PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2064
19.1.06 19:55

To je mi jasné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
19.1.06 20:09

malo estrogenu a progesteronu (i pres to, ze jsem mela pokazde ovulaci :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
19.1.06 20:11

no a nemuze to byt tim, ze jsi mela tentokrat ovu tak pozde? brali ti to az potom? pred ovu jsou nizsi hodnoty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
19.1.06 20:31

Potvůrko, smutnit z toho nemusíš. Velkou výhodou je, že všechny tu spojuje stejný problém. Kdysi jsem si myslela, že chápu mou kamarádku, která prodělávala jedno umělé oplodnění za druhým a bezúspěšně. Jenže, nakonec jsem zjistila, že jsem jí pochopila až když jsem začala řešit stejný problém. Nikdo si totiž nedovede představit, jak to člověka psychicky nabourá. Proto jsem také vstoupila do vaší diskuze … konečně někdo kdo to chápe.
Sice jsem tu vaší diskuzi pročítala, ale nějak jsem nepostřehla, jak dlouho jste se o miminko snažili vy? Každopádně ti to móóc přeji a moc ti blahopřeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
19.1.06 21:40

Abbey…
asi patřím mezi ty,co nemají takové problémy.Snažili jsme se prakticky druhý cuklus,když nepočítám ten kousek před tím,než jsme se rozhodli.
Jen se bojím,abych tady někomu zbytečně neublížila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
19.1.06 23:29

Teda Nikduško, wunschkinder.net je fakt super stránka. Chvíli jsem to teď se slovníkem studovala..přeci jen středoškolská němčina na tohle nestačila:) Chvíli mi trvalo, než jsem se zorientovala v systému té stránky…teda dost dlouhoou chvíli :evil: takže jsem vám tady vytáhla odkaz na normální hodnoty hormonů:
 http://www.wunschkinder.net/…ormwerte.htm

odkaz na normální výsledky spg:
http://www.wunschkinder.net/…ormwerte.htm

a tohle je návod na masáž reflexních bodů pod kotníkem:
 http://www.wunschkinder.net/…_massage.htm

Tak, tohle pochopí i ten, kdo neumí ani sprechnout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
20.1.06 09:30

Dobré ráno holky,
tak podle mého metříku hlásím 1.DC :( :) raději s optimismem, tentokrát jsem si vybrala mé oblíbené tulipány a taky čtyřlístek, tak mocmoc doufám, že to už tenhle cyklus vyjde.
Tak šťastná injekce nezabrala, dělala jsem si iluze.
Tak holčiny Abbey a Misch VÍTÁME VÁS, snad se vám bude u nás líbit!! Lioness na tebe jsem dneska moc zvědavá, koukej se nám pochlubit až přijdeš od doktora!
A taky jsem moc ráda, že NIKDO s námi zůstala a hlavně že už není tak smutná a nasbírala další naděje!!!!!!!!
Aluu tak co testování??Třeba tam opravdu budou //
holky dáme si závazek každý měsíc se z minimálně jedné z nás stane těhulka!!!
Zdeníkovi povyrostly folíky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
20.1.06 09:37

Spletla jsem si Agátku s Aluu, Agátku čeká testování, Aluu až přibližně se mnou za měsíc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
20.1.06 09:42

Hip hip huraaaaaaaaaaaaaaaa, Nikduska se nam vratila !!!!!!!!!!
Jsem strasne moc rada, ze jsi zpet, nad veci, nehazis flintu do zita a zase nam budes moc a moc pomahat - hlavne svymi zkusenostmi. Jsem celkem rada, ze zijeme 21. stoleti a medicina je uz tak neskutecne vyspela .....................
Na ty stranky juknu, sice jsem v praci za nemcinarku, ale nevim nevim :oops:
Abbey, vitam mezi nami devcaty a drzim moc palecky, aby Ti to uz konecne vyslo. Souhlasim s Tebou, ze dokud se toho dotycneho osobne netyka, nikdy nedokaze tyto problemy uplne a na 100% pochopit :! :idea: Maceli, jak jsi na tom ty, uz jsi testovala a byly // ?????????
Agatko, dekuji moc za optani a nasledne info ohledne PRL. Jdu na krev ve ctvrtek, tak doufam, ze se PRL srovnal, at uz se nam tady rozroste klub tehulek.
Lio, nevim, o jakych biologickych hodinach manzi to tady povidas. Memu bude 37, takze nevim, co bych mela rikat ja. Ale o veku to preci vubec neni. Souhlasim s nazorem „kdybych zacala driv, tak ..................“, stejny nesmysl jako „kdybych to byl byval vedel, tak by jsem sem nechodil!!!!!!!!!!“ Ja jsem driv mimi az tak neplanovala, protoze za prve - nebylo s kym to dite mit (chlapi sice byli, ale ........) a za druhe chodila jsem do skoly a jak uz psaly holky, skloubeni by asi bylo dst problematicke.
Potvurko, vubec zadne vycitky mit nemusis, my jsme rady za kazdou pozitivni zpravu a novou mamuli tehuli, i kdyz ne stimuli.
Zdeniku, co foliky, ty uz museji byt „hmmmm“ mm .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
20.1.06 09:45

Omlouvam se, spletla jsem si Misch a Agatkou.
Maceli, je mi to moc lito, ale pockej pristi mesic, hodime to do „double“, uvidis :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
20.1.06 09:48

Nikdus, muzu se zeptat odkud z CR jsi ??????????, Nazev „decka“ „Cesi“ moc nerikaji ????????????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
20.1.06 12:03

Ahoj decka :D :D :D Ja su z Moravy :D Ja to decka pouzivam schvalne :) , ja to totiz uplne miluju!! Hrozne se mi libila ta scena z Basniku II. Studovala jsem v Plzni, a tam to fakt tezko rozdychavali :D
Jinak holky ja myslim, ze nekdo kdo otehotni temer hned to v zivote nemuze pochopit, co prozivame, a mozna to bude znit trochu drsne, ale asi se o tom muzu tezko s tema holkama bavit. :?
Ja jsem jsem si tuto diskusy vybrala mimo jine i proto, protoze jsem potrebovala mluvit s nekym kdo ma podobny problem. Vsechny moje kamaradky nemely sebemensi problem a ja se s nema o tom nemuzu bavit. Jasne ze me muzou podporit, ale pochopit to muze jenom nekdo, kdo to zazil.
Takze Potvurko, ja naprosto chvalim tvuj citlivy pristup a tvoje obavy, ze z tebe treba nebudeme tak nadsene. No a protoze jsi tak hodna a nejdriv se zeptas :D :D , tak jsme rady, ze jsi tu s nama :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
20.1.06 12:17

Jinak Marceli - to me fakt mrzi :( Ja myslela, ze s tou injekci uz je to na beton. Hlavne ze mas v poradku hormony.
Mirul - kde jsi?? Co tam laparka? Kdy na ni jdes? Vis, ze ja bych taky docela sla? Asi pujdu tak v kvetnu, jestli do te doby nic. V zivote jsem nebyla v nemocnici nebo na operaci, mam hrozny strach, ze uz se neprobudim 8O :)
LIO - TAK CO FOLIKY???
Abbey - jak ti je? ja nevim, jak budou ucinkovat ty hormony na me, ale to ti fakt nezavidim :?
Agato a Aluu - holky dobre ze ocenujete tak skvele stranky :D , protoze me prijdou teda i prehledne. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
20.1.06 12:19

Ahoj holčiny,

tak jsem zpátky od doktora. To je vždycky anabáze, když má pořád plnou čekárnu a já jdu v podstatě na „čekačku“ bez objednání. :?

Takže hlásím, že na folikulometrii už vše vypadalo zase o mnoho líp, ale folíky jsou stále malé, žádný dominantní natolik, aby se z něj mohlo uvolnit vajíčko, navíc děložní sliznice poměrně nízká. :cry: Ani mi asi radši Dr. neřekl, jak jsou velké. No, byly to asi pěkný chcípáčci. Ale když mi ukazoval obrazovku UTZ, tak už jsem tam viděla takový černý kolečka nebo tak něco. Předtím tam nebylo nic! Takže doktor mi řekl, že reaguju špatně na clostil, že tomu necháme ještě čas. Budu ho brát do dubna a pak prý to necháme být a uvidíme. A když na něj do toho dubna nebudu pořád reagovat, tak říkal, že už mě pošle do Plzně do CAR, kde předepisují daleko silnější „stimulanty“, které on už předepsat nemůže. Tak vám nevím. Mám smíšené pocity… Říkal, že se často stává, že se clostil bere třeba půl roku a a pak se vy:,–(í a pak často žena dobře otěhotní, takže mě trochu utěšil. Na minulé návštěvě mi „sliboval“, že do jara budu těhule, no dnes mi řekl už do léta… A pak jsem se ptala na tu Mojžíšku a on mi říkal, že pokud bych to chtěla proplatit pojišťovnou, tak bych musela jít jedině na neurologii a tam by mi to napsali. Na to já ale prdím. Ale Mojžíšku mi doporučil, říkal, že jestli jsem po operaci kostrče, že bych se neměla rozmýšlet a řekl mi, ať se domluvím se sestřičkou. Jeho sestřička je totiž porodní asistentka a u nás v KV vlastní Babystudio a mají tam těhutělocvik, plavání, cvičí se tam i Mojžíška. Takže jsem mluvila se sestrou a ona si vzala ode mě číslo a zavolá mi. A vypadá to, že od února bych začla cvičit Mojžíšku. Hodina cvičení stojí 50 Kč a pak ještě něco doplatit za fyzioterapeutku. Takže já do toho půjdu. Může to být i tak trochu tím, že jsou ty vaječníky lenivý, protože nejsou prokrvený, takže třeba ta Mojžíška to popostrčí. Abych se přiznala, zatím se mi nechce do CAR, mám strach z těch silných hormonů. Budu zatím zkoušet takhle. Ještě mám na CAR čas! :D

Jinak děkujeme za tabulku správných hodnot hormonů. Dnes jsem si drze z mojí karty tyhle hormony (můj hormonální profil), opsala, ale nejsem z toho moudrá! Mně přijde, že v tý kartě to bylo v jiných jednotkách! Takže jsem z toho jelen. Možná by mi poradila Nikduš, ta to tak zná. Tak např. prolaktin mám 320,2 mIU/l a progesteron 5,9 nmol/l, estradiol 228 pmol/l. Tak co myslíte? A tu krev mi bral jen jednou a bylo to ve fázi, kdy jsem strašně moc dlouho čekala na MS. Takže nevím. Mám i nějaké ostatní hormony napsané, ale tyhle jsou asi nejznámější.

Jsem ráda, že nás tu je už taková hromada. Je to pravda, jen my mezi sebou se chápeme! :wink:

Maceli, to je mi moc líto ta tvoje MS! Nadechni se a hurá do nového cyklu, ještě že ho máš jen 28 dní! :wink: Jinak jsem ti a ostatním chtěla poradit jednu radu. Jedna známá chodí k léčiteli, taky se jim dlouho nedaří mimi. A ten léčitel jí doporučil jíst denně 7 semínek „pískavice“ (neboli „řecké seno“). Je to v podstatě bylina, koření. Je to prý výborné na dobrou průchodnost vejcovodů!!! Může to jíst i chlap, je to na potenci! A taky před tuleníčkem skořicová koupel (jen pro ženu). Napustí se horká vana a do ní se nasype mletá skořice a žena by si měla do té koupele sednout. Ta skořice prý uvolní všechny cesty a spermijky by měly mít lehčí cestu!!! Tak nevím, nakolik je to účinné, ale nijak drastické to není, tak co to třeba vyzkoušet? :D

Zdeniku, co tvé folíky? Já myslím, že ty už budeš v pohodě! Mít po první dávce clostilu už takové pěkné! Já mám už 3. kúru za sebou a pořád nic moc. :? Ale ještě poslední naděje vkládám do Duphastonu, ten mi zkrátí cyklus a já už budu užívat clostil jen po 28 dnech (a ne po 50 až 60). Takže u mě to tento cyklus nevypadá. Už se těším na další!

Sakra, to jsem se rozepsala, tak se omlouvám! :oops:
Hezký pátek!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
20.1.06 12:35

Ahoj holky!
Tak mě ráno probudili sílný křeče a dostala jsem to 30.den.
Tak to vypadá že clostil asi po prvním měsíci zabral.
Třeba budu mít teď cyklus 30dní a ne 28.
Takže až mi to skončí tak si začnu i s clost. měřit teplotu.
Chci se zeptat ikdyž vim že se má měřit bazální, ale dělám na směny a pochybuji že ráno v práci se někde lehnu a budu si měřit teplotu v pochvě.
Nevadí když si člověk bude měřit teplotu jako normálně.
Jaký máte vy zkušenosti.
Já tedy začínám od znova tak uvidim.

Allu - doufám že se ti ta hladina srovnala

Macelino - děkuji za přivítání mezi vámi.Díky potvůrce , která mě nasměrovala na tyto stránky, se už koukám na to trochu optimisticky.
Vidim že nejsem sama.

Nikdo- zajímalo by mě kdy to v tom německu řeší ty ženský.
Já vím, jsem mladá ale čím dřív to řešit tim líp. ženský po 35 jsou více hlídaný když jsoun těhotný a je tam větší pravděbodobnost nějakých vroz.vad

Teda holky - Vy co jste v tom věku nechci vás strašit.
Naše doktorka v práci porodila chlapečka po uměl.oplod. v 41 letech a má ho zdravého.Ale musejí se víc ty ženských hlídat.

jinak přeji všem pěkný den a krásný víkend. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová