Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdeni, presne tak, ja jsem taky studovala, ale ted, kdyz mi treba za pul roku reknou, ze jsem v predcasnem prechodu, tak me samozrjme napadne: proc jsem to dite nemela dri v
??????
Jinak Liusko, drzim palce na zitrejsi folikulometrii
a taky jsem se docela Zdeni, jaky mas krasny folik ![]()
A ty Marceliny neblazni, vzdyt to byla stastna injekce ![]()
nikdo, to ja si takz rikam… mela jsem vy:,–(it prasky driv, zacit driv lecbu a jak to vypada ted, tak bych mozna v techto dnech tehotnela ![]()
jenze to jsou veci, ktery ti nikdo nerekne dopredu a nezaruci… treba bych zrovna mela po vysazeni HA ovu, povedlo by se to napoprvy a mela bych smulu s praci…
jinak kolegyne sice rikala 14mm, ale ja tomu moc neverim, ono je to pres bricho dost blbe videt a vaginalni sondu nemame ![]()
nonic… jak jsem sama rikala, nadeje umira posledni a nejdulezitejsi je verit tomu, ze se to povede… a kdyz ne ted, tak pristi mesic ![]()
Ahoj Allu!
Moje kamarádka brala též měsíc prášky na snížení hladiny prolaktinu, teď jela na kontrolní odběr aby zjistli jestli jí ta hladina klesá.
Tak ti zjistim co brala a jak to zabírá.
Jinak pro všechny:
Už mi táhne na 26 let.
Je to rok a půl co jsem vy:,–(ila prášky abych mohla mít mimčo.
Ale menstr. se nějak nedostavovala anebo za dva až tři měsíce.po injek. se to trochu upravilo ale ne pravidelně.(29,30,33,39)
a teď jsem dobrala první měsíc clostil.a čekám na mestr. a ta nikde a test je negat.
Tak uvidim.
Jinak všem též přeju ať jste co nejdřív v pohodě, pořádku a brzy těhule. ![]()
Ono se to nedá na to nemyslet. ![]()
Kord když okolo od rodičů slyšíme kdy budem babičky a dědečkové a ostatní kámošky chodí a oznamují že jsou těhotné
ja jsem se po te svoji diagnoze docela dost veci, a reknu vam, ze lecbu clostilem bych taky brala, ja vim, ze jsou ruzne vedlejsi ucinky, ale me proste pripadne ucinna, takze vam to tady holky urcite vyjde. ![]()
patrim mezi stastlivky, moc vedlejsich ucinku jsem nemela, jen me trochu pichalo v podbrisku, ale aspon jsem mela pocit, ze to funguje… a navic jsem si rikala, kolikrat me asi tak pichlo v podbrisku predtim, kdyz jsem nic nebrala a tak jsem si toho treba ani nevsimla ![]()
a jinak nic
ahoj Misch,
No tak to uz jsi vazne stara
, pry uz ti TAHNE, ale prosim te, takova mladice??? To by se tady vsichni v Nemecku divili, ze uz chces dite
![]()
nikdo, koukam, ze jsi prece jen mela ovu? ze bys mela za tyden pro doktora prekvapko?
Nikduško,
tak předně na tvou otázku, je mi 35, takže fakt nejvyšší čas, ale ten byl už v době, kdy jsme se o miminko začali snažit. Problém je, že to strašně letí a nikdo ten čas nezastaví. A neboj, nepřihlásila jsem se, protože bych myslela, že už se tu neobjevíš. Naopak jsem netrpělivě čekala, kdy se konečně zase přihlásíš a řekneš, co ti dr. řekl. Fakt mě totiž připadalo, že to strašně brzo vzdáváš. Navíč, pokud by ses nepřihlásila, nikdo by tě z těch holek tady nenašel!!! Všechny spoléhaly na to, že se ozveš.
Teď k tomu Clostilbegytu … mám za sebou první kolo. Bylo to úděsné! Po dobrání páté pilule mě začala bolet hlava a bolela dalších 6 dní. Vím, že na každého to působí jinak, ale já si to opravdu vychutnávám. Tak bych se vůbec nezlobila, kdybych tu další dávku už nemusela brát. Už teď z toho mám husinu. Ale to bych musela být těhotná a tomu moc nevěřím (ale stejně doufám). Vždy se chci připravit na to, že nepočítám s tím, že se to podaří, aby mě to nevyvedlo z míry. Ale prd… Vždy to neskutečně obrečím. Pak chytnu novej dech a jedu další měsíc. Takže teď ještě 2 měsíce kůra Clostilbeg. a pak další šetření. Je to bída, ale já ten boj nevzdávám.
Teda, vy jste kecky ukecaný!
Jsem ráda, že Nikduš už má optimističtější náladu! Přesně tak, i kdybys měla darované vajíčko, tak bude to mimi stejně tvoje, když si ho odnosíš a vychováš, ne? A když máš ovu, tak mi neříkej, že nebudeš mít nějaké pěkné vajíčko! ![]()
Vítám mezi námi Abbey! Pěkně se nám to tu rozrůstá!
Holky, to člověk nemůže vědět dopředu, že to těhotnění nebude tak lehké! Taky jsem si říkala, že jsem měla začít dřív. Nejde o mě, mně je 25, ale manžílek už má 32 a co já vím, kdy se zadaří. On už by chtěl moc, prostě mu tikají biologické hodiny. Ale zase si říkám, že u mě je ale obrovský plus to, že jsem dostala clostil už po 2 měsících! Myslím si, že mi třeba do budoucna doktor ušetřil rok snažení! Protože jak vím z praxe, tak plno doktorů čeká rok a když se stále nedaří, tak teprve začnou léčit. Doktor má holt praxi a zná to…
Tak pište holky, ať mám zítra v práci po ránu co číst!!!
![]()
Nazdárek,
to jsem ráda, žes to Nikduš nevzdala.. ![]()
Abych sdělila taky svoje zkušenosti s užívání clostilu - brala jsem tento měsíc první dávku (1× denně) a žádné negativní zkušenosti jsem neměla - asi je to opravdu hodně individuální.
Lio
ty jsi siiiiiiilenec
tvojemu manzelovi ze tikaji biologicke hodiny??? Ve 32. letech???
A potom, ze ja to vidim cerne!!!
Neblazni ![]()
Abbey, ja jsem nekde cetla, ze se snad daji i pichat ty injekce a tam je trochu jina latka, a pry to nema zadne vedlejsi ucinky, Ale abych nekecala. JInak holky kdo umite nemecky, tak ty Wunschkinder stranky jsou fakt perfektni, tam je o neplodnosti uplne vsechno. I ty normalni hormonalni hodnoty a tak. fakt vsechno.
hm, ja jsem se tim zkousela probojovat, ale daleko jsem se nedostala ![]()
nejak mi ta nemcina vyprchala z hlavy a staci tak na vyplneni tech udaju ke krivce ![]()
Tak vás tady pročítám a je mi smutno z vašich příspěvků… ach jo,moc bych vám přála to,co teď prožívám já ![]()
nikdo, jenom zase nezacni smutnet
![]()
musis si rikat, ze mas jeste sanci tenhle cyklus, kdyz jsi mela ovu… a kdyz ne , tak ti brzo zaberou leky…
promin, jak jsi mela ty hormony? ja jsem nejaka skleroticka
/