PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
162
5.1.06 12:25

Nikdo, o prolaktinu jsem psala ja, diky za povzbuzeni ...................... Jeste 14 dni a mam dobrano baleni, takze pak musim na krev, aby udelali rozbor. Kazdopadne na vysledky cekat nebudu a hura na mimi. Jen doufam, ze budu ok, uz jsem z toho na mrtvici. Vzdycky jsem si myslela, ze problemy s otehotnenim se me osobne nikdy tykat nebudou a je to tady :cry:

A propo holky, jak dlouho se snazime o mimi vy :?: :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
5.1.06 13:01

Lio, ja jsem do ted nic nebrala, chtela jsem to par mesicu zkusit jen tak, jako jestli si priroda poradi… no je videt, ze si neporadila…
u me je snad problem ten, ze nemam ovu, takze pak mi chybi ten pokles hormonu, ktery produkuje zluty telisko a proto nemam MS - aspon podle mych znalosti by to takhle odpovidalo…
dostala jsem Clostilb., ale az od pristiho cyklu, ke kterymu jsem se zatim nedopracovala :(
a vcera jsem byla na krvi na prolaktin a estradiol
kdyz to bude pristi mesic v poho, tak budu Clostil. brat 2 mesice a pak se uvidi co dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
5.1.06 15:19

Nikdo, děkuju ti ty moje německá vědecká badatelko! Ty monstrcykly, to je teda něco, to ti řeknu. To bych mohla čekat taky 10 let :o . Ale něco na tom bude. Pořád mě utěšuje moje mamka. Taky měla dost dlouhý cykly a chodily jí „podle plotu“ a po roce a půl taky byla těhu, prostě někdy měla OVU a trefili se. No, ale to je jako když čekáš při Člověče, nezlob se, až ti padne šestka. :lol: , vidˇ? Doktor mi dělal hormonální rozbor a říkal, že je vše celkem v normě, spermio je taky dobrý, takže to chce hlavně upravit cyklus a pak by relativně mohl (při těch kratších cyklech) už Clostilbegyt reagovat a mohla by přijít pěkná OVU. Já se prostě jen těším, až mi přijde MS. Jo, teď se na ní těším, protože já pořád stojím na místě a nemůžu se nikam hnout. Je to pěkná pakárna. Pak hurá na Duphaston a už se těším na 28dnů dlouhý cyklus :P . Nikdo, jsem zvědavá, jak ti dopadnou ty další testy. Ale myslím, že vše se dá spravit lékama. Já vím, nic příjemnýho, ale musíme to vydržet a pak bude dobře!

Zdeniku, já bych řekla, že máme naprosto stejný problém. Asi špatně funguje to žluté tělísko, proto mrcha nechce chodit. Já taky nemám OVU. Doktor to zjistil hned na začátku našeho snažení ultrazvukem, tak řekl, že nemá cenu na nic čekat a napsal mi hned Clostilbegyt, jenže chyba lávky! On se domníval, že mi to upraví i cyklus, ovšem u mě se tak neděje. MS mi přijde jen po injekci, tudíž já mám za sebou teprve 2 kúry clostilbegytem, ale mezi nimi byly intervaly skoro 50 dní, takže neúčinkoval tak, jak měl. Po první kúře OVU nikde, folikuly žádné, po druhé kúře už folikuly byly 11 mm. No, aspoň něco. A já myslím, že když mi teď ten duphaston upraví cyklus a budu pak brát ten clostil po 28 dnech, že už by ty folíky už mohly být těch učebnicových 18 - 20 mm. No, pořád v to doufám a věřím :D Takže Zdeniku, jsi na dobré cestě. A třeba zrovna tobě bude stačit jen ten clostilbegyt. Já k tomu musím přibrat i ten Duphaston. Takže chce to trpělivost :wink: .

JJ, kdepak tě máme? Jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
5.1.06 15:31

holky, ja pokracuju ve vylepsovani baracku :D Jinak tak nejak jsem mnohem klidnejsi, kdyz se mnou ten doktor zabyva. I kdyz by to melo byt naopak, kdyz mi zjistil ty nedostatecne hormony. :(
No protoze jsemhypochondr, tak jsem vzdycky mela strach, ze budu mit problemy s otehotnenim, ale ve skutecnosti jsem na svoje telo spolehala. No a vidite. Ale uklidnu je me to, ze si myslim, ze jsem tento problem mela uz driv. Takze jsem si nic nezapricinila vekem nebo tak.
Holky, co vlastne na vase snazeni rikaji manzilkove??? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
5.1.06 19:27

Zdravím všechny snažilky :lol: Hlásím 29.DC Občas pobolívání v podbříšku,jinak nic. Ježiši, to je jak hlášení počasí. Ještě,že nemusím hlásit taky větry… :oops: Testovat zatím nebudu,asi počkám až do 35.DC (jestli to vydržím).

Macelino: tak hodně úspěchů s cvičením Mojžíšky,já jsem teď nějak nestíhala cvičit,ach jo,musím to dohnat,ale teď po Vánocích bych spíš potřebovala nějakej intenzivnější pohyb. Nemyslím ten v posteli,toho si teď užijem všechny až až,že? :lol:

Zdeniku: taky pěkně dlouhej cyklus!,ale jestli bys měla OVU až 49.DC,tak ještě není přece nic ztraceno a třeba už mrcha nepřijde :)

Lio: tak pořád nic?Sakra :! Moc ti přeju,abys mohla už jít do dalšího ,,kola štěstí ".S těma pupenama-fytohormonama,bych asi taky počkala a nemíchala je ještě s těma syntetickýma hormonama.Ale myslím si,že bylinkový čajík neublíží. Já jsem taky brala Clomhexal s čajem,nebo Proveru s MACOU a zatím snad žádný problém nenastal (doufám).

Nikdo: já jsem si taky vždycky říkala,jestli nebudu mít problém s otěhotněním,až vy:,–(ím prášky,měla jsem strach,jestli třeba nejsem neplodná a díky HA se to pozná třeba až pozdě…ale nějak jsem pořád doufala, že to tak nebude.No,a sice snad nejsem úplně neplodná (doufám :! ) ale problém tu nějaký je,bohužel. No a co na snažení říká můj manžílek?Většinou si z toho dělá srandu,jinak bysme se z toho asi zbláznili,ale opravdu se do ničeho nenutíme,to to radši odložíme na druhý den. Ale ty věty typu:,,Tak co už jseš těhotná?" po tulení,znáte asi každá,ne? :lol:

Aluu:tak držím palce,ať je už vše v pořádku a hurá na TO :! My se snažíme jeden rok,předtím jsem brala 10 let HA,takže to s tím tělem asi pěkně zamává :(

Tak užívejte pěkný večer, já ještě kysnu v práci,mám až do 22.00 hod. :cry: Páááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
5.1.06 19:52

Mirulko,moc přeji,aby se zadařilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
5.1.06 19:58

Ty jo Mirule - SUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER. :D :D Horka kandidatka. Pokus se na to nemyslet :! :D :D
Jo, to jak si manza rika, jestli jsi uz tehotna, to neznam, ale je to vtipne :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
5.1.06 19:58

Potvůrko moc děkuji,tobě taky držím palečky,at nám za těch 7 dní nahlásíš krásné // :! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
5.1.06 19:59

Mirulko,nevím,snad,ale to je ještě daleko.Stát se může cokoliv…,ale i tak děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
5.1.06 20:01

Nikdo: no asi má každý národ jinou představu o srandě,nebo že by jenom můj manža.....? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
5.1.06 20:01

no koukam, ze budete hlasit zhruba ve stejnou dobu :lol:
ja chci takyyyy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
5.1.06 20:09

co hlásit?Asi jsem mimo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
5.1.06 20:11

no // prece, potvurka za 7 a mirule za 6 dni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
5.1.06 20:13

Potvůrka:No přece výsledek testování :) a doufám, že taky už konečně těhulkovství.Pokud to do té doby vydržím,tak budem testovat stejně.

A co ty Zdeniku?Ty jsi teď testovala?Třeba jsi měla opravdu OVU pozdě.A myslíš že byste ji i tak vychytali s tuleníčkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
6.1.06 09:36

Ahoj!
Tak už tu máme další adeptky na testování!Vypadá to slibně, tak držim palečky!
Holčiny já byla dneska u mojí paní doktorky na kontrolním ultrazvuku jak rostou vajíčka, takže dneska 13.DC mám vajíčko 20,5 cm prý těsně před ovulací a ještě mi paní doktorka píchla injekci - Pregnyl, aby to prý byla tutovka. Tuhle injekci tam prý nechala jedna její pacientka, které se po půl roce s Clostilem zadařilo a byla tak šťastná, že tu injekci má prý paní doktorka někomu darovat no tak jí darovala zrovna mně :D .
Takže dneska a zítra máme nařízeno tulení, tak musím hned manžílka odpoledne čapnout až přijde z práce :)
a mám prosbu na holky co berou Clostilbegyt - beru ho teď už druhý měsíc a doktorka mi předepsala další kdybych to zase normálně dostala. Ale předchozí doktor mi říkal, že tenhle lék se bere dva měsíce a pak už ne, že další dva měsíce ještě působí. Jaké máte vy zkušenosti? Moc se mi do těch hormonů už nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová