Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobre rano holky,
pro me moc dobre ne, hned rano jsem se zase rozbrecela, protoze jsem pres noc myslela, ze to byl jenom sen.
Aluu - ja neberu nic, a docela bych to brala, to by byla alespon sance. A podle me docela velka, takze neboj, i kdybys neco dostala, tak to vubec neznamena, ze budes mit problemy.
Ja musim vydrzet na ten vysledek. Ted me fakt napadlo, ze ten vysledek toho estrogenu byl z tohoto cyklu, kdy jsem nemela ovulaci, protoze minuly cyklus jsem mela fakt ukazkovou ovulaci i s hlenem, ktery je prave tvoreny estrogenem. TAk i kdybych ho mela snizeny, nemuze byt tak maly jak mi rekla ta sesricka. No nic, ale do uterka si snad udelam jeste metrik.
A bude tam: Noch 6 Tagen bis zum Tod
![]()
Lio, vysetreni vejcovodu jde i tou tekutinou.
Jo a vite, ze je v Nemecku zakazene darcovstvi vajicka, tak to budu muset do Ceska ![]()
Holky mejte se lip nez ja.
Aluu, jestli chces zvednout naladu, mrkni na cekatelky… vcera tam jedna testovala a byl to docela nervak
, ale je tehu
a bez podpory ![]()
nikdo,jestli jsi mela hlen, tak jsi musela mit estrogeny ok, protoze jinak se ten hlen neudela…/jestli to nebylo neco jinyho
/
No uvidime, jak dopadnou testy pristi tyden, ve stredu dobiram ten Mysalfon. Pri te prilezitosti si gyndr. reknu o doporuceni na SPG pro muzika a uvidime ................. Hlavne se budeme moct zase tulit a mazlikovat naplno ![]()
Nikdus, ty tve vysledky mne prijdou ale taky tak trochu zvlastni ............... treba se sestricka spletla nebo mluvila „o voze a ty o koze“. Vydrz do utery a nemysli na „Tod“ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ted uz ani nevim, kdo se ptal, ale ja si predszavovala, ze se vdam, prestehuju, budu zvelebovat domecek a v poklidu otehotnim. Kdyz si vzpomenu, jak jsem resila, abych se vesla do satu, kdybych byla nahodou tehotna a ono doted nic ![]()
Aluu to dobre znam, ja jsem dokonce planovala dovolenou tak, kdybych nahodou byla tehotna.. ![]()
Zdeniku, minuly cyklus byl hlen asi tri dni, cipek otevreny jak blazen. Nic jineho to nebylo. Prece poznam hlen
, nejsem uz nejmladsi.
Holky me je to taky cele divne, no v utery uvidim.
Dneska jsem si pujcila knizku od Unicef a jdu si zvednout naladu, chudinky deti kdyby me slyseli, ze si u jejich katastrofalnich osudu zvedam naladu. ![]()
Holky ani nevite jak vam zavidim ty vase hormony. To je zvlatni, ze se najde vzdycky nekdo, kdo je na tom jeste hur
![]()
Takze tulte se a nezoufejte, ze vcerejsiho pideni po internetu jsem fakt zjistila, ze pokud nejste v prechodu (ja doufam, ze taky nejsem), tak se snad da udelat uplne vsechno.
![]()
to vis, ze jo, a ty tvoje priznaky na nedostatek estrogenu, aspon teda minuly cyklus, fakt NEVYPADAJI ![]()
Nikdus, hormony mne zavidet opravdu nemusis, protoze jsem z nich cela rozhozena - protivna, odula, nemam ani chut sexikovat s muzikem .............. Doufam, ze se to srovnalo a budu zase schopna normalne fungovat ![]()
Myslite si holky, ze gyndr. mne da doporuceni na SPG, i kdyz se snazite zhruba neco malo pres pul roku ?! Navic je manza silny kurak a k tomu skoro 37-lety ![]()
Aluu ![]()
to doporučení ti určitě dá, stejně si to platíte sami, takže o co jde.
To, že je kuřák, nic moc neovlivňuje. Sice se píše, že to snižuje plodnost, ale kolem mě těhotní hodně kuřaček s kuřákama, takže nevim.
A 37 let? To přece není žádnej staroch! Uvidíš bude to dobrý
Nevzdávej to předem!
Maceli, jsem celkem překvapená, že se toto vyšetření platí. Ja myslela, že to jde z pojistky. Ale to každopádně nemění nic na tom, že tam 100% půjdeme. Jen pro info, kolik to zhruba stojí ??????????
My jsme platili 500,–-Kč. Co jsem slyšela, tak se to většinou platí a cena se tak přibližně pohybuje.
A gyndr. se rekne, kam si zavolat a objednat se ??????????????
Holky „prazacky“, kde jste byli s manzilky na SPG ?
Holky, my vůbec nic za SPG neplatili!!!!
Šlo to přes zdravotní pojišťovnu! Nedala jsem ani kačku! Jen mi Dr. napsal doporučení (průvodku) pro manžu a já mu tam pak jen doplnila rodné číslo a pojišťovnu. Jinak mně Dr. dal průvodku na SPG už po 2. měsíci snažení. Náš doktor je rychlík. Ale on razí heslo, že SPG je prvotní! On mě začal i na začátku cpát hormonama. On prostě na nic nečeká. Asi zná ty případy z praxe. Jsem ráda, že se mnou začal tak brzy!
Takže si ten SPG vydupejte, než budete do sebe cpát nějaký hormony!!!! I když já vím, že u mě je to nutný, protože chyba je u mě. Tak snad jí vyléčíme ![]()
Aha, tak to je zajimave, ale uvidime, co mi na to rekne ta moje gyndr. Ja se sice ted cpu taky nejakyma praskama, ale to beru proto, ze mi z krve zjistili problem. No snad se to po tech 30 praseckach zlepsi - jeste 6 ks a mam frei ............... ![]()
Lio, Maceli, holky ................ kolik je vam vlastne let ?!