvoří… Čím by to mohlo být, že se neudrží? Málo hormonů žlutého tělíska?

Chtěli jsme se přestat snažit, ale ještě aspoň jeden cyklus…třeba mi dr dá na druhou půlku něco na podporu… Existuje něco jen na podporu luteální fáze? NIKDO, nevíš? No, jestli teda bude ovu, protože tahle byla dle mých pozorování první, max druhá za 7 cyklů…

Ajaja - mně by se do iui bez stimulace nechtělo…dalo by mi to spousty nadějí a o to větší by pak bylo zklamání.. Ty s tím souhlasíš? Pokud ne, klidně dr přemluv..

Abey - jsme na tom s cyklem stejně… Tak přeju pevný nervy na další a další čekání.. Cítím to úplně stejně, jen čekám místo toho, abych si užívala to příjemný, co se děje..

Fňuk :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
24.1.06 09:31

Kezbyko, nechces sem hodit ten tvuj graf? Ja chci videt ucebnicovy :D
No u vas se to musi podarit co nejdriv. Ty jsi vlastne prirodni, ze? Zadne hormony! Ja ti zavidim.
Holky ja porad nechapu: s tema hormonama jaky je rozdil nebo lepe receno mg a pg miligram a piktogram :roll: , nevite nekdo? chtela bych udelat takovy prehled, mam i obrazek, ale tam to prave maji prevedene, tak v tom mam chaos, na matiku a fyzicku jsem byla vzdycky chabrus. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
24.1.06 09:33

Nikduš … ty už máš dneska 40DC. Jak dlouhé máš cykly? Takhle daleko jsem se nikdy nedostala.
Jo a moje nejlepší kamarádka mi před chvílí poslala SMS ze špitálu, že už je tam. Měla jít minulý týden na miniinterupci, jenže když se anestezyolog podíval do jejích vyšetření, řekl že tam má v krvi nějakého prvku málo, takže aby šla ke svému obvoďákovi a ten jí napsal tablety na zvýšení.
Takže mezitím prošvihla termín pro mini a dnes nastoupila na normální.
Když mi to poprvé řekla, tak ze mě vyjelo: „jsi blbá?“ - ani nevím jak. Ta koukala. Pak jsme si to naštěstí vysvětlily.
Ještě včera večer jsem měla pocit, že si to rozmyslí - no nerozmyslela.
Ale třeba tam odtud ještě uteče.
Každý holt řešíme jiné problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
24.1.06 09:35

Ahoj holky, omlouvám se, že jsem se k vám vloudila :D Původně jsem z Inseminace, ale padl mi do oka příspěvek od Ajaji , která jako já navštěvuje ISCARE v Liberci, kde jsou celkem fajn, ale v centrále v Praze jsou všichni, s kterými jsme se zatím setkali suproví :)

Bohužel i já mám od doby co chodíme do CARu problém s mojí gyn.Dr., kterou chci co nejdřív změnit. Dokonce mi řekla, že když jsme zapsaní v ISCARE, mám přijít rovnou až budu těhotná a s veškerými problémy chodit tam, že se odmítá dohadovat s pojišťovnou o placení :evil: :evil:
Pověstná kapka přetekla, když se mi z obyčejné mykózy vyklubal pěkný zánět a než mě vyšetřila, co jsem si vyslechla keců :x 8O Po 8 let, co jsem k ní chodila jen pro HA byla milá jak med a teď je z baby pěkný pelyněk.

Jinak vám všem moc držím palečky, aby lentilky zabraly a splnily svůj účel - dopomohly ke krásným a zdravým mimískům. Já je brala 2 měsíce a i přestože jsme měli krásnou úrodu folíků se mimi nezadařilo :cry: , ale my máme těch problémů víc.

Ahoj Šelmina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
934
24.1.06 09:37

NIKDO - kdyz se podivas do nove fotogalerie, k cekatelkam // - tak tam mam graf - KEZBY graf ke dni 20.1. 2006 - od toho posledniho mereni co tam je byla teplota stale 37.1 a dnes 37.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
24.1.06 09:40

Agatko , to je mi lito. No tezko rict, teoreticky se mohlo to vajicko oplodnit, ale neudrzet. Ale takhle ze dne na den. Vis co? Ja jsem byla na konci kvetna taky tehu (plny tyden) Tuleni bylo 9. den takze ovu musela byt nekdy driv, tenkrat jsem nic nemerila, 28.den jsem si udelala test, a ten byl jednozdacne pozitivni, zadna slaba carka, proste dve dalnice (pro jistotu jsem si udelala i druhy) Na ulz nebylo jeste nic videt, no a asi za pet dni po tom jsem dostala spineni a za dalsi ctyri dni bylo po vsem :cry:
Takze moje uvaha i s tim co vim ted: (ale samozrje se te to nemusi tykat :? Vajicko se proste oplodnilo i kdyz nebylo moc kvalitni no a potom se to uz nemohlo udrzet. Vetsinou, kdyz je ovu takhle brzo, tak se muze stat, ze se to vajicko uvolni, driv nez je vlastne oplozenischopne, tim padem produkuje malo estrogenu a s tim i spojeneho progesteronu.
To je moje teorie, kterou jdu trochu vic prostudovat.
Nefnukej Veverko :D nech si udelat rozhodne hormonalni hladinu na 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
24.1.06 09:43

Abbey to to je to, moje normalni cykly jsou dlouhe maximalne 26, ale spis tak 25, takovy cyklus jako ted jsem mela naposledy asi ve 22 letech 8O Proste nechapu, ale podle teplot ovu byla a dneska nebo zitra by mela prijit mrcha.
Selminko - to musela byt pekna krava. Ja bych ji za ten zanet snad zalovala :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
24.1.06 09:45

Agatko … tak to je teda pech :cry: To je na tom právě to, co nenávidím. Teď už se nesnažím kupovat ani testy. Jednak jsem jej měla několikrát taky slabě pozitivní a ta mrcha záhy dorazila. A co se teplot týče, jsme na tom opravdu stejně. Ještě včera ráno 37,0 a v 5hod odpoledne už křeče v břiše. Ono je to u každého jiné. Někomu ta teplota spadne již před příchodem MS, někomu až po příchodu MS. Holt patříme do druhé skupiny.
Já jsem nějak zapomněla, kolikátý den tvého cyklu jsi testovala. Někde jsem četla, že pokud byla druhá fáze 19dní a více, pak se může jednat o zamlklé těhu. Kdysi jsem to také chytla, ale mě byla doktorka schopna to potvrdit.
Bohužel je dokázáno, že 30% těhu takto opravdu zaniká. Ani si to neuvědomíme.
Já už jsem to obrečela včera. Tak pokud je ti z toho bídně - vybreč se to pomáhá (ale zase z toho bolí hlava) a teď budeme bojovat spolu!!! Neboj, ono to vyjde. Stejně nám nezbývá, než věřit.
Teď jdu přeorganizovávat manželův pracovní program. Protože jak jsem si teď spočítala, tak zrovna v době, kdy by jsme se měli sakra snažit, měl by být 3 dny nepřetržitě v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
934
24.1.06 09:46

Nikdo a jak to, ze mas ted ten cyklus tak dlouhy?… teda jestli nejsem moc zvedava…

Agatko - hlavu vzhuru!!!vim, je to hrozne......ale bude lepe a to by bylo, aby nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
24.1.06 09:46

KezBy - prosím, jak si děláš ten kontryhel? Zkusím aspoň něco…

Nebo Aluu - já vím, že se to tu už probíralo, ale nechce se mi to hledat :oops: Co je VZ čajová směs a kde ji seženu?

Jinak co beru - na vitamíny a listovku jsem se taky postupně vykašlala… Každý den mi ten prášek připomněl, že je proč být nervózní :? Ale teď budu měřit teplotu a chodit na folikulometrii, tak stejně budu počítat, takže zas budu zobat..

Nikdo - gratuluju k dr, snaživej dr je základem všeho. Podstatná je pro nás psychika a když si u dr připadáš jak hypochondr, je to na nic :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
934
24.1.06 09:50

Agatko - ja piju sypanej caj - kontryhelova nat od LEROS , chutna mi vic nez od MEGAFYTU…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
24.1.06 09:53

Agátko,
to je nápor na psychiku,co?Právě že spousta lidí si tohle vůbec neuvědomuje, jen my, my tě nejlíp chápeme. Já kdybych měla jen slabě pozitivní test, tak se snad zcvoknu radostí, o to je pak horší to zklamání. Kdyby člověk čekal dýl, tak se tak nenervuje…
Včera jsem konečně mým rodičům řekla, že se snažíme o miminko, už delší dobu (10měsíců) a že už jsme postoupili i základní vyšetření a beru Clostil. Řekla jsem jim to proto, že už byli na trní, a taky ty řeči, znáte to:!No tak co ty mladý, to se snad nikdy nedočkáme, kdy už se na to vrhnete?" stejně za pár měsíců budu nejspíš muset na tu laparku, tak budu ležet v nemocnici, tím pádem už to budu muset říct skoro všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
24.1.06 09:54

agatko, na podporu lutealni faze se davaji leky obsahujici progesteron - utrogestan nebo duphaston…
nikdo - mg je miligram, tisicina gramu a pg je pikogram a to je myslim desetina miligramu, ale nevim to jiste /mozna i min/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
24.1.06 09:55

Agato nechej si udelat ten hormonalni rozbor :! , vsechno je na nic, kdyz mas nedostatek nejakeho hormonu, no a kdyz reknou, ze je vsechno ok, tak se uklidnis.
Kezby - vubec nevim, co je to s tim cyklem, asi nervama, jo ale podle hodnot bych snad ani nemela mit ovulaci, takze potom se vyznejte.
Ja jsem tu nekde psala recept na caje: v prvni pulce byl: malinik, salvej, rozmarin, pelynek a bezinka. A v druhe pulce: kontryhel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová