PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1961
16.1.06 09:18

Dobre rano holky,
dneska teplota zase stoupla 8O No zitra se to uz dozvim. :? Uz je to lepsi nez minuly tyden, ale docela se bojim. Vsechno to zavisi na jedinem cisle, predstavte si, ze jdete k doktorovi a ptate se Kolik? A on vam rekne cislo, ktere rozhodne o vasem osudu. Tak to je docela drsnarna. Mam pocit, ze na ceste tam se asi pozvracim strachy. :(
Lio, tak uz napis jaky je ten novy nabytek, ty ses jeste vubec nepochlubila. :D
tAdy je kosa jak v psirne. Ale sviti slunicko :! :D
Tak Aluu hodne vasne do vaseho plodneho tuleni :D A co ostatni?
Je fakt ze by tu mohl nekdo zahlasit //. Marceli??? :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.1.06 09:21

nikdo, oprav si metrik a nastav si tam ovu :), at vime jak jsi daleko…
rekla bych, ze byla ve Ct nebo patek :)
doktora se neboj, a vem si sebou krivuli…
 zdenik

• Citovat
  • Upravit
1719
16.1.06 09:23

Ahojky holčiny,

tady je zase pěkně živo! :wink:

Zdeniku, koukám, že jsme na tom dost podobně!!! Já taky teď dobrala clostil a v pátek se už těším na folikulometrii, doufám, že už tam něco bude. Já už mám za sebou 3. kúru. :(, tak už bych brala nějaký výsledky.

Miniku, já třeba po clostilu mám, stejně jako Macelina, šílený záda. Prostě akné v plné parádě a na zádech se mi doslova dělají ty „podkožní boule“ :cry: . Dekolt taky nic moc a mám úplně vysypaný čelo. Ale jinak, co se týče přibírání, tak snad zatím nic, i když co já vím, třeba po dlouhodobějším užívání. Ale co musím napsat, já, když beru clostil, tak jsem šílená. Jsem podrážděná a jakoby v depresi, ale jak ho doberu, tak je klid. Vlasy mám asi furt stejný a chlupíky taky :wink: Možná mi vylezlo pár světlých chloupků nad rty, není to nic tragickýho, ale já tam dřív neměla nic. :?

Maceli, koukám, že brzy budeš testovat, tak držím palečky, ať se už konečně zadaří!

Mirul, budeš pokračovat v braní clostilu? Nový cyklus - nová naděje? :wink:

Nikdo, tak v rajchu jsme byli a skříně máme taky. :lol: Včera už jsme je s manžou doma montovali. To je parádička… Dnes to musíme dodělat a už si budu mít kam uklidit ten náš „bordel“. Ale u tebe je to divný ten prodloužený cyklus! Holka, třeba si těhu, to tak někdy bývá! Já nevím, já těm křivkám moc nerozumím, když neměřím. Tak jsem na tebe zvědavá.

Vždy, když tu má někdo před testováním, tak to je super. Je to nová šance a naděje! Tento týden mě už bude čekat braní Duphastonu, tak doufám, že to nebude mít moc vedlejších účinků. A že bych pak konečně měla pravidelnou MS?

Jinak víkend mi přišel úplně naprd. Sobota byla zabitá, když jsme jeli pro ten nábytek. Tam jsme to akorát naložili a jeli, ani nebyl čas na nějaký obchody, to mě mrzelo. :cry: No, po návratu z Německa jsem byla ztahaná jako pes a manža taky. Tak jsme si řekli, že si půjdeme lehnout, ale v tu ránu mu volá kamarád, jestli s ním nepůjde někam. Tak se manža najednou vzpružil a v minutě byl oblečenej. Tak mě dost naštval, protože tohodle jeho kamaráda nesnáším. Furt ho tahá někde po diskotékách a to fakt nemám ráda, protože ty dva pány už tak trochu znám, jak se občas chovají. Mistři světa. No, takže v neděli jsem moc nemluvila, ani jsem se moc nevyspala, protože když je manža někde, tak se mi blbě spí. No a včera v něděli to vyvrcholilo. To jsem snad v životě nezažila. Ani nevím, co to do mě vjelo, ale byla jsem asi nesnesitelná, ale on už mě vytáčel k nepříčetnosti, protože uprostřed montování skříní mu volá jinej kamarád, že přijde na návštěvu. Bez ohlášení předem a hned. Takže my všude kartóny, krabice a rozmontovaný skříně a přišel ten jeho kamarád i s nějakou mladou pipkou. Brala bych, kdyby u nás seděli 2 hoďky, ale oni přišli v 19 hodin a odcházeli ve 00:45 h! A furt by ještě seděli. Já už byla tak ztahaná. Musela jsem se ostentativně zvednout a jít mýt nádobí, abych dala najevo, že už je pozdě. Takže dnes jsem pěkně nevyspalá. A nálada doma teda nic moc :cry: a to mám jít v pátek na folikulometrii :wink: . No, co vám budu povídat, vypadalo to úplně na rozvod. To jsem ještě nikdy nezažila. Přiznám se, že mám pocit, že když beru clostil, že jsem hrozná cíťa. Všechno mě rozbrečí. Někdy mě to svinstvo docela štve :( .
Moc se omlouvám, že jsem si vám tu tak vylila srdíčko, ale já si musela trochu ulevit. :( Snad to už bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
16.1.06 09:24

Teda já jsem se rozepsala, úplně se stydím :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.1.06 09:28

lio, nestyd se , od toho jsme tady :)
zdenik

• Citovat
  • Upravit
162
16.1.06 09:53

Liusko, to se vubec nestyd, na tomhle foru se fajn, ze muzeme „vykecat“, aniz by nam to pripadalo blbe, tradpne nebo tak neco, neeeeeeeeeeeeee??!!
Kdyz uz jsme u tech skrini, nam prijdou v patek delat vestavenou,. Taky se moc tesim, protoze ten bordel, co v loznici mame od nastehovaní (holt neni kam jinak dat a tam se nejlip zamaskuje) me strasne rozciluje. Takze bude pracovni sobota, manza si bude vozit zbytky veci, knih a svrsku z baraku rodicu ....................
A kolik je manzovi, ze jeste stale touzi navstevovat dikoteky s kamarady bez Tebe ?!?!?!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
16.1.06 10:43

Moje upovídaný holčiny!
Moc vás při pondělku zdravím a chválím za příspěvky :!
NIKDO :! nás napíná, moc moc jsem zvědavá a přeju ať u doktora uslyšíš jen dobré zprávy :!
LIONESS :! osobní příběhy jsou fajn, musíme se trochu víc poznat a je sranda jak jsme si podobné, taky by mě to vytočilo a to že dost.
Když jsme začali s manžílkem tenkrát chodit, tak kamarádi pro něj byli všechno, pořád někam chodil, většinou mě bral i sebou, ale někdy chodil i sám a já vždycky nemohla spát než přišel a pak jsem byla celej den podrážděná.
Teď mu bylo 30, většina jeho kamarádů zakládaj rodiny, maj malý mimísky, takže mají utrum a musej bejt doma, takže už moc nikam nechodí. Docela se to změnilo. I docela převrátil a říká, že je radši doma nebo jdem ke kamarádům a tak, fakt to chce asi čas, určitě je to jen občas.
Zdeníkovi :! přeju krásné folíky můžeš si je i sama zkontrolovat a hezky si to načasovat.
Mě doktorka vždycky ukazuje na ultrazvuku vajíčko:„Vidíte, tady je to největší, změří ho a vytiskne“, je to fajn, že se to dá takhle zjistit.
Aluu :! tak šup šup krásně si to s manžílkem příští cyklus užijte a miminkujte :)

no já vím, že se mi blíží testování, ale fakt to tenhle měsíc nevidím, předmenstruační příznaky to jistí :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
16.1.06 10:50

jsem rada, ze nejsem jedina, ktera nemuze spat, kdyz se manzel coura po hospodach :)
ten muj to nedokaze pochopit a mysli si, ze jsem divna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
16.1.06 11:08

To asi nechape zadny chlap, ale jakmile se nekde zdrzim ja, je ohen na strese .................. Je to uplne stejne jako kdyz se „toula“ manza, jenze on mi to vzdycky zduvodni tim, ze ma o me strach, protoze ja jsem zenska a muze se mi to stat .................. tak a mamem to :twisted:
Zdeniku, ani se nepochlubis .......... :idea:
Preju vse nej, hodne stesticka, hlavne strasne mooooooooooooooc zdravicka a brzy nejakeho drobecka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
16.1.06 11:10

Jé, holky, tak to jsem ráda, že jste mě neukamenovaly, když jsem tu napsala takovej román pro ženy :lol: Já se musela trochu vypovídat a jak psala Maceli, taky bych uvítala více osobních příběhů, ať se lépe poznáme. Nemůžeme přece pořád mlít jen o MS, ovulaci, folíkách a tak… Takže jestli některou něco tíží, tak šup sem s tím. Tady je to nejlepší vrba obecná :wink: . No, Maceli, manžovi je 32 let, ale právě to mě na něm štve, že se nechá rychle „stáhnout“. A je to tím, že ten jeho nej kamarád nemá žádnej vážnej vztah a tudíž ani žádnou tendenci zakládat rodinu a pak ještě jeden kamarád, ale ten zase pro změnu měl děti už ve 20 letech, takže teď je už má velký a užívá si (i když ten není tak hroznej, jako ten první). Takže pak jsou mezi náma akorát rozbroje, když ho furt někam tahaj. Jsem naštvaná a ještě víc, když mě nechá v sobotu večer samotnou doma, abych čumákovala do zdi jako nějakej pes. Jelikož manža pracuje i o víkendech, tak těch volných má jen hrozně málo a o to víc mě to naštve. Místo aby byl se mnou, tak na mě prdí. A já jsem zrovna ten typ, že diskotéky už mě omrzely a radši jsem doma a je mi fajn. Nebo maximálně někam s kámoškou na kafe. Tím to končí. My teď prožíváme 7. rok a musím říct, že jak se to říká o té krizi, tak možná něco na tom pravdy je. :cry: A to jsme se v létě brali… :( A nevím, jak je to u vás, ale já bych si přála být už těhotná taky z jednoho prostýho důvodu, aby se to u nás doma zklidnilo. Protože od tý doby, co se snažíme, tak je to nějaký všechno naprd. I když jsem taková a nemluvím manžovi o nějakých plodných dnech, tak je stejně divnej. No, holky, je to nějak naprd, co s tím provést? Vy aspoň máte manžílky, kteří vás podporují, ale já nesmím o nějakém snažení nebo o nějakém poznatku ani ceknout, protože to se pak setkám s neúspěchem. Jo, holky, je to něco. Příroda je nespravedlivá, cikánkám naděluje dětí, ale to je tím, jak ony žijou, žádná hygiena, samá špína, takže mají protilátky a jsou imunní. No a my normální, než aby se zadařilo v co nejkratší době, tak budeme do sebe cpát hormony, z nich mít šílený nálady a pak se kvůli tomu dusnu doma, rozvádět. No teda aspoň u mě mi to tak přijde. Jo, holky, ať už je jaro!!!!!!! Prosííííííiíím. Chce to nějakou novou energii. :wink:

Aluu, tak vidíš, už jen tak málo prášíčků a můžete začít!!!

Maceli a kolik je tvému manžovi? To chválím, když je s tebou doma. Já mám hort tu smůlu… :(

Nikduš, tak nábytek máme - velkou skříň, podobnou těm vestavěným. Je šoupací a vpředu má mléčné sklo v červené barvě a uprostřed bílý pruh. No, vypadá fakt nádherně! Tam se vejde bordýlku! :lol: Pak takový hranatý židle, hodně moderní, neumím to popsat a potah je barvy slonová kost. Ale omyvatelný, takže i praktický. Pak botník, takovej velikej a veselej - barevnej. No, já jsem zkrátka na ty barvičky! A pak nějaký doplňky do koupelny a světlo do obýváku. Takže jsem spokojená. Pořídili jsme dobře. Pomalu a jistě se nám ten byteček dává do kupy. Člověk se vydá z peněz, když si ho pořídí a pak je ještě dlouhá cesta k tomu, aby byl komplet zařízenej. Musíme bohužel postupně. Pomalu, ale jistě!

A jak je to u vás, holky? Bydlíte s manžílkama a přítelema ve svým bytečku? A nebo zařizujete? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
16.1.06 11:17

Z jiné diskuze kde jsem nakukovatelka jsem zjistila, že má Zdeník dnes 27.narozeniny, čeká mě to za půl roku :)
ZDENÍKU :! Tak moc moc štěstí, krásné folíky posléze miminko!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
16.1.06 11:24

odpovídám Lioness:
manžílkovi bylo nedávno 30
My bydlíme v RD, kde bydlí i manželovo rodiče, zní to asi strašidelně, ale je to velikej barák a máme bydlení každej zvlášť, takže jsou dny, kdy se ani v baráku nepotkáme :) A navíc jsou manželovo rodiče fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
16.1.06 11:42

Lio, my bydlime taky v rodinnem domecku, ale sami. Manzel si ho koupil a zacal rekonstruovat a prestavovat jeste pred tim, nez jsme se poznali. Jsme spolu skoro 2 roky a brali se v srpnu. Je fakt, ze kdybych manzu nepopohanela, asi bychom dodneska pedlovali mezi jeho domeckem a mym bytem. Jinak zarizujeme a zvelebujeme doted, ale slo by to rychleji vyhrat tak neco „malo“ ve sportce. Krizi zatim nemame, i kdyz souhlasim, ze pri lentilkovani jsem takova cela nesva, podrazdena a nemam vubec chut na sexik ....................
K tomu veku, mam skoro pocit, ze ja s manzou jsme snad nejstarsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
16.1.06 11:57

tak my taky bydlime u mazelovych rodicu, kazdy mame svoje patro se samostatnym vchodem, akorat schodiste je spolecny…
stehovali jsme pred rokem, kuchyn a obyvak jsme si zaridili behem 2 mesicu, ale jenom levnym nabytkem, protoze ja jsem jeste studovala, a ted me to docela mrzi… :( hlavne ta kuchyn - ja jsem vedela, ze je drevotriskova, ale myslela jsem ze ma nejakej ten povrch slusnejsi, ale ona je „papirova“
ted jsme teprve dokupovali lina, loznici zarizujeme prubezne a detsky pokoj budeme zarizovat az pak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
16.1.06 12:24

Tak jak tak koukám, tady je to samej baráček, Nikduška myslím taky. :lol: My máme asi půl roku novou půdní vestavbu a v podstatě je to mezonetový byt, protože má 2 patra (pod tou půdou jsme měli 1+1 a k němu přidali tu půdu), takže si taky občas uvnitř připadám jako v domečku. A terásku máme taky :wink: , takže opalovačka venku to jistí. :lol: Ale jinak mně se zdá, že mám tady taky jednoho z nejstarších manželů :( .

Aluu, to je hezký, vy jste spolu 2 roky, to musí být ještě taková ta děsná zamilovanost, ne? Je to hezký. Taky jsem se vdávala v srpnu! Ale občas si teď říkám, že jsme do toho měli praštit dřív, třeba už po 3 letech. Bylo by to moc romantický. A po dvou letech, řekla bych, že sexík je v pohodě, ne? Po 7 letech taky, ale už to samozřejmě není jako na začátku.

Maceli, to je dobře, že máš fajn tchánovce. Já celkem taky. Ale jsem stejně ráda, že bydlíme sami. Já jsem poslední dobou takovej vlk samotář a asi mi to i vyhovuje.

Zdeníku, taky přeji vše nej k narozkám a hlavně ty folíky!!! My budeme možná testovat spolu, ne? Já už se nemůžu dočkat na pátek na tu folikulometrii, kéž by tam byla nějaká úroda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová