Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vidíš Maceli, tak to je teda záhada, viď? Člověk se v tom nevyzná. Ta naše tělíčka si dělají, co chtějí!
Nikduš, zítra jedu do tvé země! ![]()
Maceli, ty obrázky mám v PC, kolegyně mi je nahrála a naučila sem dávat.
Musím nám to tady trochu zkrášlit! A taky rozveselit!!! ![]()
dobre rano holky,
ja mam trosku spatne svedomi, ze za tu naladu tady muzu ja
Mozna, ze kdybych o tom tolik nevedela, tak bych byla proste do uterka v pohode. Ale takhle jsem samozrejme prijala tu nejhorsi ( i kdyz nejmene pravdepodobnou) variantu. Protoze mam pocit, ze ja musim v zivote fakt vsechno vyhmatnout
![]()
Jinak muj manzel je mi velka opora, vcera jsem ho pristihla jak si o tom vsem cte v takove odborne knize. A taky se me zeptal, kde se muzeme zeptat na adopci
A dodal, ze to fakt jenom v tom uplne nejkrajnejsim pripade.
Lio kam jedes? ![]()
Jo a jeste neco k tomu nemysli na to, ja teda nevim, ale ono to jde asi chvili, kdyz je vam to jeste jedno, nekdy na zacatku, no a potom, kdyz uz jste to vzdaly, a jinak to naprosto nejde, a pokud vam to nekdo rekne, tak o tom nema paru.
Marceli - ty prsa nic neznamenaji, ale vim, jak ti je.
Tak to teda zaplat PanBuh, ze se muzu vykecat i si poprecet doma. Ale jinak je mi tady s vami strasne fajn, dozvim se hafo novych veci ![]()
No proste jste vsechny uzasne, prima a moooooooooc fajn a uz se tesim, az budeme jedna po druhe oznamovat , ze mimi je na ceste. Je
, to bychom se mohly potom jmenovat „stimulky mamulky“ .................. ![]()
a pak si založíme nový fórum nejdříve STIMULKY TĚHULKY a pak STIMULKY MAMINKYa budeme si povídat o příjemnějších starostech ![]()
Jé já už se těším
![]()
No to bude paraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaada. Tak holky mysleme jen na lepsi zitrky a za chvili tady ame nove forum ![]()
Berusky moje, jeste jsem se chtela zeptat, jak se uklada stary a vklada novy metrik. Dekuji
Holky moje zlatý, nesmutněte, ono to přijde. Vždyť procento těch, který i přes veškerou léčbu a snahy vůbec neotěhotní, musí být hrozně nízký
Já taky závistivě nakukuju do kočárků, bulim u reklam na plenky apod., tohle chlap nepochopí, oni si to umějí někam dozadu schovat a dlouho si to nepřipouštět..nemyslim si ale, že ten jejich přístup je lepší. I nepřiznaný stres se přece projevuje ![]()
Mě už ale moje veselá nálada taky opouští, ovu jsem dle všeho měla 9.DC, teĎ jsem 16.DC a teplota mi dneska zas o kousek stoupla, uhnízdění bývá 6.-10. den po oplodnění, proto jsem se rozhodla od pondělí nebo úterý testovat, jsou to 10. a 11. den luteální fáze…co kdyby náhodou…takže teď jsem nervózní a nemůžu se dočkat pondělí, přitom mám strach, že to zase nevyjde. Zkusím dneska sehnat ultra citlivé těhutesty. To bude zas peněz za testy na víc než týden
Ale jsem odhodlaná testovat v po a út a pak počkat min do pá ![]()
Ale připadá mi to celý divný, protože MS mi obvykle přichází po 27-8 dnech, pokud už 18.den vysokých teplot znamená těhotenství, měla bych MS dostat tenhle měsíc po 26 dnech, nebo ještě dřív.. Na vývoj tohohle cyklu jsem fakt zvědavá
![]()
Jasně, už se taky těším na nové fórum „stimulky mamulky“
Já si taky říkám, že máme obrovskou naději, protože ta dnešní medicína už dokáže zázraky!!! Když to nesvedou „lentilky“, tak ještě existuje CAR a tam tomu musí přijít na kloub! Takže jsem zase uklidněná. To vždy jen zamrzí ta oznámení o těhotenství v okolí. Ale když na to zapomenu, tak je to už dobrý. ![]()
Tak koukám, že pár metříků tu vypadá na brzké testování! Tak už je zapotřebí tady započít přívalovou vlnu těhotenství. ![]()
Nikduš, jedu do Frankfurtu a Manheimu. Jedeme pro nábytek. Máme tam přátele a když jsme byli minule u nich, tak jsme tam umírali z toho krásného nábytku, takže jsme si tam pořídili pár věcí do nového bytečku, no a teď nám volali, že už to mají pro nás na skladě, takže zítra vyrážíme brzo ráno, je to kusanec cesty, ale odměnou mi bude nádherná a obrovská šoupací červená skříň, do které nacpu úplně všechno a ještě jiné věcičky. Moc se těším. V něděli už budu mít všechno doma. Tak aspoň přijdu na lepší myšlenky! Jo, nábytek mi vždy zvedne náladu. Stačí mi jen vlézt do obchodu s nábytkem. A u nás je to bída. Maximálě tak Ikea je pro mě „vzrušení“. No a tam u vás Mannmobilia, Segmüller, to je prostě bomba a hlavně obrovská inspirace. A ty ceny jsou naprosto srovnatelný jako u nás. Můj manžílek dřív pracoval v Německu, takže on Německo miluje. Nedá na něj dopustit
. A ty jsi tam spokojená? Jinak máš teda taky „vědeckýho“ manžu, když takhle studuje knihy
. A jak jste se vůbec seznámili? Jinak Nikduš, neboj, ty máš tak obrovské naděje. Vem si, že ty ještě vůbec nebereš žádné lentilky! No a ty to právě spraví. Takže nevěš hlavu, chemie umí zázraky!!! A za chvíli budeš vypadat třeba takhle!
http://www.gify.nou.cz/…bory/109.gif
A budeme vzpominat na dobu, kdy jsme mely mimi v brisku nebo je spinkalo a kakalo a papalo - presne tohle tvrdi moje segra.
Ale i tak se tesim ...............
S nemeckym nabytkem souhlasim, ale u nas neni problem si neco nechat udelat na zakazku - mame takhle koupeny nejaky nabytek.
Ale stejne Te obdivuju Nikdus, ze jsi nasledovala „hlas sveho srdce“ a odstehovala se. Mne se u nas libi, ale tezko rict, jak bych reagovala, kdybych si nasla nejakeho cizince ![]()
Lio ty jsi hodna
Kezby. Dneska tady sviti slunicko, tak mam trochu lepsi naladu, jak rikam, do uterka a potom se rozhodne.
My bydlime severne od Frankfurtu, porad v Hessensku, ale za rohem to neni. Jinak ja nedam na Ikea dopustit. Mam pocit, ze tam nakupuji jenom stastni lide
Mas pravdu, ceny jsou srovnatelne, coz je teda dost des, kdyz srovnas platy
![]()
S manzelem jsme se seznamili v Praze jenom tak na kratko, a potom jsme si dlouho psali, ale nic vazneho no a potom jsme se jeste jednou videli a potom jeste jednou. To psani bylo bezva, ale to setkani, hruza nebeska, myslela jsem, ze uz ho nikdy neuvidim.
No a vidite.
Tak preju stastnou cestu!!! Je to fakt docela daleko, ale cervena.. to je moje oblibena barva
![]()
aluu, bylo to hrozne tezke,priserne, ja jsem tu nechala vsechno, rodinu, pratele, praci, byt. Ale on je vazne poklad.
Tak to moc dobre, ze v nem mas takovou oporu ....................... A propo, ted me napada,
az si nebudu vedet rady s nejakym nemeckym slovickem, mam se na koho obratit
(hahahaha)
Dnes uz v praci koncim, doma zatim nemamte net, takze si vse zase proctu az v pondeli. Papa holky a preju krasny vikendik a uspesne nakupy nabytku a vlastne vseho ![]()
Ahoj, poradíte mi, zda u mě probíhá ovulace?Moc se v tom nevyznám.Cyklus mám 31dnů.Měřím si BT téměř 3měsíce,každý den ráno v 6.00hod.a teplota je následující.1.-5.den menstruace,od 6 dne -36.2,36.3,36.3,36.4,36.5,36.2,36.4,37.1,36.4,36.3,37.2,36.3,36.3,36.2,36.2,36.6,36.2,36.6,36.4,36.8,36.7,36.9,36.7,36.6,36.8,36.8. Brala jsem 3 měsíce proveru, může mi nějak rozhodit BT? Díky.
ahoj deniku,
nechces si to psat na online krivky? tam ti to vypocita i predpokladanou menstruaci nebo tehotensky test.
Pokud trochu umis nemecky, zkus se zaregistrovat na www.wunschkinder.net
kdyz se zaregistrujes, na mail ti to posle heslo, a muzes si kazdy den zadavat hodnoty do grafu.
Jinak se na to jeste podivam.
ale podle tech udaju co jsi napsala u tebe ovu probiha, takze bud v pohode. ![]()
Ahoj!!!!
Chci Vám popřát hezký víkendík!!! ![]()
Snažte se myslet pozitivně a doufejme, že jaro bude hooooodně plodné.....
![]()