Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Týýý brďóóó!!!! Tady to žije!!! To je super
![]()
Hlásím 27.DC a žádné příznaky,tak to jsem zvědavá,kdy mrcha dorazí ![]()
Ani si už pořádně nepamatuju,co kdo tady napsal.Tak k tomu co si pamatuju:
Cvičení podle kazety Mojžíšky mi doporučila kamarádka co je fyzioterapeutka,ale je pravda,že by to chtělo odborný dohled,což já zatím nemám,ale pokud půjdu na laparoskopii a nic tam nenajdou,požádám Dr. aby mi napsala doporučení na RHB na tohle cvičení,takže teď si to zkouším doma opatrně cvičně.Kazru mám půjčenou,ale koiukla jsem na ní asi jen 2× a teď už si to pamatuju,jo a cviky jsem taky mašla někde na webu i s popisem.
O té bylinkové kúře od Naděje jsem taky přemýšlela,ale pak jsem byla u bylinkářky a ty mi doporučila tablety MACY. Já si myslím,že pokud to je ta kúra z pupenů,tak ta obsahuje nějaké fytohormony (nebo něco podobného) a možná by bylo dobré si o tom s nějakou bylinkářkou popovídat.Tam co chodím já,tak ta babka bylinkářka si vždycky vezme ten určitý přípravek do ruky a pozná,jestli by mi to ,,sedělo" a případně vybere něco jiného. Teda pokud nehraje jen divadýlko
Tak si zkuste pro ně dojít přímo k nějaké bylinkářce. Kdo jste z Prahy,tak vím,že v bylinkářství Galadriel na Praze 3 mají taky kapky od Naděje.
Lio:dík za radu s tou Proverou,já jsem taky četla v letáku,že se nemá brát v těhu,ale Dr. mi řekla,že to prý nevadí.No,každopádně já těhu určitě nejsem,takže už jen čekám na tu mršku a kdybych NÁHODOU těhu byla,mám si hned přijít právě pro Utrogestan nebo něco podobného.Ale to asi nebude, bohužel
, potřeba.
Nikdo:takže taky tentokrát anovulační cyklus? To je k nas… naštvání,když nám takhle uteče jeden měsíc šancí ![]()
Tak já už pospíchám,abych stihla Ordinaci v růžové zahradě,dne s to teda bude drasťák
Tak pá holčiny a těším se od vás na brzké pozitivní zprávy v podobě //
Ahojky,
mirule, chceš dostat na prdel?! Proč jsi tak skeptická? Když nemáš příznaky na MS a jinak jí máš pravidelnou, tak proč bys nemohla být těhu?! Neházej ještě flintu do žita! Akorát ti upřímně závidím, vezmi si, že ty v poslední době budeš už zase testovat (přišlo mi, že to děsně uteklo) a já stále čekám na MS, to je fakt k smíchu. Nejradši bych si ten metřík dole umazala. Ty moje cifry tam vypadají úplně trapně. S tím bych se asi moc vystavovat neměla ![]()
Nikdo, myslím, že jsi se rozhodla správně, zkus ještě chvíli vytrvat a až v krajní mezi sáhni po Clostilu. Nesnažíme se zase až tak dlouho
.
No a co ostatní snažilky, vy už se teď jistě nejspíš tulíte, že? Ordinace už skončila, tak směle do toho! ![]()
Lio -
pry: chces dostat na prdel. Ty jsi me fakt rozesmala. Ta cestina je krasnaaaaa jazyk!!!
Ale mas pravdu. Mirule chces dostat na prdel? No ale radsi netestuj, radsi bud rovnu tehu!!!
Holky ja vam neco povim, ale vubec to nesouvisi s tehotenstvim. Vcera jsem se snazila nalakovat policku. NO uz jsem to parkrat delala, ale kdyz jsem chtela vyprat stetec, tak jsem to delala jako s barvou. Jo! Ruce jsem mela cele bile, a vubec to neslo dolu
No co byste chtely: lak.
Tak to byl teda pruser. Na plechovce stalo: vyhnout se kontaktu s kuzi
![]()
No potom jsem si spasne vzpomela na odlakovac! A pustilo to, ale na tech rukach to citim jeste ted. No nejsem ja magor
![]()
Teda Nikdo, ty jsi teda šikulka
. Ještě že existuje ten odlakovač, viď? Mně se taky nedávno stalo, že jsem si lakovala nehty na nohou rudě červeným lakem a měla jsem ho postavený na vaně a nohu jak jinak taky a nějak mi vše ujelo a lak se rozpleskl do vany, no, úplně jsem se vyděsila. Nová vana a plná krve
. Teda, toho se lekl manžel. Já ale měla hlavně strach, jak to dostanu dolů, aniž bych něco poleptala nebo zničila. Naštěstí mi to šlo krásně odlakovačem a nic se nezničilo, uf.
Takže my dvě s těma barvičkama musíme opatrněji
.
Holky, pijete tu některá čajík z maliníku? Je to na něco dobrý? Myslíte, že by taky mohl upravovat cyklus? Někde jsem to četla, ale nejsem si moc jistá. A jak to vůbec chutná? ![]()
ahoj Lio,
no malinik se ma pry pit v prvni polovine cyklu. JInak ja jsem si dneska donesla z lekarny cajovou smes a je tam: malinik, rosmarin, salvej, pelynek a cerny bez.
Lio a Nikdo:
No to jsem se nasmála!!! Nechcíííí na prdéééél! Jasně,že mám v koutečku duše malou naději,jestli to tentokrát nevyšlo,ale moc tomu opravdu RADŠI nevěřím.Dnes jsem 28.DC a občas mě pobolívá v podbřišku,takže už se možná mršice blíží
,poslední 2 cykly byla 35.DC.Uvidíme,uvidíme,uvidíme
Lio,ty stále nic? To tě lituji,už se určitě těšíš na další lentilkování
.
K tomu maliníku čaji.Taky jsem ho chtěla pít,ale bylinkářka mi řekla,že jen čaj z listů na cyklus moc nepomůže,ale extrakt z jeho pupenů nebo ty jiný tinktury prý jo.Ale asi to není pravda,když Nikdo ho má v tom svém čajíku.
No holky,jste šikovný s tím lakováním
ještě že to dopadlo nakonec dobře.Mít bílé ruce nebo červenou vanu,by asi nebylo nic moc,že?
Ale ještě že existuje ten odlakovač,mě už taky zachránil.Jednou jsem něco lepila vteřinovým lepidlem a zůstali mi přilepený k sobě palec a ukazováček.Zkuste si dát tyto dva prsty k sobě horníma bříškama,no a teď je spojené zkuste strčit do malinkého hrdla lahvičky odlakovače.Nejde, že?
Už jsem myslela,že s tím pojedu na chirurgii,aby mi je rozřízly,no nakonec jsem je tím odlakovačem polila a bylo to. Zlatý odlakovač ![]()
A co ostatní snažilky,jak jste na tom?
Jo, k těm bylinkám jsem teď našla zajímavý článek na
http://www.vasedeti.cz/clanky.php?…
No, a pak se v tom vyznejte!!
![]()
Ahoj holky, ja jsem z cekatelek, ale tam ted nikdo neni ![]()
Lio, jsem na tom podobne jako ty, dneska 54DC, v pondeli jsem dostala uz druhou injekci agolutinu a zatim nic… akorat me v noci vzbudila priserna bolest bricha… a aby to bylo jeste zajimavejsi, tak fertility mi ted spocitalo ovu na 49DC… tak nevim, jestli mam lakat cervenou, aby co nejdriv dorazila, nebo ji odhanet…
Zdeniku,
ja jsem to rano cetla, muzu te uklidnit, ze ja jsem jednou taky po injekci (ale nevim, coto bylo) mela uplne prisernou bolest. a bud rada, ze se ti to stalo doma, ja jsem byla na vylete. Myslim, ze to bylo fakt jak porod.
![]()
Asi jsem to za zivot zazila 3 x.
nikdo, na cekatelkach v albu mam grafik a moc nevim, co si o nem myslet…
ÁHÓJ!!
Teda docela jsem se pobavila posledními příspěvky a vašemi zážitky s barvami a odlakovači ![]()
takže testovat bude brzy Mirule, že jo? Tak šup šup šup nahlaš //!
Lio: co menses?Pořád nic?
Z internetu jsem si stáhla cviky Ludmily Mojžíšové a zkusím je začít cvičit, tak jsem zvědavá jak dlouho mi to vydrží ![]()
pa holčiny hezký den
AHOJKY holčinky,
tak já pořád nic
. Ta mrcha červená si fakt chodí, jak chce. Když jí nechci, přijde, když jí chci, tak na to prdí. Je to fakt na nervy. Já, taková věčná optimistka…
A takovýhle věci, to už neumím být moc v klidu.
Zdeniku, ty to máš taky veselý, viď? Já už teď naštěstí dostala předepsaný duphaston, který by měl cyklus normalizovat na 28 dní, ale abych ho mohla začít brát, k tomu je zapotřebí MS. No a ta si zatím lítá, nevím kde. Já byla zatím jen na jedné injekci. Doufám, že mi zabere. Vždy mi zatím stačila jedna. Zdeníku, bereš nějaký hormony, nebo jen ty injekce? Já beru Clostilbegyt (ten mi je asi zatím na nic, když mám pořád nepravidelnou MS) a budu brát ten Duphaston.
Nikdo, díky za radu s tím maliníkem, budu ho pít tedy první fázi cyklu a zatím zůstanu u toho mýho ženskýho čaje.
Mirul, už jsem taky četla o těch kapkách z pupenů. Já ale pořád jen nevím, jestli je dobrý kombinovat přírodu a chemii.
Co vy na to, ženský?
Mirul, ty koukej brzo testovat! Držím palečky!
Maceli a co ty, jak jsi na tom?
A kde máme zbytek? Dlouho jsem tu neviděla JJ!
Kdepak tě máme?
ahoj Lio,
vis co? Na tech nemeckych strankach psaly neco o megacyklech, tak ja se ti tam mrknu, jo?
Jinak ja jsem se prave vratila od doktora, zase mi bral krev, pry chce jeste jeden test, no ja bych se skoro v:,–(ila, ze na prolaktin. Kazdopadne pristi tyden po vysledkach mam konzultaci, takze jsem zvedava, na cem se dohodneme.
Ten Du… proste ten progesteron mozna nebude od cesty, nekde jsem cetla (Anet?) ze fakt normalizuje cyklus. Takze postup tvoje doktora asi bude spravny. ![]()
Takze Lio, holky tam psaly od monstrcyklech. 70,120 dnu. A nektere mely u toho i ovulaci. No kazdopadne casteji to bylo po vysazeni HA. Delal ti doktor hormonalni rozbor?
Jo nekdo tu psal neco o prolaktinu , tak jsem se docetla, ze je velice dobre praskama snizit. Ale asi se to musi brat dyl, protoze po vysazeni se pry vraci do te vyssi normy.
JJ - ozvi se! Co tvoje rozbory ![]()