Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdysi jsem mezi vás přišla a psala jsem sem vám…jak se máte?
ahoj Potvurko,
ja teda nic moc, cekam na dulezite vysledky od doktora, a jsem napjata, az je mi z toho spatne od zaludku
![]()
A co ty? Ty jsi tehu? ![]()
Nikdo,psala jsem to hlavně do čekatelek…
V neděli dvakrát // a včera mi to potvrdili i z krve…
Potvurko - Gratulujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!
![]()
A zavidim ![]()
P.S. maji otevreno az od pul treti.
Potvurko , moc gratuluju !!!!!!!!!!!!!!!!! Hlavne nam tady naprskej hodne tehotenskych bacilu, abychom byly taky tehu ![]()
Nikdus , ty tam zavolej, jakmile budou mit „Sprechstunden“. Ja si tam volala pred chvili, objednala se na cytologii a na krev, aby zjistili ty hormony. Rikala, ze je nejlepsi jit na krev 21.DC, pry se tam objevi i progesteron a ostatni hormonky ...............
Takže tady je jeden těhupppppppppppprrrrrrrrrrrrrsssssssssskkkkkkkk
Potvůrko, moc ti blahopřeju!
A děkujeme za těhuprsk! Taky ti závidím. Jak dlouho jste se snažili? A měla jsi nějaké problémy nebo jsi měla pravidlený cyklus a správnou hladinu hormonů? A jak jsi to sdělila manželovi? Tohle ráda poslouchám…tak se rozepiš! ![]()
Tak Nikduš, já čekám! Co výsledky? Už je musíš znát, ne? Ty jsi tedy pilná studentka, ale to tě šlechtí!
Zdeníku, v pátek si porovnáme velikost folíků, ju? ![]()
Venku je teda zase psinec! Padá sníh a není to sníh, ale nějaká ošklivá břečka! Zrovna když jsem si dnes vzala vyjímečně podpatky, tak doufám, že sebou někde neplesknu!
Obrázek pro Potvůrku jako gratulace!!!:
http://www.gify.nou.cz/…oubory/3.gif
ahoj holky,
tak bohuzel to vyslo blbe, nevim, co jsem komu udelala, ze me zivot tak tresta
Ta hodnota je dost vysoka, ve ctvrtek mam jeste konzultaci, ale nevim, co mi muze rict vic.
Nikdy bych neverila, ze me to potka, obzvlast, kdyz jsem mela docela pravidelnou menstruaci a ovulaci.
preju vam vsem at se dockate, treba mate pred sebou dlouhou cestu,ale treba to klapne hned pristi mesic.
za danych okolnosti jiste pochopite, ze nemuzu navstevovat stranky, kde pisi ty, ktere mely mnohem vic stesti v zivote nez ja. Me by stacila nadeje, ale tu nemam. ![]()
Mejte se tu moc hezky.
Nikdo
Co na to rict Nikdus
Je mi to strasne moc lito a budu moc rada (urcite nejen ja), kdyz s nami presto zustanes ............................ ![]()
Nikduško, neblázni! Ty výsledky mě moc a moc mrzí, ale nedá se to nějak obejít, třeba asistovanou reprodukcí? Já tě naprosto chápu, tu beznaděj, mně stačí půlroční snažení a taky mi je líto, že to zatím nevychází, ale nesmíme vůbec házet flintu do žita! Koukni na nás! Už sem tahle partička chodíme docela dlouho a zatím žádná neměla štěstí, takže to štěstí se musí někdy unavit, ne? To by v tom byl čert! Zkus se zavrtat do knížek a učení (ale opravdu jen do těch knížek o učení), připrav se na ty tvé zkoušky a třeba se budeš divit, jak se ti hladiny hormonů srovnají! Příroda a psychika dělají zázraky! Já taky občas chytám beznaděj, že jsem zatím 2× nereagovala na clostil, ale pak si vždy řeknu, že to chce víc času a nebo je tu ještě asistovaná reprodukce! A vezmi si, že vy jste se doteď snažili „přírodně“, tak se nebraň tý chemii. Jinak nám to asi nepůjde. Musí přece existovat prášky, který ti tu hladinu hormonů znormalizují, ne? Jako třeba Aluu, té snižují prolaktin, tak mi neříkej, že to nejde. Neztrácej vůbec naději. Sama jsi psala, že už se vám jednou zadařilo. A když se zadařilo jednou, tak musí i podruhé!!! ![]()
Nikduško, nezoufej, bude dobře, uvidíš. Trochu se z toho vybreč, ať se ti uleví a pak sem zase koukej mezi nás přijít. My tě vždy podpoříme!!! A chyběla bys nám tu!!!
![]()
http://www.gify.nou.cz/…ubory/10.gif
Ahoj holčiny,
prosím vás, jak tam dáváte ty metříky?
Já teda ješte těhu nejsem, ale snažíme se…
Děkuju za odpoved a přeji vám všem hodně moc štestíčka!!!! Papa Peta
peto, to si na www.tickerfactory.com pripravis metrik podle svych chuti, pak se ti tam ukaze nekolik kodu, ty zkopirujes bbCode a tady na strankach si otevres nastaveni a zkopirujes si to do podpisu…
Ahoj holky,
zdravím Vás po víkendu (no - trošku se zpožděním)…a co to tady čtu za špatný zprávy… ![]()
Nikduš - přečti se ještě jednou příspěvek od Lioness - úplně s jejím příspěvkem souhlasím - psychika fakt dělá divy…držím ti pěstičky - určitě to zvládneš a vše dobře dopadne…
NIKDO ![]()
co napsat?Litování ti asi moc nepomůže, ale naší partě jsi už moc blízká, nemůžeš nás tu nechat samotné…
Dovolila jsem si nakouknout do tvého profilu, já si pořád myslím, že nic není ztraceno! Vždyť ty jsi opravdu ještě nebrala ani žádné prášky!! V dnešní době jde snad všechno, nemůžeš to vzdávat takhle brzy!! Uvidíš, co ti ve čtvrtek řekne Dr, ale nedej kdyžtak jen na něj, každej má úplně jiný metody a doporučení, o tom jsem se sama přesvědčila.
Kolem nás je spousta příběhů o neštěstí ale i štěstí!! Stačí nakouknout do diskuzí o umělých oplodnění.
Vyplakej se a pak naber síly do dalšího zjišťování.
Budeme moc rádi, když tu s námi zůstaneš! Buď silná!