PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1773
17.1.06 19:28

NIKDO, pořádně se vyplakej, vyvztekej a vrať se. Vždyť už to jednou alespoň trochu vyšlo! To se nám ostatním nepovedlo! Je mi jasný, že když jsi většinou jen sama doma s učením, je to mnohem horší… Já jsem třeba ještě na žádných vyšetřeních nebyla, bůhví, co se dozvím, ty jsi na tom líp, už aspoň něco víš a teď s tebou začnou dělat doktoři divy!!! Držím hrozně moc palce na čtvrtek a ozvi se nám!

Maceli, chystaly jsme se na společné //.. Já to zkusila dneska - 11.den lutefáze a NIC, ani náznak a to jsem koukala pomalu pod lupou. A citlivost 20mIU… Takže držím palce tobě, koukej dodržet slovo :wink: Začala mě bolet prsa, takže to fakt vidím černě. Navíc jsem teď byla nemocná,nebo teda ještě jsem, napřed jsem myslela, že to vyležim a brala jsem paralen, ale teplota neklesala a včera večer už to nešlo vydržet a přede mnou byla další probdělá noc, takže mě manžel odvezl na pohotovost - mám zánět dutin, dostala jsem na týden antibiotika. Takže abych řekla pravdu, ani nechci, aby to tenhle měsíc vyšlo, když se teď tahle dopuju vším možným. Ach jo, jen jsem se zbavila kvasinek, dostala jsem antibiotika a budu moct začít znovu…

Příští měsíc mám domluvenou folikulometrii a odblokování k Mojžíšový, tak se uvidí..

Holky, držím všem palce, ať už jste v kterékoliv fázi. Jsem přesvědčená, že se // všechny dočkáme !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
17.1.06 19:47

Ahoj Agátko,

nebylo ještě na testing brzy? Vydrž, ještě není nic ztraceno. A u Maceli taky. Bolesti prsou nemůžete považovat jen za PMS! Takže trpělivost!!! :lol:

Ještě jsem se chtěla zeptat, Agátky, jak dlouho se musí ta Mojžíška cvičit. Já koukala na netu a u nás ve městě je kurz, stojí 2500 Kč a je to 6 týdnů cvičení a pak nějaké to „napravování“ s rehabilitační sestrou a to je snad na 6 měsíců. Tak jsem z toho jelen. Myslíte, že by to proplatila i pojišťovna, když už jí cpeme takový prachy? Ale taky jsem o té Mojžíšce přemýšlela, protože jsem prodělala operaci kostrče (je to asi 5 let) a myslím si, že tu pánevní oblast mám značně ztuhlou a kancelářská sedavá práce těm zádům vůbec nepřidá. Často mám pěkný bolesti v kříži, od toho věčného sezení, že nemůžu ani spát. :? A dělat lehsedy, to je pro mě nepředstavitelné, to pak děsně trpím. Prostě hypochondr hadr, že? :lol: :D
Ještě jeden dotaz na vás všechny. Myslíte si, že když jsou třeba zablokovaná záda a „ztuhlá pánev“, tak že tím neprokrvováním třeba právě nedochází k tomu dozrávání folikulů? Říkala jsem si, proč na mě ten clostil nepůsobí a napadlo mě, jestli tou ztuhlou pánví se to tam nějak neprokrvuje a pak to je takhle zamrzlý. Prosím vás o laické názory a Zdeníka, jakožto paní doktorku o odborný názor :wink: Děkuji! :wink:

Dlouho jsem tu neviděla JJ! Docela by mě zajímalo, jak pokračuje v Pronatalu, takže JJ, jestli mě čteš, tak koukej nám dát vědět!!!

A ještě pro Nikdušku:
Nikduš, přesně tak, jak psaly holky! Vyplakej se, vyvztekej se, rozbij pár talířů a s čistou hlavou jdi do nového cyklu! A ve čtvrtek na konzultaci si požádej o „lentilky“, které tyhle všechny tvoje hormonální odchylky napraví!!! Já vím, je to hodně těžký, když je člověk doma, tak toho má plnou hlavu. Zkus se něčím zaměstnat. Já, když jsem v práci, tak mě to ani nenapadne. :wink: A navíc, ty jsi v Německu, neříkej mi, že tam nejsou o něco kupředu v medicíně než my? :wink: Takže ti přeju sílu a až bude líp, tak se k nám vrať, my tě vždycky psychicky podpoříme!!! :! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
17.1.06 22:16

Lio, tak ja te zklamu, na tomhle poli jsem stejny laik jako vy :(
ale co se to rozpohybovani tyce, tak to asi funguje, kdyz pisou, ze pri tehu si tim muzes vyvolat potrat…asi to muze mit docela silny ucinky…
myslim, ze pojistovna by ti to proplatila, kdybys to mela predepsany od doktora, ale zpetne asi tezko … :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
17.1.06 22:23

Nikduš,to je mi opravdu moc líto.A nedá se nějak jinak pomoci?V čem je tedy nakonec problém?
Jinak všem krásný večer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
18.1.06 09:32

Ahoj holky,

Zdeniku, zkusím se na tu Mojžíšku zeptat doktora, jestli by mi jí nepředepsal. Dnes v noci jsem zase tak zkoušela se zádama, že by mi to bodlo už jen kvůli těm zádům! :wink: A taky jsem četla zajímavej článek, zkuste mrknout na:

http://zena.centrum.cz/…clanek.phtml?…

Potvůrko, jak jste se dlouho snažili otěhotnět? A šlo to přírodní cestou? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
18.1.06 09:41

Dobré ráno
Lioness :lol: ta metoda cvičení mě taky zajímá, sice jsem si vytiskla všechny ty cviky ale určitě bych raději cvičila pod dohledem. Ty jsi asi z Prahy že jo?Já myslím, že u nás v Mostě nikde tohle cvičení není.
Já mám totiž docela těžkou skoliozu, záda mě naštěstí zatím nebolí, ale co když to má souvislost s mým zatím marným snažením otěhotnět? Zkusila bych snad všechno, jen aby to pomohlo.
NIKDO???Kde jsi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
18.1.06 09:46

macelino, jestli mas skoliosu, tak asi bude opravdu lepsi, kdyz budes cvicit pod dohledem… aby sis tim cvicenim nejak neublizila…
jinak lio diky za clanek :lol: , Mojziska me taky zajimala, ale nikam se mi nechtelo chodit a taky jsem se nekde docetla, ze se pri tom nepodorucuje otehotnet… ale tyhle cviky snad vadit nemuzou - mozna spis ta rehabilitace…
tak - cviky uz jsem si vytiskla, ted jenom se prinutit cvicit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
18.1.06 10:22

Když Zdeniku, ja bych právě radši cvičila pod dohledem. Cvičila jsem sama jednou doma, podle manuálu z internetu a bála jsem se, že to dělám blbě. Ale je pravda, že po tom cvičení jsem cítila pěkné teplo v pánevní oblasti, asi jak se to tam prokrvilo :lol: . Já bych spíš potřebovala tu fyzioterapeutku na odblokování. Jsem ztuhloň obecný. Dnes mi ta bolest z noci pokračuje, pořád mě to i nutí chodit na malou. A zajímavý je, že mě vždy ty záda nejvíc chytnou před folikulometrií (že by to bylo tím, že už tam rostou nějaký folíky a mě to takhle bolí) :lol: ? Jinak co tvoje folíky, nevyrostly zase o něco. Ty se tak máš, že už takhle hezky reaguješ po první dávce, to já takový štěstí neměla :cry:

Maceli, já nejsem z Prahy, jsem z Varů a tady máme pár studií pro těhotné a tam se tím zabývají. Konkrétně asi dvě centra. Tak pořád přemýšlím… Jinak to naše varské „Studio pro ženy“ má pobočku i v Praze (pro Pražandy), (pod vedením porodní asistentky Magdaleny Mikulandové) a Mojžíšku tam cvičí + fyzioterapeutické odblokování. Ve Varech to stojí 2500 Kč. Pak máme ještě jedno studio, myslím že se jmenuje Babystudio a tam jsem se na netu dočetla, že chtějí za 10 hodin Mojžíšky 600 Kč, ale mám takový pocit, že je to jen cvičení. Já bych potřebovala i odblokovat. Svrbí mě přád jazyk, zeptat se doktora, jestli by mi to nenapsal. Když si představím, jaký náklady nás stojí třeba léčba feťáků, tak proč bysme si nenechaly napsat blbou Mojžíšku, když si platíme pojištění? Co vy na to? Ale pořád mám ostych se doktora zeptat, aby mi neřekl, že jsem moc chytrá. :? Ale zase líná huba, holé neštěstí. V pátek se zkusím osmělit. Možná, kdybych mu řekla o mé operaci kostrče, třeba by na to slyšel. :?

Jinak Maceli, já si myslím, že ta Mojžíška se asi cvičí všude. Zkus ještě mrknout na net.

Zdeniku, koukala jsem na ty vaše „kakofon“ stránky. Máte tam asi super partu, viď? Je to fajn, mít nějakýho koníčka. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
18.1.06 10:45

Tady ještě přidávám odkaz na čajík dle Mojžíšové:

http://www.volny.cz/…s/recept.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
18.1.06 11:24

Ahojky holciny, nevite nekdo neco o Nikdo ? Divala jsem se pred chvili na online seznam a mela by byt na prijmu .................
K te Mojzisove, ja mam trochu nakrivo panev, takze jsem chvili chodila nekam na rehabilitaci, nejake cviky tam se mnou delali a doporucili - je to pry dobre.
Lio, k tomu proplaceni, ja jdu ke gyndr. ve stredu, tak se zeptam taky, jestli to jde napsat na pojištovnu, vsak zdravotni poj. si platime, ne ???????
K tomu cajiku, nikdy jsem neslysela, ze je podle Mojzisove, ale piju od te doby, co jsem vy:,–(ila HA (cerven 2005) - ze zacatku 2× denne a ted jen jednou. Doporucila mi ho moje gyndr., pry by mel mit blahodarne ucinky na pravidelnou MS a celkove na zenske organy. Kupuju ho pod nazvem „VZ“ cajova smes - stoji kolem 60 Kč. Jsou tam obsazeny vsechny zminene bylinky, ale jak presne gramove netusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.1.06 11:26

Ahoj Zdeníku,
moc děkuji za odpoved, určitě to zkusím.
Přeji Ti a vám všem hodně šteštíčka!!! Já ho také potřebuji. Tak papa Peta :D :D

• Citovat
  • Upravit
5525
18.1.06 11:44

holky, prosim poradte mi, kde se daji koupit ty cajove smesi?
ve vsech lekarnach, co jsem prosla maji akorat kontryhel a caje na prechod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
18.1.06 12:00

No Zdeniku, já jsem koupila ten ženský čaj přímo v „zelené lékárně“, je to u nás taková bylinkárna. Je to tam dražší, ale výběr mají skvělý! V lékárně jsem nikdy nic kloudnýho nesehnala.

Holky, jednou už tu možná padlo téma „mateří kašička“, prý je dobré užívat jí v první půlce cyklu, nevíte o tom některá víc a na co je to vůbec dobré? :? Když už tady mluvíme o přírodních léčivech… A nepůsobí třeba dobře na folíky? To bych si jí šla hned nakoupit pěkný množství! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.1.06 12:18

Pokud jste z Prahy, vim o jedine lekarne, ktera je ma. Je na P 4 - Chodov, Lekarna u sv. Anny.
A jeste ke cvicen Mojzisove, na nejake webove strance jsem objedvila odkaz, ze je mozne po doporuceni dr. nechat si cvico proplatit pojistovnou.
Zdeniku, ty jako chytra dr., chodim na klasicky aerobic, step aerobic, Boby, P.class ..........., myslis, ze si tim nejak skodim ???????? Protoze vetsinu dne prosedim v kancelari, moc si tam odpocinu, odreaguju se a hlavne perfektne protahnu :idea:

• Citovat
  • Upravit
5525
18.1.06 12:51

myslim, ze skodit si tim nemuzes… leda bys to delala spatne…
ty bloky jsou spis kvuli nehejbani, nebo nejaky vade, po urazu, atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová