PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
596
13.12.05 09:41

Ahojte,
mirule , ja som stimulovala tri mesiace Clostilbegytom, potom mesiac pauza a tento mesiac Clomhexalom, lebo ten podporuje správnu funkciu žltého teliezka, lebo som mala taktiež problémy so špinením 4-5 dní pred MS.Tento mesiac to bolo 2 dni a to je už v norme, všetko čo je nad dva dni v norme nieje.Ja sama chcem IUi absolvovať aspoň 7×, ale práve uvažujem,že už v lednu pôjdem na laparoskopiu-tak som sa dohodla so svojím Dr. aj keď som tajne dúfala,že sa mi podarí tomu vyhnúť,ale bohužiaľ nepodarí :cry: .Takže ďalšiu IUI už štvrtú absolvujem až v lednu hneď po laparke.V piatok idem k Dr. na UTZ (6 DC), či nemám cysty po Clomhexale a uvidím,čo spolu vymyslíme.
Aj keď si dáš mesiac -dva pauzu od hormónov tak oni ešte aj následne po dobratí zaberajú zotrvačnosťou, tak sa nemusíš obávať,žeby si neovulovala.Ten jeden mesiac určite na stopro…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
13.12.05 19:40

Ahojky holčiny,
tak jsem dnes byla u Dr. a říkal jsem jí o svém ne-těhotenství.Ta mi řekla,že je možné,že se oplodněné vajíčko neuhnízdilo nebo že to nebylo těhu,ale ještě dozvuky z Pregnylu,což si nemyslím,protože nejdřív byl TT skoro negativní,pak se časem vybarvoval dřív a někdy 17 den po OVU byly // už po 5 minutách,sice slabší ale pěkný // a pka to teprve začalo slábnout,ale // tam byly i 21 den po OVU,tedy nějakých 23 dní po Pregnylu,tak to bych ho už v těle snad mít neměla,ne? Ten by měvymizet do 12 dnů.No,to je teď už jedno.Prostě teď jsem v pořádku,vaječníky se prý KRÁSNÉ :D připravují na OVU a dostala jsem Proveru na srovnání cyklu.Když to ani tento cyklus nevyjde,tak se dohodnem na laparce a případně na léto zkusit umělý,ale já chci nejdřív zkusit několikrát IUI než hned IVF,pokud k tomu teda budou podmínky. Takže já jsem dnes 6 DC a chystám se na to SUPER tuleníčko :wink: K těm vitamínkům,já beru Calibrum babyplan a teď nově MACU.Manža má nakázaný vitamín E a Zinek,kvůli těm pomalejším mrškám spermijkám :(

Lio: já jsem se na ten čajík ptala babky bylinkářky a prý by to těhotenství nemělo vadit,teda samozřejmě neužívat to schválně v těhu,ale nějaký čas to nevadí,že tam není nic závadného pro těhu (mám tam měsíček,řebříček,heřmánek,kopřivu hluchavku a ještě něco..)

Sofy: tak to bysme šli na laparku asi přibližně ve stejném období . Teda doufám,že to nakonec nebudeme potřebovat :D Tak teď hlavně,at nemáš žádné cysty,ať UTZ dopadne dobře.

Macelino: ta tvá vada,to bude asi nějaká malinkatá kapsička ve svalu dělohy,ale opravdu maličká a pokud se vní nic nehromadí,tak to asi opravdu nebude vadit v otěhotnění. Doufám,že se u vás teda teď zadařilo :wink:

Nikdo: nemoj se narkozy,krásně se vyspinkáš a bude po všem,já jsem jí teda taky ještě nikdy neměla,ale docela se těším,že bych alespoň kvůli té laparce na chvíli vypadla z práce :D A docela mě to zajímá,jak to bude probíhat :D NEJSEM ÚCHYL,neboj :!

Tak krásný večer,pá pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
13.12.05 21:17

Mirul, díky, čajík teda zase asi zkusím.

Jinak se chci zeptat i tady, protože na diskuzi Clostilbegyt to spinká. Máte po Clostilu pravidelnou MS? Je to pravidlo? Já už mám zase 3 dny zpoždění. Tak uvidíme… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
14.12.05 07:24

Ahojte,
Mirul , vidím,že sa ti už nálada trochu vylepšila, to je dobré.To s tým pregnylom sa mi zdá dosť nepravdepodobné, pretože je to tak ako si písala,že ten by sa mal vstrebať do 12 dní.Skôr sa prikláňam k tej druhej možnosti,že sa vajíčku nepodarí uhniezdiť.Ale vyzerá to tak ,že si na najlepšej ceste aby sa to čo najskôr podarilo, tak ti budem držať palce aby si sa tej laparke nakoniec predsa len vyhla,aj keď spomínaš,že taký mylý oddych by ti aj prospel :wink: V tomto prípade ti ho radšej nedoprajem :wink:
Ten čaj na neplodnosť popíjam aj ja už asi tri týždne.Zatiaľ nepocitujem,žiadne zmeny okremtoho že chodím často na WC :lol:

Lioness ,pýtala si sa na ten Clostilbegyt,takže napíšem ti aké mám skúsenosti ja.Pred tým ako som začala brať to svinstvo tak som mala MS pravidelnu ako hodinky,ale od kedy som začala brať Clostil tak mi každý mesiac MS meškla 1-2 dni a teraz po Clomhexale až 4 dni.Takže mne to cyklus vôbec neupravilo, ale naopak úplne rozhodilo, takže som sama zvedavá čo mi na to povie v piatok môj Dr.,lebo s týmto chcem na ňho tiež vyrukovať…

pekný deň,pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
14.12.05 08:45

Dobré ráno všem,
je fakt že s vitamínkama je to jeden velký otazník :?:
ale v podstatě mi gyndě řekli, že je dobrý začít s vitamínkama pro těhotné už při snaženíčku. Teď jsem si koupila MIMI a baštím občas, někdy vynechám.
Jsem také zvědavá na menstruaci, protože to bude první po Clostylbegytu..no nejradši bych byla kdyby už žádná nepřišla!!
Mirule, tak vaječníky máš hezky nastimulované tak se pod stromečkem pořádně snažte :D
Lio - kdy si budeš dělat test?, já vím, že míváš delší cykly ale přece jen, co alespoň na Vánoce?? Co kdyby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JJ
935
14.12.05 08:45

JJ

Tak jsem tu s nejnovějšími informacemi z Pronatalu.
V Pronatalu si nás nejdříve v recepci zaregistrovali, chtěli průkazku pojišťovny a občanku mojí i manžílka. Pak nás vzal doktor, vyptal se jako obvykle na všechny zdravotní potíže, pak se podíval na MS kalendář. Poté mne vyšetřil, udělal i vnitřní ultrazvuk. Mám prý hodně vysokou sliznici a bylo i znát dostatečně veliké žluté tělísko. Pak mi sestra nabrala krev na všechna možná vyšetření, ani jsem nestíhala co všechno jí říkal, že mi mají udělat. Jen jsem zaslechla, že budou vyšetřovat i štítnou žlázu. No pak mi řekl, že podle něj ovu asi proběhla v termínu toho krvácení, tedy 14 DC. Podotkla jsem, že bazální teploty byly nízké. On se jen usmál a řekl, ať bazálním teplotám nedávám takový důraz, že to není rozhodující. Mám si dnes odpoledne zavolat pro výsledky z krve, kde mi mimo jiné řeknou jestli byla ovu. Pokud byla, mám čekat na přirozenou MS. Dlouhé cykly prý vůbec nevadí, každá žena je jiná. Pokud přijde MS mám zase začít brát clostil., pokud ovu nebyla mám jít na agolutin a podle výsledků mi řekne víc. Bez výsledků z krve a stěrů mi prý nemůže říci víc. Celé vyšetření, včetně povídání trvalo cca 15 minut.
Mám dobrý pocit, že alespoň zatím všechno bez problémů. Dnes se dozvím víc z výsledků.
Jinak já beru mamavit a ještě jednu tabletu vápníku se zinkem, to kvůli vypadávání vlasů a pleti.

Mirule, jsem moc ráda, že se Ti nálada zlepšila, no a když se tělíčko takhle snaží, tak to určitě vyjde. Možná bych pak gyndr. požádala o nějaké hormónky na lepší uhnízdění a udržení mimi :D . Někde jsem četla, že to raději po clostilu dávají, jelikož se u něj udává větší pravděpodobnost potratu.

No rozpovídala jsem se pěkně. Pokud budete chtít ještě cokoliv vědět, tak se ptejte. :wink:

Pa JJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
14.12.05 08:49

Ahoj JJ,
tak to je super, že Vás takhle komplet vyšetří!!
Doktorka mi taky doporučuje Prenatal, u nás je v Teplicích, tak možná příští rok, kdyby se dřív nezadařilo.
Je fakt, že mě doktorka na gyndě řekla, že kdyby se to u nás teď podařilo, píchne mi nějakou injekci na udržení a povzbuzení těhotenství, Mirule, měla bys o tom uvažovat a zeptat se na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JJ
935
14.12.05 10:02

JJ

Jé Macelino, tak to bydlíme nedaleko. Já jsem si myslela, že v Teplicích jen spolupracují s Pronatalem, ale jestli je to tak jak říkáš, tak bych také raději jezdila do Teplic. Škoda, že jsem se na to včera nezeptala. Kdyby jsi něco zjistila o Teplickém Pronatalu, tak mi dej prosím vědět.

Pa JJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
14.12.05 10:38

Mirul: taky jsem ráda, že už je náladička lepší! :wink:

Maceli: já chtěla testovat opravdu až tak na Silvestra (to bude zrovna můj 50. DC), ale máš pravdu, asi to posunu a zkusím to na Vánoce, třeba budu překvapená, ale i kdybych měla být naštvaná, tak Vánoce mi spraví náladu, ne? :D MS zatím nikde, ale není divu u mých dlouhých cyklů. Já ani nic neočekávám, takže naštvaná moc nebudu. Moje vaječníky se teprve rozjíždí. Nechám jim čas. 8)

Sofy: tak to vidíš, Clostil ti rozházel cyklus, každýmu asi jinak. A to Dr. tvrdí, že po něm má být cyklus pravidelný. :oops:

JJ: tak to je super, ten Pronatal, tam jsi konečně v dobrých rukou! Docela jsi mě zarazila s těmi dlouhými cykly. Takže když je OVU, tak by se mělo čekat na přirozenou MS? To si neumím představit. Doufám, že injekce agolutinu nepáchá nějaké zlo, protože já si bez ní asi MS nedokážu představit. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
14.12.05 12:22

Ahoj všem…

JJ:Teplický Pronatal můžeme jen doporučit.Teď tam byla kolegyně.Fakt super.První návštěva a po několika dnech výsledek,v čem je problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JJ
935
14.12.05 14:50

JJ

Tak mám výsledky, bohužel nemají všechny, ale zase i po clostilu byl tento měsíc anovulační, tak těm příznakům už vůbec nerozumím. Mám prý zvýšený prolaktin, horní hranice je 37 a já mám 44. Objednat by jsem se měla tak ten jedenáctý až dvanáctý den. Jestli opět nebude ovu, jako že asi nebude, tak mi zažádají o injekce. Tomu jsem se chtěla vyhnout. No co nadělám. Je mi z toho moc a moc smutno. :cry:

Potvurko: nemáš nějaké spojení na Teplický Pronatal? Děkuji.

Pa JJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
14.12.05 15:18

ahoj JJ,
to me fakt mrzi, ze to byl zase anovulacni cyklus. To musi byt pro tebe hodne tezke. Ale musis si rikat, ze si s tim uz konecne neco udelala, ze jsi sla do toho centra. Takze uz to bude jenom lepsi. Predstav si, ze bys to tak nechala, tak bys na to mimi mohla cekat leta.
Ja jsem dneska taky volala pro vysledky, kvuli tomu spineni, ale mam si domluvit termin az dostanu tu pravou mrchu. coz jsem rada, protoze jsem ty vysledky nechtela odbyt tak po telefonu.
Ale taky jsem proste rada, ze se to konence hnulo.
Takze vydrz!!! A kdybys byla hodne moc nastvana, tak mrskni nejakym plysakem, jako ja v sobotu :D :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
14.12.05 15:50

JJ: neboj se, chce to trochu trpělivosti, někdo reaguje pomaleji. :) Já taky po Clostilu neměla minulý měsíc ovulaci a tento měsíc byly folíky dost malé. Takže sice příznaky byly, ale co já vím, jestli to teď naposledy byla ovu. Nechci to ničím měřit ani kontrolovat, to není moje parketa. Zatím… Nechám tomu volnej průběh. A taky Dr. mi řekl, že to vidí až tak na jaro, že to bude OK. Takže to chce čas a trpělivost. Zbytečně se nestresuj a nebuď ani smutná. Ten zvýšený prolaktin ti upraví lékama. Nechodíš spát pozdě? Sestřička na gyndě mi říkala, že zvýšený prolaktin mají často třeba holky recepční (co pracují na noční), protože prý ten prolaktin se nějak tvoří v noci. Já jsem teda hrozná a chodím spát pozdě. Hlavně chodím pozdě z práce, ale měla bych to napravit!

Nikdo: přeju ti výsledky k tvé co největší spokojenosti! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
14.12.05 17:50

Ahojky,tady to dnes žilo,nestíhám ani číst.Já se na net bohužel dostanu až doma :(
K tomu udržení mimíska my Dr. řekla,že pokud nedostanu do 35 DC mrchu,tak mám testnout a když budou //,tak mám co nejdřív přijít,že mi právě dá něco na udržení.Takže teď už to chce ,,jen" ty // :! . Jen doufám,že po té Proveře moc nepřiberu,má to jako vedlejší účinek 8O ,ale můžu na ní svést nějaká ta kila po vánočním mlsání :)

Lio: no jsme zvědavé na tvůj testík,už teď držím palce.To by byl kráááásnýýýý dáreček :D A jak píšeš,pokud nebude,tak si spravíš náladu jinými dárky a dobrým papáním. Ty jseš teda teď asi 33 DC,jestli dobře počítám? Já se snažím čajík pít pravidelně každý den,ale již ho piju jen jednou denně půl litru.Mám po něm pocit,jako když mě brní pusa :? A do OVU si do něj přidávám lžičku kontryhele.

JJ:tak to je opravdu super přístup a péče v tom CAR,teď to už půjde rychle.Mrzí mě ty tvé anovulační cykly,ale už to začnou řešit a brzy to bude OK,hlavně že na to přišli.Je vidět,že jsi v dobrých rukách :D No a s tou BT je to teda taky dobrý,pak se v tom má člověk vyznat!Na něco se spoleháme a pak se dozvíme,že to vůbec nemusí být doména :? A už vám navrhli i nějaké další řešení,třeba inseminaci nebo je ještě čas?

Macelina:a kdy čekáš mršku? Teda vlastně nečekáš :) .Tak ať zůstane zalezlá potvora jedna dalších 9 měsíců. Dám na tvou radu a budem se tulit pod stromečkem.To to bude ,,píchat" :oops:

Sofy:díky za přání k NElaparce :) Taky bych radši jiné věci v bříšku než nějaké hadice,ale když to nevyjde,nechám se zkontrolovat.Třeba tam mám věci o kterých ani netuším 8O Přeju ti hodně úspěchu s čajíkem,hlavně aby ti zase upravil cyklus,když ti ho lentilky rozhodily.Mně se po něm opravdu zkrátil MC,tak snad to na něco zabírá.To uvidíme,jestli zabere na to nejdůležitější,co má :?:

Tak vám přeji krásný večer,pááá M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
14.12.05 18:29

Ahoj Mirul,

jsem ráda, že už máš optimističtější náladu. Už víš, že to jde a to je super! Papkej hodně vitamínků a uvidíš! 8O
Počítala jsi skoro dobře! Dnes jsem 32. DC. Na Silvestra budu 49. DC :P . Tak ti nevím, kdy testovat, ale zařekla jsem se, že vydržím, protože u mě to dřív nemá cenu. Mám takový pocit, že dřív než 14 dní po OVU nemá cenu testovat, mám pravdu? A já si stejně myslím, že to je jen porucha cyklu, jak jinak taky u mě :? . Teď mi ten čas bude rychle ubíhat, budeme mít 2 firemní vánoční večírky, Vánoce, do toho shon v práci, takže mi to vůbec nepřijde tentokrát dlouhý. Čas letí jako blázen. Akorát nemám žádný příznaky na mrchu, ani „Ň“. Takže si myslím, že si to holka zase přihasí tak 50. DC :P . Takže asi tě Mirul poslechnu a jdu si uvařit čaj. Kdybych to aspoň neflákala. Vidíš, ty máš aspoň výsledky, ale já jsem pěkný lajdačisko :lol: .

A ještě jeden dotaz pro všechny, víceméně se mě na to ptala kolegyně. Když žena otěhotní, jestli je podmínka to špinění (při uhnizďování embrya) a taky ta bolest břicha k tomu. Já jí tvrdila, že si myslím, že to jde i bez těchto příznaků. Vysvětluju si to tím, že některé holky otěhotněly a ani nevěděly, že jsou těhu (nebo se spíš nepozorovaly?). Tak jak je to? Babo raď… Někdy příznaky nemusí být absolutně žádné, ne? Tedy aspoň v raném stadiu těhu… Co myslíte? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová