Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak si ho nekupuj a nech si to nabrat… to snad muze napsat kazdej dr., ne?
může,ale občas tam máme pěkné pi…mce,nedá se s nimi mluvit.Ani ti nevím,kdo s námi slouží…
nechci se ti vnucovat samozrejme… tak uz o tom nebudu mluvit
mam u vas na neurochire spoluzaka ze skoly…
Zdenik, Aluu..my se taky snažíme od srpna! Tohle je můj 7. cyklus od tý doby. Ale ten první se možná nedá počítat..někdy v půlce nám sklouzl kondom..no a my jsme zjistili, že nám to vůbec nevadí, naopak jsme oba doufali, že se to podařilo..no, nepodařilo, ale vzali jsme to jako znamení, že už vlastně není na co čekat (konec mojí školy, víc peněz atd…) v prosinci jsme měli svatbu a teď už jen chvíli a mimi přijde ![]()
agato, se tak nekdo ma… 7 cyklu… ja jsem ted 3DC pateho ![]()
jinak drzim palce, uz je to dost dlouho, ne? ![]()
Teda zenske, tady clovek chvili neni, a vy se tak rozpovidate ![]()
Potvurko, vsimla jsem si, ze jsi nejaka smutna?
Tak ted nevim, jestli to je kvuli teho neteho, ale to asi ne, protoze to vypada nadejne.
Vzdyt jsi minuly tyden zarila!!! Konecne novy zacatek! ![]()
Aluu, ty jsi teda trdlo, proc bys neprispivala, pokud to budes jenom cist a nic neprispejes, tak te bliz nepozname, tak nam dej sanci
![]()
Zdeniku - pry vnutila, to jsem se zasmala
![]()
Holky ja jsem si ted z lekarny donesla jeden vynalez
Rukavice na urcovani ph v pochve
Co se vsechno nevyrabi
![]()
Ahojky,
Lioness, ta zhoršená pleť, vlasy, dlouhé cykly atd. je z těch PCO. Pokud ti doktor dělal vnitřní ultrazvuk asi by to zjistil, je to vidět. Také se to pozná podle hormonálního rozboru. Poměr dvou hormonů, myslím LH a ještě jednoho by měl být větší nebo roven jedné, já to mám ale obráceně, takže i když jsou oba ukazatele zhoršeny jen trochu v tomto poměru se to pak sčítá. Doktor říkal, že clostil u mne nezabere, raději proto zažádal o injekce Fostimonu. Jinak SPG dopadl velmi dobře
(naštěstí).
Macelino, tak já chodím ke stejnému lékaři jako tvoje kamarádka a také půjdu na IUI. Ten doktor je super, je moc a moc hodný. Zeptej se jí prosím jestli s ní budeš mluvit kdy na to jde. Děkuji.
Zdeniku, jaká vyšetření ti doktor dělal? Máš už hormonální rozbor a vnitřní ultrazvuk?
Jinak, teď z jiného soudku. Jména nevybírám, je mi úplně jedno jestli to bude holka nebo kluk. Jen kdyby to byla dvojčata, tak bych si přála páreček. To by bylo krásné, jednu culíkatou princeznu a jednoho raubíře s odřeným kolenem. No nějak jsem se zasnila, zpět na pevnou zem. Nebudeme přeskakovat. ![]()
Krásný den.
Pa JJ
ahoj JJ, progesteronu mam zrejme nedostatek, protoze Agolutin mi zabral… /vyvolani ms/, vysledky na prolaktina estrogeny budu mit zitra… nic jiny ho mi nenabirala…
vnitrni UZ mi nedelala, ale kolegyne mi udelala pres bricho, kdyz jsou dobry podminky, tak je tam videt skoro vsechno taky a to bylo ok. cysty nemam ,vajecniky vypadaly normalne
jinak zadny dalsi vysetreni nemam, krome toho, ze si od srpna merim BT a ty krivky vypadaji anovu… resit u dr. jsem to zacala za tenhle mesic, pred vanoci, kdyz jsem mela 40DC a krivku jako blazen - k nahlidnuti na galerii cekatelek
No tady to jedééééé!!!Paráda! Ale holky,vy snad nepracujete nebo cóóó???Já pracuji v zastaralé oraganizaci (státní
)kdre nám nedaj ani internet,takže to pak doma musím dohánět a hltavě pročítat novinky.
JJ:no už si nám tu chyběla,to je dobře,že jsi zpátky
To je fofr s tou léčbou,určitě to pomůže,neboj a brzy bude IUI a pak už stopro //.Já taky začínám uvažovat o inseminaci,nechám si udělat laparku,pak to ještě zkusíme normoš a pak si požádám o IUI.Na co pořád čekat,že.Snažíme se už rok…
Aluu:no jasně,proč bys mezi nás nemohla???Každá ,,baba" vítána ![]()
Zdenik:tak to je fajn,když se můžeš nechat prohlédnout v práci,to si pak můžeš kontrolovat folíky každý den a přesně to naplánovat ![]()
Nikdo:no ty máš teda vynálezy
rukavice na Ph
No to jsem blázen
A co tam u vás mají ještě zajímavého??Nemají třeba něco,že bych na to plivla a ono by mi to řeklo,kdy budu těhotná
![]()
Agato:čekají tě zkoušky?No chudáku.Ale to budeš tak zaneprázdněná,že se to určitě už povede.Nebo už budeš dávno těhu ![]()
Macelino:jéé,já jsem taky pořád ,,učůraná" a Dr. mě vyšetřuje vždy jen vnitřní sondou a ,,nadává" že mám plný močák,ale já bych mohla chodit každých 5 minut,zvláště v zimě.No a s tím chytračením u doktora,tak na mě moje Dr. vždycky kouká nějak divně,když začnu naznačovat své teorie,tak se radši brzdím,vím,že to někteří doktoři nemají rádi ![]()
Lio:ta už se taky konečně přidávám k tvé diskuzi o dětch.Já bych asi radši kluka,ale v podtstatě mi to je jedno,hlavně už konečně nějaký mimi a hlavně ať je zdravý.Jinak jména musím vybírat krátký,mám dost dlouhý příjmení takže holka-Stella,Nela,Elen nebo Alice a kluk-Tadeáš,Matyáš…ale to všechno určitě ještě změní,taky se musí líbit manžovi a o tom se ještě radši moc nebavíme dokud to není ,,aktuální" .Vyvolávalo by to u mě moc velké naděje a pak zklamání z neúspěchů.
ahoj, Mirul, to jsem rada, ze mas podobny nazor, uz jsem mela pocit ,ze jsem jedina, kdo si nechava vyber jmena az na potom, kdyz uz je komu ho dat ![]()
jema mas vybrany hezky, taky by se mi libilo, ale hacky nam nejdou…
kluk totiz bude mit prijmeni mikulas
, tak to by bylo hloupy ![]()
Holky, no ja nad tema mimi taky radeji moc nepremyslim, abych nebyla zklamana, ale na druhe strane: Proc se netesit, potom to nevyjde, a vy jste se ani netesily
No to je teda desna teorie ![]()
Marcelino ja jsem cetla /ne nesmejte se
, ja mam taky pocit, ze furt neco ctu), ze slaba MS je na otehotneni blba, takze to rozhodne zkonzultuj s doktorkou. Jo a taky jsem cetla, ze HA vlastne ty problemy akorat prekryje. Vy treba mate kratky cyklus, bolesti pri MS nebo jine, tak zacnete brat HA, ono je to jako v pohode, ale potom se to vrati, jak ji vy:,–(ite. Musi se proste zjistit pricina.
Lio neukamenuj me, ja zase mluvim o MS, no des ![]()
Holky povídálky ![]()
já jsem se předtím nedostala k tomu návrhu Lioness…
občas se mi honí hlavou jména pro budoucí dětičky, ale napevno rozhodnutá nejsem a tak nějak si říkám, že to není dobré vymýšlet dopředu, ale manžel by chtěl holčičku po mně (to nechci já) a já kluka po něm, ale natuty rozhodlý nejsme. Tak nějak mám v hlavě myšlenku až budu mít velký bříško,tak u toho budeme prolistovávat kalendář a zaškrtávat jména.. ![]()
No a pohlaví?Ideálně páreček. Možná u nás dojde i na umělý, tak to bude docela pravděpodobný a na gyndě říkali, že často i po Clostilbegytu se povedou dvojčátka. Jééé to bych fakt chtěla, i když mám docela skoliozu, tak by to pro moje záda nebylo to pravý.
No ale kdybych si teda mohla vybrat, tak nejprve chlapečka a tak za 2 roky holčičku.
a teď trochu zase k té slabé MS, NIKDO - vrtá mi to hlavou, taky jsem si o tom četla, ale spíš je to jak kdy, u mně je fakt jen problém, že si MYSLÍM,že ji mám slabou, co já vim, jak má bejt NORMÁLNĚ, před HA jsem měla cykly norm. dlouhý, bez bolest. menstruace, při HA také až po mám menstruaci trochu bolestivou, ale jen pár hodin než propukne. Jen mě fakt zaráží že nemám klasickou červenou krev. Ale i to jsem někde četla, že je norm., tak nevim, ale příští měsíc se na to pro jistotu zeptám na gyndě, mám nasazenýho brouka v hlavě.
Pa dobrou noc
![]()
Zdeniku no to je nádherný příjmení
To máš pravdu,k tomu už další háčky moc nejdou,ale zase by se to rýmovalo
Takový štědrý příjmení,tak to už brzy musíš být obdarovaná......to se ten malý Mikulášek jenom někde pozapomněl a dorazí coby dup ![]()
Nikdo:někomu antikoncepce problémy jen překryje,ale někomu naopak pomůže.Kolegyně v práci jí dostala na upravení cyklu na měsíc a teď je v pohodě,asi záleží,kdo má jaký problém a jak dlouho ji bere.Ale asi je pravda,že dlouholeté braní HA není nic zdravého,ale jak to jinak řešit,že? Když chce mít člověk jistotu… Kdybych jí vy:,–(ila o něco dřív,mohla jsem problémy s cyklem řešit už delší dobu a teď bych byla už třeba v pohodě,ale to jsou jen úvahy coby-kdyby a ty teď už nemají cenu.Musíme věřit v lepší zítřky
Půjdem na to budovatelsky
![]()
Macelino:to vypadá,jako kdyby u tebe MS pořádně nepropukla nebo děloha byla měla nízkou sliznici a není co odplavovat (názor laika) určitě se na to zeptej. Dr.Ale každá jsem jiná a může to být u tebe normální.
Jinak já hlásím 33.DC a nic,dnes ráno jsem už myslela,že je mrcha za dveřmi,bolelo mě břicho a záda a nic ![]()