PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16743
11.1.06 07:38

Dobré ráno holčiny :D

tady vám to teda na můj vkus přibívá opravdu pomalu :lol:
Chtěla bych se vás zeptat jak dlouho jste se snažili než se lékař rozhodl něco s váma udělat a nějak to řešit…a jak dlouho už se snažíte s tou stimulací…Možná se ptám hloupě, ale o tomhle opravdu moc nevím, ale jedno vím jistě. Miminko chci co nejdřív… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
11.1.06 08:28

Dobré ranko :lol:
Leilo: my jsme se snažili půl roku když mi doktor řekl,že mi udělá hormonální profil, ten byl celkem v normě a pak že mi na:,–(í Clostil abychom tomu trochu pomohli. Jenže pak protože jsem holka zvědavá studovala jsem různý věci ohledně Clostilu a taky pročítala všemožný diskuze a dozvěděla jsem se že by každá snažilka měla být každý měsíc kontrolovaná kvůli cystám. No a jelikož ten můj doktor mi to vůbec neřekl, jen že mám přijít až za 4 měsíce a ultrazvuk má v jiné ordinaci v jiném městě, přešla jsem k doktorce, která mě každý měsíc kontroluje a myslím, že je to OK. Jo a ta nová doktorka mi, předtím než jsem začala Clostil brát, poslala doporučení na SPG. Jasně řekla, že vždy musí mít nejprve výsledky SPG a pak až předepisuje podpůrné přípravky. SPG nám vyšel moc dobře.
No tak teď se druhý měsíc s Clostíkem snažíme a 13.DC jsem dostala i Pregnyl. To je injekce, která zaručí ovulaci. Měla jsem už veliký fokulík, tak řekla aby to bylo tutový, že proběhne. Tak teď čekám 8O
MIRULE: Tak testovala jsi dneska??????
Ozvi se nám! Vypadáš moc slibně!
NIKDO: Co u doktorky?
Už jsem na vás holčiny zase zvědavá, i Lio vypadá moc slibně, vaječníky se rozjíždějí už dříve, jak je to normální a buď dorazí mrška v normálním cyklu a nebo lépe VUBEC!!!
A vítám nové holčiny mezi námi!!!!! :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
11.1.06 08:32

Macelino tak to mě můj doktor teda taky nesleduje…ale jinak si myslim, že je dobrej. Jinak s tim SPM to zní logicky na co dopovat tebe dokud neni jistý, že je manža OK, ne? Mi se teď snažíme 3 měsíce tak jsem rozhodla třeba 2-3 ještě počkat a pak taky chci aby se mou něco dělali nebo alespoň ten SPM. Můžu si o to sama říct, když mi to doktor nenabídne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
11.1.06 10:20

Zdravim vsechny „novulky stimulky“..................... i ostatní holciny.
Nikdo, jak jsi dopadla u doktora ?
Myslite si, ze s tou BT je to na tuty? Jeste nikdy jsem si ji nemerila a jak to vlasten funguje :oops:
Zdeniku, prednaska super, ceho jsi Dr ?!
Jeste ke SPG, mne zatim delala gyndr. pouze odbery krve, aby zjistila jak na tom jsem s hormony. Prisli pouze na nepatrne zvyseny prolaktin, znamena to teda, ze jsem jinak ok?? Nemela bych si taky rict o vysetreni manzilka ??? Je mu 37, ze by se mu uz mrsky zpomalovaly :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
11.1.06 10:47

Ahoj holky,

teda tady toho přibývá. Já už vás nestíhám ani číst! Mám v tom trochu zmatek!

Tak Mirulko, co?! :lol: Už se těším na výsledky!

Maceli, ty tenhle cyklus zníš tak nadějně!!!! Jsem zvědavá, jak to dopadne! :lol:

Nikduš, jak teda ty hormony? Dneska už budeš chytřejší?

JJ, jak pokračujete v Pronatalu?

Dlouho už jsem tu neviděla Karotku!

Zdeniku, já myslím, že máme stejnej problém, mně taky vyšly výsledky hormonů v normě, asi tak nějak mi to Dr. řekl, tak jsem docela v klidu, ale v čem tedy vězí ty dlouhé cykly? Je to tím nedostatkem progesteronu? Dnes už 3. den beru Clostil a vaječníky přestaly bolet. Tak jsem zvědavá, jak to tento cyklus dopadne. :? A zdá se mi, že nově příchozí Pafčule, má taky dlouhé cykly?

Aluu, ten prolaktin pokud je jen mírně zvýšenej, tak to je v pohodě.

Jinak se tu někdo ptal, za jak dlouho začal s námi Dr. něco dělat. Tak se mnou začal hned na začátku, po prvním měsíci snažení. Říkal, že nemá cenu na nic čekat, protože já jsem měla MS nepravidelnou i před užíváním HA. Samozřejmě chtěl co nejdřív i spermiogram, aby mě zbytečně necpal hormonama. Ten nám dopadl dobře. Problém je u mě. Nedozrávají vajíčka. Tak snad konečně začnu na clostil reagovat. Teď beru 3. kúru. Mám prý lenochy vaječníky :? . Jinak taky chodím pravidelně na kontroly folíků, zatím ale žádná sláva :cry: .

Takže, chce to prostě pořád optimismus. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
11.1.06 11:04

Holky, víte jak budeme všechny brzy vypadat??????!!!!!!!!! :lol: :P :D 8O :lol: :o

Takhle!http://www.gify.nou.cz/…bory/507.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
11.1.06 11:18

Lioness :D
ten obrázek je super, úplně se vidím :! :!
Tak Nikdo, Mirule, Karotko, JJ atd., kde vás máme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
11.1.06 11:26

Lio, to je kraaaaaaaaaaasnyyyyyyyyyyyyyyyy obrazek, moc se tesim hlavne na to bricho.
Holky, mam radsi pro jistotu poslat manzilka na SPG :oops: O to si musim rict sve gyndr :?: :! Snazime se tak pul roku ...........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
11.1.06 11:26

Lio, krasnej obrazek… uz se na to tesim :) ja si myslim, ze u nas bude asi problem ten progesteron, nic jinyho me nenapada :)
ja s clostilem zacinam dneska, tak schvalne, ktera driv :lol:

se mnou by dr. taky asi zacala driv, ale ja jsem to nejdriv chtela zkusit normalne… jestli se to tou HA treba nespravilo… no nespravilo :cry:

aluu, BT je pekne vysvetlena na www.rodina.cz , v menu briska - poceti…
jinak BT je u kazdyho jinak vysoko nastavena, ja treba mam na zacatku cyklu 36,0-36,3, nekdo ma i min a nekdo zase nejde pod 36,3-4. Dulezity jsou ty pohyby behem cyklu. Progesteron i hCG zvysujou teplotu, takze na 98% se to pri mereni ukaze…
jinak ja jsem dr. mediciny, ale delam jen rentgeny a UZ… to ostatni znam jenom ze skoly a z chytrych knih a pomalu se to z hlavy vytraci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
11.1.06 11:29

aluu, ja bych ti to asi doporucila, at se zbytecne treba necpes hormonama, kdyby byl on uplne „k nicemu“
ja se SPG pockam 2 mesice, ale jenom protoze na tuty vim, ze nejsem v poradku , takze potrebuju taky trochu srovnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
11.1.06 11:42

Zdeniku, sice jsem tam nic o BT nenasla, ale to je fuk. Je tam ale celkem zajimavy prispevek - mozna by to nekomu z nas, holciny, pomohlo. Ja to urcite zkusim, pokud teda dr. tvrdi, ze nemam jine problemy nez trochu zvyseny prolaktin a s prasky koncim uz za tyden, huraaaaaaaaaa
Nevim, jestli to fakt funguje, ale za vyzkouseni clovek nic neda, ze ano :P

:idea: Hltala jsem články a diskuze, kde radili lékaři i úspěšně těhotné co s tím, ale nedařilo se… Po každém milování jsem dávala nohy nahoru a podkládala zadeček, dělala stojky a hrbila na čtyřech hřbet jako kočka, aby se spermie nemusely moc namáhat a měly to jednodušší. Zkoušela jsem všechno možné a po 2 letech se to opravdu povedlo. Zjistila jsem, že jsem těhotná.
Shodou okolností to bylo v měsíci, kdy jsem použila pro někoho možná zvláštní metodu jak pomoci spermii k vajíčku:
Po styku jsem si podložila zadeček a (teď se červenám) prstíkama pomohla semenu, aby se dostalo až k děložnímu čípku (ten ucítíte jako takovou bouličku na koci pochvy). Vysvětliluji si to tím, že čípek je nalepený na stěnu pochvy a tím dírka do dělohy a dál k vaječníku ucpaná poševní stěnou. Tím, že prstama odtlačím poševní stěnu od čípku (vchodu do dělohy) a namočím čípek do „loužičky“ se spermiemi, pomohu jim proniknout do dělohy a dál …
Možná to někomu přijde divné a nepřirozené, může pomoci partner nebo odejděte do ložnice a tam se snažte samy. Stojí to ale za to, bývala bych pro dítě snědla i žížalu a tohle je proti tomu nic :-)))
Proč to píšu a nenechám si to pro sebe? Moje kamarádka se snažila otěhotnět 11 měsíců a po sdělení mé „finty“ už menstruaci nedostala a teď má o 2 měsíce mladší holčičku a úplně mě přesvědčilo, že pár, který čekal na těhotenství 3 roky se také dočkal. Na silvestra jsem jim vyložila moji metodu (s tím, že nevím, jestli to není náhoda) a teď mi volali, že jsou ve 3 měsíci.
Je opradu těžké o tom mluvit a dalo mi to moc práce nastydět se a popsat to jak kamarádkám, tak vám, ale stojí to za to, aspoň doufám.

DRŽÍM PALEČKY!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.1.06 12:01

aluu, je to tam :) http://www.rodina.cz/…ka/oplodneni
clanky Symptotermalni metoda II se zabyva BT, ostatni pak cipkem, hlenem… zajimavy jsou i poruchy cyklu a jak se odrazi prave treba na BT…

• Citovat
  • Upravit
162
11.1.06 12:07

Dekuji nasla, omlouvam se, jsem „slepa“ :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
11.1.06 12:07

Tak když se vám ten obrázek tak moc líbil, tak přihodím ještě jeden! :lol: :lol: :lol: :D http://www.gify.nou.cz/…bory/502.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
11.1.06 12:22

Mozna (teda vlastne urcite) budu mit dost trapnou otazku, ale vy vsechny mate takove krasne metriky, ja chci taky ........................ Akorat nevim, jak se k nemu dostat a jak funguje zaznamenavani do nej:oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová