Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
tak já pořád niiiiiiiccccc
. Chjo, budu asi žena bez menstruace, teda Zdenik je taky horká kandidátka ![]()
No teda, takže tu máme 2 čekatelky na testování, to je super. Aspoň se tu bude něco dít! Držím moc palečky!
Takže holky nám tu nahlásí // a my je pak budeme následovat! ![]()
Mirul, zatím s bylinama počkám až co dokáže chemie. Pak se přinejhorším do toho pustím. Ponechám si zatím jen čajík. ![]()
A co ty, Nikdo? Zůstáváš u bylin, nebo už půjdeš do chemie? Asi čekáš na ty výsledky, viď?
Maceli, ty jsi teda holka šikovná s tou Mojžíškou. Já se zatím do toho nehrnu, ale je to dobrá věc! ![]()
Zatím pá.Lio
Ahojky holčiny. Hlásím 30.DC a zatím nic.Tak to mi ta Provera cyklus moc nezkrátila.
Kandidátka na testování zatím jsem,ale to je asi tak všechno,moc tomu opravdu nevěřím.
Macelino:blahopřeju ke kerásnému folíku,to sis to krásně naplánovala,je pátek a pak víkend,to se to bude tulit
Tak hodně úspěchů, ať to vyjde
Ta ,,zázračná" injekce ti určitě přinese štěstí
Ten Clostil už třeba nebude dál potřeba,ale myslím,že se může brát až půl roku a působí i po dobrání,údajně.Já ho brala jeden měsíc a Dr. říkala,že působí ještě i ten další měsíc a dokonce prý ještě lépe.Ale u mně to asi neplatilo
Takže pokud nemáš sklony k cystám a budou tě při tom kontrolovat,tak bych se toho lentilkování nebála,je to určitě dobrá šance.
Lio+Zdenik: tak zase nic?
No to čekání je děsný,co? Lio-tvůj termín ,,žena bez menstruace" mě móóć pobavil
![]()
Já si dnes lenoším doma.....ÚÚÚÁÁÁÁ… ![]()
ahoj holky,
Mirule kdybys merila teplotu tak uz to vis skoro 100% ![]()
Marcelino - to je super
JInak jsem nejak zapomela, ze beres Clostil, proc ho beres? Melas dlouhe cykly, nebos nemela ovulaci? Ja ho asi budu brat taky, no nevim, pristi tyden se to dozvim, jo a bere se pul roku. Pokud nekdo neotehotni do pul roku, tak se pise, ze ta sance uz je potom mala.
Holky slysely jste o pichani injekci misto Clostilu? Nebo to je zaseuplne neco jineho?
Lio - chudinko nase, to je teda fakt mrcha hnusna mrchovata, kdyz ji clovek nechce tak prijde, a kdyz ji clovek chce, tak nic. Jen pockej az prijde, tak to bezte nekam oslavit.
Holky nevidely jste ten dil z Friends jako Rachel rodila? Tak by se treba ta mrcha dala vyhnat! Chce to SEX
Nikdo: BT měřím,ale je to takový nic moc celý cyklus,teď se drží od 36.8 do 37C,takže žádná sláva.Právě podle BT si myslím,že teď nebyla ani OVU ![]()
Mirul na cekatelkach jsem uvadela adresu na online grafy, kdyz se zaregistrujes, tak ti to vypocita. O stranku dal jsem delala i preklad, jsou to nemecke stranky, zkus to.
Nikdo: já jsem začala brát Clostil jen tak na doporučení doktora, když se mi 7 měsíců nedařilo otěhotnět. Tenkrát řekl:„tak tomu trochu pomůžeme“. Myslím, že jsem ovulaci měla i bez něj (podle bazálních teplot) a cykly mám už od deset let pravidelné po cca 28 dnech, no ale dala jsem na radu, že zvyšuje pravděpodobnost otěhotnění.
Lioness: ty naše nemenstruující přispěvovatelko, tak co - pořád nic???Šup do dalšího cyklu!
Marcelino, ja mam taky ovulaci, teda podle teplot, ale pry mam nedostatek estrogenu, coz muze zpusobit, ze se to vajicko uvolni driv nez je oplozenischopne, takze mi cela ovulaci byla na velke kulove
takze ja to taky vidim na ten Clostil nebo jeste na neco horsiho
![]()
AHOJKY! ![]()
Maceli, gratuluji k nádhernému folíku! Už to přece musí vyjít! Kord z té darované injekce pro štěstí! Kéž bych už aspoň byla v podobné fázi jako ty. Brala bych už novej cyklus… všemi deseti, protože pak se začne něco dít, huráááá.
Nikdo, to je začarovanej kruh, viď? Ty máš ovu, ale nemáš estrogeny, já mám estrogeny a nemám zase ovu. Člověk si asi nevybere, viď?! No je to teda něco, ale my dvě jsme ještě pořád na začátku, takže neboj, 2006 je pro mě šťastný číslo, musí být, takže nám to vyjde, to se nestrachuj. Jo a někde jsem četla, že tuky se rovnají estrogeny! Takže doufám, že nejsi nějaká hodně vyhublá! Takže papkej čokoládku, ať se nám pěkně vyrábí estrogenky!
Mirulko, neházej flintu do žita, já bych na ty teploty pěkně prděla, akorát tě to stresuje! Nech tomu čásek, vydrž jako já. Já taky testovala až 42. DC, tak jsem byla holka trpělivá a šikovná, i když mi to bylo k ničemu. Ale to čekání se možná často vyplácí!
No, já pořád nic a už zmizely i bolest podbřišku a hlavy, takže nevím, kam ta mrcha zase odjela. Asi má dovolenou.
No, holky, já to tak tipuju u mě na cca 65. DC, že už by mohla holka dorazit. Jestli ne do tý doby, tak vám nevím. To už asi nadobro zůstanu žena bez menstruace
. A jak je na tom Zdeník? Dáme si závody, co říkáš ![]()
Tak nezlobte a pracujte. Teda Mirulka, ta je vlastně doma, to se někdo má!
Lio -
teda ja musim mit estrogenu
Od te doby co jsem v Nemecku jsem pribrala ani se neptej. 6kg
Hruza.
Diky za povzbudiva slova, zacinam totiz dneska nejak propadat depresy. Asi bych nemela tolik cist. Jsem rada, ze se neco deje, ale pripadam si uz stara. Kdybych zacala pred peti lety… No treba by ta sance byla stejna, no ale to by byl jiny zivot. Fakt dneska mam nejakou depku. ![]()
Nikdo: nezoufej
Tak to nemůžeš brát,já si taky říkám,že kdybych se začala snažit už před lety tak....... ale to bych zase nebyla na to mimčo takhle připravená a byly by zase jiný problémy.Tak hlavu vzhůru,teď je pro nás ten nejlepší čas,tak to teď prostě MUSÍ vyjít ![]()
Jo a uděla jsem si dle tvé rady garfík na těch německých stránkách a tam mi to vypočetlo zpětně (pokud jsem dobře pochopila že zelená barva=OVU,červená=MS a žlutá=TT),že OVU jsem měla mít až 21.-23.DC,to jsem ale zrovna začala brát tu Proveru,takže ty teploty se asi zvýšili tím. MS by podle něj měla být až 36.DC a TT až 40.DC.Tak to mám ještě habaděj času..... Ale jelikož jsem tam nenapsala spoustu jiných údajů,který si už nepamatuju,tak jako věrohodnější klus budu brát až ten další,to budu poctivě zapisovat každý den. Dík za radu.Kdybych tam něčemu nerozuměla,tak tě poprosím o překlad,jo?
Jasne
Ja taky poctive zapisuje, az na to, ze tento cyklus mam anovulacni, takzve fakt vzruso ![]()
ahoooooooooooj snažilky ![]()
Tady se to poět krásně rozepsalo !!! Docela jsem se tentokrát nasmála, jsou tu šilkulky s lakováním, každá „čajíčkujete“ a lentilky sjou stále v kurzu.
Ty aktivnější cvičí !!! Tu energii vám závidím ![]()
Rozesmála jsem se větě, jak jste chtěly dát Miruli na prdel
a jak se slepila bříška prstů sekunďákem. ( mně se to stalo už vícekrát)
Je bezva, že tu diskusi „kořeníte“ něčím takovým, hihi
Chudinko Lio a Zdeníku
- to vaše čekání přes 50 dnů,– ufffffffff, to bych se z toho opupínkovala ![]()
Ale teď vážně: já se fakt opupínkovala ![]()
Asi je to z Clomhexalu, mám po 3.dávce. Napřed nic, ale tento měsíc … i na zádech. Připadám si jako o neštovicích ![]()
Macelino: snad je to tentokrát ten „správnej folík“ !!!
všem adeptkám přeju // !!!
Ahojky,
Nikdo, nebuď smutná, kdyby, kdyby…víš jak to je… To nejde nikdy určit. Já si taky vždycky myslela, že vy:,–(ím prášky a buch a budu těhule, ale osudy jsou občas trošku jiné. Taky si kolikrát říkám, že například ty prostitutky, co stojí u silnic, tak jsou často těhotný a dětí se zbavují a jsou těhotný a neví ani jak. Ony problémy nemají. Ale bude to taky asi tím, že si tím zbytečně nezatěžují hlavu a taky to, že třeba nebraly 10 let antikoncepci. Proto to ber tak, že my jsme se rozhodly právě teď, že chceme mimi, protože např. máme vyřešenou ekonomickou situaci, bydlení a tak a miminko by se narodilo do pohody a pohodlí domova. A proto nad tím nesmíme tak bádat. Ono to početí je taková hodně přirozená záležitost a pochybuju, že někdy ve středověku na to ženy myslely. Takže vyčistit hlavičky! A musí se to povést. Já vím, že se to lehce řekne. Ale není hezčí milování než kalendářové snažení? Někdy se to tělo a ten „podvěšek mozkový“ musí umoudřit, přeci! Takže nepropadej žádné depresi, udělejte si s manžou hezký víkend a maximálně mysli jen na to, že ti bylinky srovnají hladinu hormonů a nestačíš potom zírat! A stará nejsi, víš co ti řekla Dr.!!! ![]()
Ahoj karotko, to je dost, že jsi se ukázala, holka jedna! ![]()
Mirulko, ty jsi šikulka s tím zapisováním do grafíku, Nikdo taky, ale holky, jen se vás chci zeptat, nestresuje vás to nějak? Já bych tohle asi nedokázala. Dokud mi to nenařídí Dr., tak mě nikdo nedonutí. Já na to asi nejsem. Je to dobrá věc, zjistit, jak na tom vlastně jste, ale pak mám pocit, že na to člověk jen víc myslí a bádá o tom. Ale jestli to máte pod kontrolou, tak to je v nejlepším pořádku! ![]()
Holčiny, přeji vám krásný víkend a zaměstnejte hlavinky něčím příjemným. Já taky. Dnes si napustíme s manžou vanu a pokecáme a třeba mi ta teplá koupel roztáhne cévy a třeba se vrátí mrcha z dovolený.
Ne, nebude to koupel kvůli mrše, bude tak na pohodu a hezkou atmosféru. K tomu třeba i sklenka vína…
Takže užijte si to volníčko.
Zatím pápá Lio.
Sorry, zapomněla jsem se přihlásit!
P. S.: Karotko, já mám taky záda jeden velkej pupen. Je to hnus. Ještě že je zima a nosí se roláky!!! ![]()
Ahoj Lioness
Lio diky moc za uklidneni. Ja si myslim, ze psychicky jsem na tom mnohem lip nez pred pul rokem, tak nejak klidnejsi. co se tyce teplot, kdyby doktor nechtel tak uz na to asi dlabu, ale takhle. Ja se snazim to zaznamenat a zapomenout.
Holky mejte se moc krasne, me prave volala pani z knihkupectvi, ze dostali tu knizku o tech hormonech, tak budu studovat. No ale to bych asi nemela. No co uz.
Krasny vikend do Ceska.
![]()