Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mam takovy zvlatni pocit ....................., bez Nikdo je to tady strasne smutne
![]()
Nikdo:neblázni,to přece neznamená konec všeho snažení,medicína je dnes všemocná a hormony ti určitě srovnají,zvláště pokud si u sebe zaznamenala ovulaci,tak nemůže být vše straceno. A hlavně na nás nesmíš zapomenout,vždyť tady všechny máme nějaký problém
Třeba nás nakonec trumfneš a zahlásíš těhu ue včech nejdřív.Vysmutni se a vrhni se do léčby a pokud tě tvůj Dr. odmítá nějak léčit, tak si najdi jiného. Moooooc ti budu držet palečky ![]()
Zdeniku: koukám,že jste super partička,ten váš Kakofon (mě se hrozně líbí ten název). K těm bylinkám,já si pro ně chodím do bylinné poradny Galdriel na Praze 3,ul. Vlkova,ty babky kořenářky mi vždycky poradí i co by sedělo přímo mě.
Jinak já jsem dnes 8.DC,takže teprve fáze vyčkávací
Na úterý jsem se objednala k Dr. a dohodnu si tu laparku .Už se na ní těším,doufám,že mi tam nezjistí nějaký ,,zázraky" ![]()
Ahoj Mirul, tak to je super, s tou laparkou! Třeba se to pohne a zrovna tam je zakopanej pes!
Já jsem taky ve fázi vyčkávací. V pátek jdu změřit folíky, jestli tam už něco bude, tak se snad opiju
. A máš pravdu, Nikduš měla aspoň ovulaci, tak to už je velký plus. No, já jí zatím nemám a kde je psáno, že hned mít budu, ale věřím a neztrácím nadějí! Takže Nikduško, koukej sem zase k nám přijít. To nám nemůžeš udělat, takhle nás opustit!
Co Zdenik a její folíky? Když to má takhle hezky u nosu…
Maceli, tak jak se cítíš?
Holky, brzy bude jaro. To se nám to bude těhotnět!!!
![]()
Lioness: čtu, čtu, ale teď jsem měla chvilku výpadek, jelikož kupujeme byteček hned vedle našeho. Plánujeme, že ty dva nevelké byty spojíme v jeden přeci jen prostornější.
Do Pronatalu jedeme zítra pro injekce. Teplota mi dnes ráno klesla na 36,6, což je neklamné znamení MS. Fostimon se musí brát od 3 DC, tak to možná bude v sobotu či v neděli, no možná i někdy jindy kdo ví. Trochu se toho bojím, snad to k něčemu bude.¨
Krásný den.
Pa JJ
ahojte…
moc nam vsem drzim palce, aby to uz konecne vyslo ![]()
ted jsem si to pocitala a je to 6 mesicu, co jsem vy:,–(ila prasky - to to ale leti… ![]()
jinak moje foliky se zatim moc nehybou, zustaly na tech 11mm, tak jsem zvedava, jestli z toho neco bude, ale moc s tim nepocitam… vetsina holek, co jsem cetla, mely stesti az ve 2-3 cyklu…
aspon budu moct jet do toho Cornwallu
![]()
a trochu reklamy
- kdo jste z prahy a zaujal vas kakofon, tak6.3. budeme mit koncert
![]()
Hezké ránko!
JJ: neboj se, já myslím, že to vše k něčemu bude! Jaká léčba se vůbec praktikuje u PCO? Jsi v odoborných rukou a poměrně na začátku, tak hlavu vzhůru! ![]()
Zdeniku, tak já už mám měření folíků zítra
. Doufám, že nebudu zase moc zklamaná. Ale vůbec mě nějak nebolí břicho a jak se znám, tak mě zase bude bolet až tak 19. - 20. DC
To je asi dost pozdě… Ale u tebe to je super! Při první kúře už 11 mm, tak to jsi na dobré cestě. Já tenhle výsledek měla až po 2. kúře. ![]()
Holky, prosím, poraďte, dnes jsem 13. DC. Máme se pro jistotu tulit, nebo mám počkat až na zítra, co mi řekne doktor? Jsem v tomhle docela laik. Jak to je? Tulit se před OVU i po ní? I když já ani nevím, jestli nějaká bude.
To mi snad zítra řekne Dr.
Holky, které máte v pohodě folíky (správnou velikost), bolí vás při jejich růstu nějak břicho? Nebo jen až při OVU? Poraďte, prosím. Díky
Lio.
Zdeniku, teď jsem si vlastně uvědomila, že ty jsi taky dnes 13. DC, jak to provedeš s tuleníčkem? Promiň, že se tak ptám ![]()
Lio, tuleni nikdy nemuze uskodit ![]()
u nas v diskuzi jedna divcina otehotnela, kdyz se tulili 4 dny pred ovu ![]()
ja se chystam dneska, protoze zitra slouzim a uvidime se az v sobotu…
Dobré ránko holčiny ![]()
tak konečně v našem fóru je i těhotenský metřík (Potvůrky) - MOC GRATULUJU! Je to krásný! Já už chci taky!!! ![]()
Takže nejdříve k tomu tuleníčku
Já bych to pojistila, na co čekat, třeba je zrovna ten správný okamžik, hupky dupky do toho.
Lio, jak ses ptala kvůli těm folíkům. Mě asi rostou dobře, já měla minule 13.DC přes 20mm,ale necítila jsem žádný změny, žádný tlak, ani bodnutí.
Jsem smutná
začínám špinit, takže čekám, až se mi rozjede ta potvora, která mě pořád navštěvuje! Já už jí nechci ani vidět!!!!!!
Mám brát další měsíc zase Clostil, moc se mi do něj nechce, tak nějak si říkám když jsem měla takový hezký vajíčko, píchnutej pregnyl, takže ovu byla stopro, spermie máme super, tak už nevím. Myslím, že bych měla jít co nejdříve na laparoskopii jako Mirule. Počítám tak za 2,3 měsíce. Asi to hodně napoví.
pro JJ: Dneska jsem mluvila se známou co jezdí do Teplic jako ty. Už si nechala píchnout první injekci, prý docela dost bolela, má jich celkem 20 a musí píchat každý den. No a jde na první inseminaci.
Lioness: té mojí kamarádce s dlouhými cykly napsal doktor Clomhexal, to je asi podobné jako Clostilbegyt, že jo? Má to brát 3 měsíce. Tak se uvidí.
Kdepak je Karotka?Už na nás asi zapomněla…jako Nikdo… ![]()
ahoj macelino, clomhexal je stejny lek jako clostilbegyt…
jinak u me to s folikama taky nevypada nijak suprove, mam 12mm, ale na pribalaku pisou, ze ovu by mela byt do 16dni, tak snad jeste trochu poporostou… ![]()
maceli, nesmutni… ani kdyz je vsechno v poho, tak je sance na otehotneni asi jen 15-20% v jednom cyklu… takze priste ![]()
aspon vis, ze to zakladni u vas funguje dobre
, u nas ostatnich to zatim tak neni
u tebe to Zdeníku vypadá taky moc dobře, na první cyklus to není vůbec špatný, já myslím, že ještě povyrostou…záleží jak dlouhý máš cyklus.
Já mám 26-29 dní a ovu probíhá 13.-15.den.
Jo a jinak ještě s tím Clomhexalem…ona nemá vůbec chodit na ultrazvuk, jen přijít 22.DC na odběr krve a prý jí jen zjistí, jestli byla ovulace. Myslíš, že je to tak správně??Po něm se nedělají cysty jako po Clostilu??Díky moc.
me dr. taky nepozvala na UZ kontrolu, akorat ze ja ho mam v praci, tak se kontroluju sama ![]()
clomhexal je uplne stejna ucinna latka jako clostilbegyt
z krve ji nejspis budou zjistovat progesteron, ktery se uvolnuje az po ovu…
Ahojky holky, ja vcera konecne dobrala Mysalfon na ten prolaktin a pak pujdu na krev, aby zjistili, jak na tom jsem.
Bylo mi receno, ze je nejlepsi jit na krev 21.DC, protoze v tu dobu jsou tam obsazeny hladiny vsch hormou. Pokud pujdu driv, tak se tam objevi jen ten prolaktin ????????
K tem folikum, ja vlastne ani nevim, jake je mam nebo nemam. To si musim rict sve gyndr., aby mi je „prohlidla“ ![]()
Aluu, kdyz pujdes driv, tak tam nejspis nebude dobre videt progesteron…
kdyz pujdes az ten 21. den, tak tam bude prolaktin, estrogeny i progesteron… a na zaklade toho dr. pozna jestli jsi mela ovu, nebo ne… takze foliky merit nemusi ![]()
u nas je to potreba, aby bylo videt, jestli vajecniky vubec reaguji a jestli se nedelaji cysty