PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1719
13.1.06 09:58

Vidíš Maceli, tak to je teda záhada, viď? Člověk se v tom nevyzná. Ta naše tělíčka si dělají, co chtějí!

Nikduš, zítra jedu do tvé země! :lol:

Maceli, ty obrázky mám v PC, kolegyně mi je nahrála a naučila sem dávat. :wink: Musím nám to tady trochu zkrášlit! A taky rozveselit!!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
13.1.06 10:40

dobre rano holky,
ja mam trosku spatne svedomi, ze za tu naladu tady muzu ja :cry: :cry: Mozna, ze kdybych o tom tolik nevedela, tak bych byla proste do uterka v pohode. Ale takhle jsem samozrejme prijala tu nejhorsi ( i kdyz nejmene pravdepodobnou) variantu. Protoze mam pocit, ze ja musim v zivote fakt vsechno vyhmatnout :cry: :cry:
Jinak muj manzel je mi velka opora, vcera jsem ho pristihla jak si o tom vsem cte v takove odborne knize. A taky se me zeptal, kde se muzeme zeptat na adopci :D A dodal, ze to fakt jenom v tom uplne nejkrajnejsim pripade.
Lio kam jedes? :D
Jo a jeste neco k tomu nemysli na to, ja teda nevim, ale ono to jde asi chvili, kdyz je vam to jeste jedno, nekdy na zacatku, no a potom, kdyz uz jste to vzdaly, a jinak to naprosto nejde, a pokud vam to nekdo rekne, tak o tom nema paru.
Marceli - ty prsa nic neznamenaji, ale vim, jak ti je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
13.1.06 10:46

Tak to teda zaplat PanBuh, ze se muzu vykecat i si poprecet doma. Ale jinak je mi tady s vami strasne fajn, dozvim se hafo novych veci :P
No proste jste vsechny uzasne, prima a moooooooooc fajn a uz se tesim, az budeme jedna po druhe oznamovat , ze mimi je na ceste. Je :idea: , to bychom se mohly potom jmenovat „stimulky mamulky“ .................. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
13.1.06 10:52

a pak si založíme nový fórum nejdříve STIMULKY TĚHULKY a pak STIMULKY MAMINKYa budeme si povídat o příjemnějších starostech :)
Jé já už se těším :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
13.1.06 11:17

No to bude paraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaada. Tak holky mysleme jen na lepsi zitrky a za chvili tady ame nove forum :lol:
Berusky moje, jeste jsem se chtela zeptat, jak se uklada stary a vklada novy metrik. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
13.1.06 11:19

Holky moje zlatý, nesmutněte, ono to přijde. Vždyť procento těch, který i přes veškerou léčbu a snahy vůbec neotěhotní, musí být hrozně nízký :! Já taky závistivě nakukuju do kočárků, bulim u reklam na plenky apod., tohle chlap nepochopí, oni si to umějí někam dozadu schovat a dlouho si to nepřipouštět..nemyslim si ale, že ten jejich přístup je lepší. I nepřiznaný stres se přece projevuje :!

Mě už ale moje veselá nálada taky opouští, ovu jsem dle všeho měla 9.DC, teĎ jsem 16.DC a teplota mi dneska zas o kousek stoupla, uhnízdění bývá 6.-10. den po oplodnění, proto jsem se rozhodla od pondělí nebo úterý testovat, jsou to 10. a 11. den luteální fáze…co kdyby náhodou…takže teď jsem nervózní a nemůžu se dočkat pondělí, přitom mám strach, že to zase nevyjde. Zkusím dneska sehnat ultra citlivé těhutesty. To bude zas peněz za testy na víc než týden :? Ale jsem odhodlaná testovat v po a út a pak počkat min do pá :wink:

Ale připadá mi to celý divný, protože MS mi obvykle přichází po 27-8 dnech, pokud už 18.den vysokých teplot znamená těhotenství, měla bych MS dostat tenhle měsíc po 26 dnech, nebo ještě dřív.. Na vývoj tohohle cyklu jsem fakt zvědavá :?: :?: :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
13.1.06 11:38

Jasně, už se taky těším na nové fórum „stimulky mamulky“ :lol: Já si taky říkám, že máme obrovskou naději, protože ta dnešní medicína už dokáže zázraky!!! Když to nesvedou „lentilky“, tak ještě existuje CAR a tam tomu musí přijít na kloub! Takže jsem zase uklidněná. To vždy jen zamrzí ta oznámení o těhotenství v okolí. Ale když na to zapomenu, tak je to už dobrý. :lol:

Tak koukám, že pár metříků tu vypadá na brzké testování! Tak už je zapotřebí tady započít přívalovou vlnu těhotenství. :D

Nikduš, jedu do Frankfurtu a Manheimu. Jedeme pro nábytek. Máme tam přátele a když jsme byli minule u nich, tak jsme tam umírali z toho krásného nábytku, takže jsme si tam pořídili pár věcí do nového bytečku, no a teď nám volali, že už to mají pro nás na skladě, takže zítra vyrážíme brzo ráno, je to kusanec cesty, ale odměnou mi bude nádherná a obrovská šoupací červená skříň, do které nacpu úplně všechno a ještě jiné věcičky. Moc se těším. V něděli už budu mít všechno doma. Tak aspoň přijdu na lepší myšlenky! Jo, nábytek mi vždy zvedne náladu. Stačí mi jen vlézt do obchodu s nábytkem. A u nás je to bída. Maximálě tak Ikea je pro mě „vzrušení“. No a tam u vás Mannmobilia, Segmüller, to je prostě bomba a hlavně obrovská inspirace. A ty ceny jsou naprosto srovnatelný jako u nás. Můj manžílek dřív pracoval v Německu, takže on Německo miluje. Nedá na něj dopustit :D . A ty jsi tam spokojená? Jinak máš teda taky „vědeckýho“ manžu, když takhle studuje knihy :wink: . A jak jste se vůbec seznámili? Jinak Nikduš, neboj, ty máš tak obrovské naděje. Vem si, že ty ještě vůbec nebereš žádné lentilky! No a ty to právě spraví. Takže nevěš hlavu, chemie umí zázraky!!! A za chvíli budeš vypadat třeba takhle! :lol: :D http://www.gify.nou.cz/…bory/109.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
13.1.06 11:52

A budeme vzpominat na dobu, kdy jsme mely mimi v brisku nebo je spinkalo a kakalo a papalo - presne tohle tvrdi moje segra.
Ale i tak se tesim ...............
S nemeckym nabytkem souhlasim, ale u nas neni problem si neco nechat udelat na zakazku - mame takhle koupeny nejaky nabytek.
Ale stejne Te obdivuju Nikdus, ze jsi nasledovala „hlas sveho srdce“ a odstehovala se. Mne se u nas libi, ale tezko rict, jak bych reagovala, kdybych si nasla nejakeho cizince :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
13.1.06 11:57

Lio ty jsi hodna :D Kezby. Dneska tady sviti slunicko, tak mam trochu lepsi naladu, jak rikam, do uterka a potom se rozhodne.
My bydlime severne od Frankfurtu, porad v Hessensku, ale za rohem to neni. Jinak ja nedam na Ikea dopustit. Mam pocit, ze tam nakupuji jenom stastni lide :D Mas pravdu, ceny jsou srovnatelne, coz je teda dost des, kdyz srovnas platy 8O :?
S manzelem jsme se seznamili v Praze jenom tak na kratko, a potom jsme si dlouho psali, ale nic vazneho no a potom jsme se jeste jednou videli a potom jeste jednou. To psani bylo bezva, ale to setkani, hruza nebeska, myslela jsem, ze uz ho nikdy neuvidim. :D No a vidite.
Tak preju stastnou cestu!!! Je to fakt docela daleko, ale cervena.. to je moje oblibena barva :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
13.1.06 11:59

aluu, bylo to hrozne tezke,priserne, ja jsem tu nechala vsechno, rodinu, pratele, praci, byt. Ale on je vazne poklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
13.1.06 12:15

Tak to moc dobre, ze v nem mas takovou oporu ....................... A propo, ted me napada, :idea: az si nebudu vedet rady s nejakym nemeckym slovickem, mam se na koho obratit :?: :! :?: :! :?: :! :?: :! (hahahaha)
Dnes uz v praci koncim, doma zatim nemamte net, takze si vse zase proctu az v pondeli. Papa holky a preju krasny vikendik a uspesne nakupy nabytku a vlastne vseho :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.1.06 17:56

Ahoj, poradíte mi, zda u mě probíhá ovulace?Moc se v tom nevyznám.Cyklus mám 31dnů.Měřím si BT téměř 3měsíce,každý den ráno v 6.00hod.a teplota je následující.1.-5.den menstruace,od 6 dne -36.2,36.3,36.3,36.4,36.5,36.2,36.4,37.1,36.4,36.3,37.2,36.3,36.3,36.2,36.2,36.6,36.2,36.6,36.4,36.8,36.7,36.9,36.7,36.6,36.8,36.8. Brala jsem 3 měsíce proveru, může mi nějak rozhodit BT? Díky.

• Citovat
  • Upravit
1961
13.1.06 18:07

ahoj deniku,
nechces si to psat na online krivky? tam ti to vypocita i predpokladanou menstruaci nebo tehotensky test.
Pokud trochu umis nemecky, zkus se zaregistrovat na www.wunschkinder.net
kdyz se zaregistrujes, na mail ti to posle heslo, a muzes si kazdy den zadavat hodnoty do grafu.
Jinak se na to jeste podivam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
13.1.06 18:11

ale podle tech udaju co jsi napsala u tebe ovu probiha, takze bud v pohode. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
13.1.06 18:26

Ahoj!!!!
Chci Vám popřát hezký víkendík!!! :)
Snažte se myslet pozitivně a doufejme, že jaro bude hooooodně plodné..... :lol: :roll: :lol: :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová