PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
162
16.1.06 12:58

Lio, Tvemu manzovi je 32 nebo tak nejak, ne ?????????? To je jeste porad mladik .............
Zamilovanost samozrejme stale pretrvava, rikali jsme se, nac cekat. Jini se „spolu tahaji“ 5 - 6 let a pak se stejne rozejdou, takze jsme do toho pro jistotu prastili. Je to takovy muj pubertalni broucek, se kterym si muzu absolutne o vsem povidat. Tchanovci jsou taky moc prima, myslim si dokonce, ze tchan je na me zatizeny (jen v dobrem), ale jsem rada, ze bydlime sami. Sexik je OK, akorat jsem to psala v souvislosti s uzivanim „lentilek“ a nezadoucich ucinku na ne - naladovost, nechut na sexik, obcas bolesti hlavy .............
Uz aby bylo jaro, ty mrazy me drti. Dneska jsme rano namerili -14 stupnu - des.
Jo holky, chtela jsem se jeste zeptat, chodim cca 3-4 tydne na aero, stepy apod., to asi otehotneni nemuze uskodit :?: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
16.1.06 13:11

Teda babizny :D vy jste toho namluvuly :D :D
Lio, no ja vim, co bych v tvoji situaci udelala, ale ja se do ni asi nedostanu, my mame tak malo navstev, ze ja bych z nejake navstevy byla asi uplne nadsena.
Holky muj manzel ma 37, takze neblbnete, ze mate stare manzilky.Jinak spolu budeme dva roky. Minuly cerven me tak priserne romanticky pozadal o ruku, jak z nejakeho filmu :D Vsude svicky, sampano, a na polstari krabicka :D :D :D
Vite co, ja kdyz jsem s manzelem „zacinala“, tak to z moji strany nebyla nejaka velka zamilovanost. Ale postupem casu je to porad vetsi a vetsi. :D
Lio, ty mas na vybranou: bud si se svym manzelem pohovorit, ale riskovat, ze budes za nejakou semetriku, nebo se chovat stejne a riskovat, ze se mu to zalibi. :D Takze babo rad :?
My jsme si pred vanocema koupili domecek a zarizujeme, to je moje velke hobby. Mam tady spoustu planu a pomalinku realizujeme. Taky uvazuju o pejskovi. Mops. Znate ho? Prijde mi k sezrani, ale se vsem se musi libit. Byl treba ve filmu Men in Black.
Marceli neblazni, to jeste nic neznamena. Pokud nemas spineni, tak vydrz. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
16.1.06 14:06

No, Nikduš, tak to já jsem si s manželem už promluvila, ale mám pocit, že jsem právě za tu „semetriku“ A to si myslí asi i jeho kámoši, protože když byli spolu venku, tak mi volalali domů a začali mě utěšovat, že on nic nedělá a že je v pohodě a ať se uklidním, ale jak mi ti blbci volali, mě vám chytl takovej amok, že jsem na ty blbečky křičela do telefonu, že na nějaký jejich kecy nejsem vůbec zvědavá. Víte, já psala manžovi jen SMSku, ať jde domů a že nechci, aby zase vymetal diskotéky a on se mi odvděčil takhle. Dal to přečíst kámošům a ti mi pak volali a pak mi dokonce volal nějakej barman odtamtud, kde seděli, jako že je skutečně manža tam a tak… No, takhle mě ztrapnit! Přemýšlím, kdybych takhle trajdala já, jak by se asi tvářil? Jo, nejhorší je, že jsem teď fakt za největší semetriku a to si myslí i manža. Řekl mi, že jsem psychopatka. Dobrý, ne? I když já si poslední dobou připadám taky nějaká divná. Co to je sakra? Já si pořád říkám, že bych to mohla přisoudit i Clostilu, když ho beru, tak mě rozbrečí i večerníček! Působí na některou z vás takhle clostil? Oni to tam píšou i v příbal. letáku jako vedl. účinek. Ani bych se nedivila, protože nervy mám pěkně pocuchaný z práce a pak asi stačí málo. Promiňte za ty moje výlevy tady :( . Asi můžete být šťastné, že vaši manžové už takhle neblbnou. Je to fakt na budku. Musím se hodit klidu. Chtělo by to dovču, nebo něco.....

Nikduš, ten pejsek si myslím, že ti bodne!!!! Přijdeš trochu na jiný myšlenky! A to požádání o ruku, to teda muselo být super! U nás to byla klasika, žádnej zázrak. Večeře a pak prstýnek. Ale byla jsem za to moc ráda. Ale trvalo mu to…no 6 let! Já prostě nemám doma romantika a často mě to i mrzí. Ale co už nadělám!

Jo, holky, už abysme všechny zahlásily //! Nebude nám pak líp :lol:
Jdu volat na gyndu a objednat se na folikulometrii na pátek, ať se trochu pohnu z místa! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
16.1.06 14:41

Teda Nikdus, to muselo byt uzasne ........................... myslim ten zasnubni prstynek. U nas - aspon pro me - to bylo taky krasne, prekvapujici a necekane, dokonce i klecel, takze jsem bulela jako zelva.
Tomu memu bude 37 letos a stejne se furt chova jako pubertak - zrovna v sobotu. A pejska schvaluju, i kdyz ja mam radsi vetsi hafany - u tchyne maji rotweilera, nasi 2 dalmatiny a my dva jsme si vyhlidli velkeho svycarskeho salasnickeho psa. Toho si poridime az budu na materske, aby na nej byl cas a szil se s mimi.
Lio, ja nevim jaky na to maji nazor ostatni „stimulky“, ale 100% vim, ze nemusim brat zadne leky nebo hormony, aby mi vadilo, ze manza „vymeta“ kluby s povedenymi kamaradicky, jak pises. Sice nejsem zarliva jako ten muj, ale proc by mel vyrazet sam. Jasne, ja si taky zajdu s kamoskama na pokec, na deco, stejne jako on si zajde s kolegama z prace na pivko, ale nejpozdeji pred pulnoci jsem doma ...............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
16.1.06 15:03

Liusko,
ja nevim, co ti poradit. Jsi ted v obdobi, kdy by ti mel byt manzel nejvetsi oporou. Ja jsem do cekatelek psala jeden citat od Paulo Coelhu: 11 Minut.
Ktery jsem si opsala, protoze se mi hrozne libil.
Jenom mala cast: „Laskou nelze ublizit, kazdy z nas je odpovedny za to, co citi, nikoho nemuzeme vinit. Nikdo nikoho neztraci, protoze ho nemohl vlastnit. Takova je skutecna zkusenost se svobodou: mit to nejdulezitejsi na svete, aniz by mi to patrilo.“
Lio, ja myslim, ze tvuj muz je dost stary na to aby vedel co dela, takze pokud se chce nekdo prochazet s kamosema, tak at to dela, protoze ty mu v tom nemuzes zabranit. To je jako s neverou, clovek vzdycky udela, to co chce. TAkze povznes se nad to. Zkus se taky zabavit necim jinym. :D :D :D
To se to radi, ze? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
16.1.06 15:05

Lio, tak me parkrat udelal jirka to samy… byli s klukama neco delat a slibil ze prijde, no ja nevim v kolik, ale dohodli jsme se na urcity hodine, no a kdyz bylo 2 hodiny po a nikde nikdo, dokonce ani sms nenapsal, tak jsem mu poslala sms a on taky nechal kluky, aby mi zavolali a rekli mi, ze jeste domu nejde… no ja jsem dostala hystak a nemluvila jsem s nim celej den… a on z toho vubec nemel blbej pocit, a i kdyz jsme si to pak vyrikali, tak si porad o me mysli, ze jsem semetrika a ze ostatni kluci maji mnohem tolerantnejsi zensky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
16.1.06 15:15

To tady mame zase nejakou ponurou naladu ................. :evil: Chtelo by to ji nejak vylepsit, takze konec s neposlusnymi manzilky, protoze jak napsala Nikdus, kazdy podle sveho vedomi a svedomi ............. :idea: Takze treba jak to mate letos dovolenou, kam planujete vyrazit ?????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
16.1.06 15:26

ahoj Aluu, ja ti teda pomuzu s pozvedavanim nalady :)
my jedem v cervnu s kamaradama se sboru /peveckeho/ na tyden do Cornwallu, strasne se tam tesim a asi by me nastvalo, dkybych byla na riziku a nemohla jet…
loni jsme byli s tou samou partou v italii a bylo to super, strasne jsme si tu uzili, meli jsme kazdej den koncert a ani jednou jsme nezpivali strizlivi :oops: :) chodili jsme na vylety, popijeli jejich vyborny vinko, no proste pohadka…
jinak asi pojedeme sami dva nekam do ceskych hor, ja hory v lete proste miluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
16.1.06 15:55

A kde zpivas, Zdeniku, snad ne v Bambini di Praga ?! Je fakt, ze kdyz je dobra parta lidi, tak se dovolena nebo zajezd vzdycky vydari, i kdyby to emlo byt u more a porad foukal vitr a prselo. Ja letos nicmoc neplanuju, pojedem na Moravu k nasim a pak bychom radi v lete na kola a tak do Krkonos, takze se uvidi. Abych se priznala, tak cesky zemepis moc neznam, Moravsky snam podstatne lip ......................

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
16.1.06 15:56

Nikduško, děkuju, hezky jsi mi to napsala! :wink: Jsem ráda, že tyhle problémy chápete taky jsem ráda, že aspoň slyším názory od ostatních ženských! :D Já se na to prostě povznesu. Když se o něj nebudu zajímat, tak třeba mu dojde, že mu někdo chybí. Taky mě štve, že ze mě udělal pěknou fúrii. Přitom když jezdíme na lyžovačku do Tater, tak tam nás jezdí parta 20 lidí, ženský, chlapi. A tam mi kluci (jiní kamarádi) řekli, že jsem úplně nejvíc v pohodě ženská ze „zájezdu“, protože ty ostatní manželky pořád prudily a urážely se a tak… A já jsem manžu nechala v klidu sedět v klubovně, když vím, že tam jen s klukama popíjí pivko a je ve stejným baráku jako já, tak proč bych měla hysterčit, ne? A tenkrát mě i manža pochválil, jak jsem skvělá. No a uplyne rok a najednou je ze mě hysterka a semetrika. Jak zajímavé po svatbě, že? :wink:

Ale prdím na to, nemá cenu se nervovat, k čemu to je. Oporou mi zrovna není, ale já mám ještě ségru a ta mě vždycky podpoří. Takže ode dneška se nezajímám o jeho výlety. Ještě se mu bude stýskat po těch mých výlevech vzteku :lol: !!

Jinak s tou dovolenou. My měli jet v březnu na lyže do Tater, jako každý rok, ale v práci mě nepustí, protože budeme mít v tu dobu takovou „pracovní jobovku“, takže to mě moc mrzí :cry: :cry: Dokonce se mě manža zeptal, jestli by nemohl jet sám. To se mi ale moc nelíbí. Neupustím ho. Nemůže mít všechno. No a jinak to s dovolenou nevidím. Jestli snad v létě. Ale my už mám nacestováno dost, takže fakt budeme možná doma na terase. Od tý doby, co máme „půdičku“, tak jsme samá splátka. Ještě nám jedni kamarádi nabízeli, abysme s nimi jeli autem do Itálie, tak uvidíme! To by se finančně možná dalo i zvládnout. Ale ty lyže mě moc mrzí, že nebudu moc jet. Já tak ráda lyžuju…

A co vy, holky, jakou plánujete dovču? Nejlepší by bylo do léta už bříško, že? To bysme tu dovču i oželely!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
16.1.06 15:58

v Bambini ne :)
jmenuje se to Kakofon a je to 15 bajecnych lidicek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
16.1.06 16:07

To je ale krasny nazev, kdo na nej prisel ??????????????
Holky moje, ja frcim na step aerobik, abych nebyla tlusta jako .............., papa zitra. Uz se moc tesim, co se zase pekneho dozvim :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
16.1.06 16:15

to je takova trochu slovni hricka - kakofonie znamena neliby souzvuk :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
16.1.06 18:16

tady to žije…to je fajn
už dlouho nepadlo slovo menstruace, folikul, spermie, ultrazvuk, test atd.. :)
já jen krátce k těm výletům manžílků, není to můj příběh ale příběh zrovna z manžílkovi party…kluci tam jednomu z nich vzali telefon když šel na záchod a poslali jeho manželce, která byla samozřejmě doma zprávu:„Už dlouho se ti to bojím říct, mám 3 měsíce jinou“ a náramně se tim bavili, pak on přišel zpátky a přišla mu SMS „Fajn“ no a on co jako a všichni záchvat smíchu, pak to vyklopili, on jí volal, no vlastně kamarádi, měli blbý kecy chacha samej smích bylo to asi ve 2 ráno. Tak to bylo jen jedno story, jinak je jich daleko víc, chlapi jsou v tomhle fakt divný, myslí si že je to náramně vtipný, jen jim to udělat my… :twisted:
a k dovolené 8)
chystáme se na lyžovačku do Alp, nejspíš do Rakouska, tam se nám líbí, někdy únor, začátek března. Léto je ještě neurčitý, pořád si říkám, kdybych měla už bříško, asi bychom jeli někam do Čech.....

tak zatím pa holčiny a povzneste se na ty chlapi, halt jsou jiný než my (no vlastně ještě že tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
16.1.06 20:38

Jééé,to jsem si zase početla :)

Lio,já bych byla taky pěkně naprdnutá,takže nejsi žádná semetrika.Tohle chlapi asi nikdy nepochopí,jak nám je.Já bych v tuhle dobu byla radši,kdyby manžílek někam vyrazil,nějak mi churaví a moc si to bere :cry:

Zdeniku:tak hurá do lentilkování :) Ať se vám to s nimi brzy povede!!!

Jinak koukám,že tady jste všechny ,,děvčiny z chalupy",že? :) Vy se máte,já bych si baráček taky moc přála,ale bydlíme v bytečku a jelikož manža není zrovna kutil Béda Trávníček,tak by nám domeček asi brzy spadl na hlavu :lol: ,ale v budoucnu bych určitě chtěla alespoň chatičku.To slunění na terase či zahradě mi móóóc chybí!!!

Tak ta moje kolegyně v práci (co jí předpověděli přechod a je po MS) je asi vážně těhu :! :D Sice si dnes nestihla dojít na krev,ale o víkendu se jí zase ukázaly //,tak to je super :! Musím od ní pochhtat nějaké bacily a pak je tady rozpáším.Už je SAKRA :! taky řada na nás,nééé?

Jóóó,dovolená,už aby tady bylo léto,já chci moříčkóóó!!! Ale co kam pojedem,ještě neplánujem,to se rozhodnem vždycky tak měsíc předem,tak se uvídí,jestli nám to letos vůbec vyjde :?

Tak se mějte nádherně,pááááá M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová