Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
zdeniku, dopadlo nám to nakonec dobře, viď? Já teda příznaky měla asi už týden před, bolelo mě pořád břicho, ale tak tlumeně. No a v pátek jsem byla celý den v práci taková nevrlá a zamračená a nevěděla jsem, čím to je. No a kolem 4. hodiny mě začalo pěkně bolet břicho, až křečovitě. No a večer jsem přišla z nákupu a už jsem cítila mokro. No a to se zrovinka mrcha rozjela. Takže jsem to měla úplně jinak než ty. No a z pátka na sobotu jsem ani nemohla bolestí spát. Jen jsem se převalovala. Až ráno ve čtyři jsem si vzala prášek proti bolesti a zlepšilo se to. Ale já tuhle bolest beru všemi deseti, hlavně, že přišla MS. V našem případě by to měl člověk možná i zapít! ![]()
Mirulko. vydrž a budou tam // !!!!! ![]()
Lio, to vis, ze se to musi zapit - ja uz jsem to vcera udelala, treba je to na dlouho naposled ![]()
Jinak Zdeniku, já už jsem tady četla o několika holkách, kterým Clostil zabral, někdy se musí brát dýl a často až po jeho vysazení se zadaří, to je tělo ještě nadopovaný. Neztrácej naděje, spíš v ně věř! Já už minule měla folíky aspoň 11 mm, je to úspěch, když předtím nebyly vůbec žádný! Ale možná tě doktorka chce nechat jeden cyklus zaběhnout a pak si tě možná na folikulometrii pozve. Teda měla by, tím se kontroluje i to, jestli se náhodou neudělala cysta (je to vedlejší účinek Clostilu). Být tebou, asi bych si to vydupala. Měl by se kontrolovat růst folíků, když jsou pěkné (velikost aspoň 18 mm), tak se často píchne injekce Pregnylu a Dr. nařídí tulení. A pak už se jen čeká, zda se zadařilo. ![]()
Lio, a ty foliky se vysetruji vaginalne? nebo staci normalni brisni sono?
Zdeniku:no dobře si to vymyslela s tím manžou
Teď mi ještě,prosím tě, poraď,jak si ho donutila k tomu úklidu,taky bych toho svýho potřebavala zapřáhnout
K té folikulometrii - mě Dr. prohlížela vaginální sondou.
Jo a ještě k těm úspěchům s Clostilem. Už jsem tady četla několik zpráviček od holek,co se jim s ním povedlo otěhotnět. Tak musíte věřit ![]()
dik … budu tomu verit…
mirule, jak jsem ho donutila? proste porad to opakuju, az to nevydrzi…
ale ja musim vydrzet a neudelat to sama…
Jo to znám......Ale většinou to nevydržím a uklidím to sama,ale to si na sebe pletu pěkný bič
. Ale je pravda,že někdy zase manža překvapí a uklidí najednou sám od sebe,když nejsem doma,to ho pak musím náležitě pochválit,aby ho to pak napadalo častěji
No,holt na ně musíme jít vychytrale..... ![]()
Ahoj holčinky přispěvovatelky!
Jé to je fajn, zase jsem měla co číst vy jste se ale rozpovídaly.. ![]()
Tak nejprve LIONESS!
Hurá!!Nový cyklus začíná!!To je fajn a od teďka už jen krátké cykly nebo ještě lépe jeden pořádně dlouhý
![]()
jo a správně by měl být 1.DC - ten pátek,ale je to na hranici a uprav si to tak jak ti lépe vychází ta kontrola u doktora.
MIRULKO! Teda čekáme na tvůj testík! Kdy bude? Mám pocit že to tentokrát vyjde ![]()
NIKDO je jako naše paní doktorka, tak je zkušená a se vším poradí
jinak pro ZDENÍKA - mně je 26 a snažíme se 9 měsíců, druhý měsíc beru Clostilbegyt, spermiogram máme naprůměrný, u mně se také zatím nic nenašlo, takže každý měsíc moc moc doufám, kdy k nám už to miminko najde cestu…
Jo a já bych Clostilu také věřila, spoustě holkám se po něm zadařilo, tak doufám, že i nám.
Tak zatím pa pa
Macelino:děkuji za podporu
S testováním vydržím případně až do 35.DC,nechci se zbytečně stresovat. Tak koukám,že vy máte nadprůměrnou naději,vše je v naprosém pořádku
Tak to by bylo,aby to už nebylo..... ![]()
ahoj holky,
no jako doktorka se musim opravit, to o te chemii a prirodnich lecich zapomente, jeste to musim poradne prostudovat. Kdyz tak to potvrdim. Kazdopadne psala, ze u dlouhych cyklu bez ovulace kazdopadne zadny estrogen nebo neco co se dava v prvni pulce. Protoze to telo ma toho estrogenu az az, kdyz neni ovulace.
No to jenom tak. Dneska jdu cist dal.
Lio - gratulaceeeeee. ![]()
Mirule, na tebe jsem teda fakt zvedava. Ale pokud si mela anovulacni cyklus, tak jsi na tom jak ja. ![]()
Marcelino, ty se taky vubec nepochlubis
Jake bylo tuleni? Posichrovali jste to alespon vcera???
Jinak ja jsem kdesi cetla, ze kdyz prijde MS az po 12. hodine, tak se pocita az druhy den, tak nevim… ![]()
Ja jsem strasne zvedava na stredu, mozna se pujdu rovnou zastreilit
az uslysim: no tak neplodnost, zadne dite, zadna sance
![]()
Ale nikdo
copak je to za pesimistické řeči! Ve středu na tebe budu myslet, je to tak, že se s tebou bude něco dít, třeba se přijde na něco co ti pomůže a vše urychlí. Neházej flintu do žita ![]()
No a naše tuleníčko?
V pátek i v sobotu bylo trochu plánovaný, to přiznám, ale stejně moc krásný. Takže snad snad.....za 14 dní se ukáže ![]()
Holky diky za utechu! Ja bych za ty hormony byla skoro vdecna
Mam ted takovou zvlastni naladu, jako by vsechno slo kolem me, jako bych byla jenom pozorovatel, docela zvlastni. Takove zpomalene.
![]()