PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5525
9.1.06 15:44

ahoj lio, ja bych chtela mit 3 deti, aby byly namichany, ale je jedno v jakym pomeru a poradi :lol: jenom doufam, ze to stihnu nez budu v duchodu :wink:
jmena jeste nemame, branim se tomu zuby nehty, stejne jako s kocarkem mam pocit, ze to musi pockat, az bude komu vybirat…
klucici jmena nevim, u holek se mi libi kristyna, marketa, ale ty jsou ted hodne proflaknuty, takze to asi ne… nechci aby mely moje deti divny jmena, kterym se budou ostatni smat, ale taky nechci, aby mely jmeno stejny jako pulka tridy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
9.1.06 15:46

Ahojky holky, posledni dobou jsem mela pocit, ze vsechny, co tady jste, se uz dost dobre znate, takze asi ani nema smysl se nejak moc zapojovat do diskuze:?: :! Ale pravidelne denne si procitam, jestli jste nektera z vas na neco noveho neprisly a tak ......... Jinak taky zdravim vsechny nove snazilky a preju hooooooodneeeeeee uspechu.
Ted mi ale neda, abych nenapsala, jak bych chtela, aby se mimi jmenovalo, jak tady „spustila“ Lia.
Ja bych tak nejradsi dvojcatka - parecek a jinak je mi to fuk, hlavne kdyz to bude brzy a bude zdrave. Mne se libi Emicka a Nelinka, kluk bude po manzovi - Jan, jine jmeno pro klucika si nevyhadam. Jinak pro nove snazilky, je mi 28 let, snazime se od srpna 2005 a momentalne beru Mysalfon na zvysenou hladinu prolaktinu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
9.1.06 16:05

Aluu, mozna se tu vsechny znaji, ale ja jsem se sem vnutila asi pred tydnem… jinak me bude ted v lednu 27 a posledni HA jsem dobrala v cervenci… tento cyklus jsem mela dlouhy 58dni a musela jsem dvakrat na injekci Agolutinu /progesteron/ aby se mi vubec spustila ms…
dr. me pak „potesila“ zpravou, ze podle ni jsem ovu mela maximalne 1× ze 4 cyklu :( , tento tyden zacinam brat Clostilbegyt na podporu ovu, tak uvidim…
jinak co jsem tak vysledovala, tak holky tady vetsinou nejaky ty leky taky berou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
9.1.06 16:19

Krásné odpoledne holčiny!
Aluu co tě to nepadá, my tady nesoukromničíme a vítáme každou novou snažilku, vždyť čím je nás víc, tím víc si třeba poradíme a tím větší je šance, že tu někdo otěhotní a vlije sem trochu optimismu, takže koukej přispívat a dělit se o svoje zážitky s námi!
JJ!Po dlouhé době tě vítám!Ptala jsem se té mé známé co jezdí do Teplic do Pronatalu a jezdí k nějakému doktoru od Š, jsem hlava děravá, už jsem to jméno zapomněla, teď je čeká inseminace.
A jenom něco k tomu hnědému špinění.
Já v podstatě nemám klasickou menstruaci, jen hnědé špinění, silnější tak 3 dny, pak už slabé. Skoro vůbec nikdy klasickou krev. Také mě napadlo jestli není něco špatně, ale tohle mám už normálně od 15ti, kdy mi menses začal. Asi se na to příště zeptám doktorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
9.1.06 16:23

macelino, to ze to mas takhle od 15 nic neznamena, bohuzel :(
ja jsem taky mela od 15 nepravidelny a dlooouhatansky cykly , tak 35-70dni a normalni to urco neni :lol: , akorat jsem do 20 nemela duvod to resit a pak jsem brala HA…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
9.1.06 16:23

Ahojky všem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
9.1.06 16:24

potvurko, ty sis zmenila smajlika? tenhle se vubec neusmiva :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
9.1.06 16:24

To já brala HA,abych neměla tak silné bolesti.Normálně jsem i několikrát denně zvracela…fuj,vzpomínky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
9.1.06 16:25

zdeníku,změnila.Až se vše uklidní,tak se zase začne smát :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
9.1.06 16:25

A nebo vyřeší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
9.1.06 16:30

a nechces si nechat nabrat v praci hCG? abys mela spon jednu nejistotu vyresenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
9.1.06 16:31

Díky zdníku,za radu.Možná bych mohla,ale nevím,jak se to v tomhle pitomm programu zadává a navíc to musí zadat lékař.Tak asi počkám,až na středu a nejspíš testnu.Buď anebo.Na babymed vypočítali,že bych u citlivějších testů,to mohla už zítra zjistit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
9.1.06 16:32

jenze to je prave ono… muze tam byt //, ale kdyz nebude, tak to neni jisty… jestli chces, tak ja poprosim kamarada, aby ti to napsal, dela na neurochire…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
9.1.06 16:33

jen si budu muset koupit test.Úmyslně jsem si ho nekupovala…Uvidím,buď red lady ve středu přijde nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
9.1.06 16:34

zdeníku,jsi hodná a promiň mi to zkomolené jméno…
pokusím se to zajistit sama…
Takže ty máš tady známé,jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová