Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte, nechcem sa tu vkrádať ja som z diskusie inseminácia a chcela by som sa opýtať niečo mirule .Prosím ťa kedy si prvý krát testovala? Ide o to, že ja som dnes 28DCäDeň mojej MS, mávam ju pravideľne +-1 deň) a už zopár dni mám Bt 37,2 a neviem čo si o tom mám myslieť.Ráno som si robila TT a bol negatívny, Nechcem ale svojími úvahymi predbiehať události.Tehu príznaky nemám žiadne iba ma bolia prsia (ale to aj pred Ms) a mám dosť krče v podbrušku.Môžeš mi opísať svoju situáciu.Inak my sa snažíme už viac ako rok a pol.
Pekný deň vám prajem a tebe mirula srdečne gratulujem!!!
Sofy, já jsem poprvé testovala asi před 5 dny a byla tam druhá /,ale hodně slabší než ta kontrolní a od té doby se její tloušťka různě mění,spíše mi připadá slabší. Ten první tden po OVU mně trochu pobolíval podbřišek a pak už jen občas,jako na mršku.Teď ale vůbec nic,břicho nebolí,prsa taky ne a blbě mi není. Jen již nějakou dobu pozoruji hustší bílý výtok.Teplota se mi stále drží na 37 - 37.1 C.Já jsem měla vždy velmi nepravidelný MC ,takže podle něj bych to taky nepoznala,to by na mě bylo ještě brzo,ale myslím si,že po OVU jsem to tak do 14 dní dostala,mívám později OVU. My se snažíme skoro rok,11 měsíců, a teď to byla má první kůra s Clomhexalem a Pregnylem.
Já myslím,že to s tebou vypadá nadějně,testuj dále a třeba se tam // objeví.Držím palce ![]()
Mirule ,ďakujem za odpoveď.Ja som tento mesiac tiež užívala Clomhexal, pred tým tri mesiace Clostilbegyt ale ja som teraz po .IUI, takže sme do toho tentokrát dávali veľkú nádej, no uvidíme zajtra skúsim Ešte ráno zmerať tú Bt, testovať sa už bojím, takže počkam asi ešte do pondelka, uvidím ako zvládnem svoju zvedavosť ![]()
Tak ak dobre počítam ty si prvý krát testovala 16Dc, hm tak to mám ešte naozaj čas…
pá
Tak móóóc fandím. Určitě je ještě pořád čas na TT,některé testy si dávají na čas. Mně dokonce ukázal hezčí čárku méně citlivý test-od 25miljednotek než ten od 10 miljednotek.Takže pak se v tom vyznej
![]()
Teď jsem se dozvěděla z jiné diskuze,že pozitivní výsledek se počítá až od hodnoty HCG 100 . Tak z toho fakt nejsem nadšená a mám strach jak to dopadne
Jestli se neraduji předčasně.
Ahojky,
Mirule: hlavně se hoď do klidu, nepročítej žádné diskuze a vydrž, uvidíš, že ti to přinese ovoce! Já věřím, že těhu jsi. Zbytečně se nestresuj. Moc držím palečky a potichoučku blahopřeju.
![]()
Mirule - gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaceeeeeeeeeeeeeeeee!
Jasne ze jsi tehos, hlavne se fakt uklidni. Dobra rada, ze? No to je fakt parada. Ty jsi se testovala uz 17 den? Cece, ze bych to taky zkusila vyprubovat.
Ja mam uz dva dny takovy tlak v podbrizku, ale myslim ze spis prijde mrcha, i kdyz by mela podle ovulace prijit az 27 den. No tak nevim.
Kazdopadne bud hrozne moc stastnaaaaaaaaa. Jak dlouho jste se to snazili? Uz to vi manzel? ![]()
p.s2 nebos myslela 17 den po ovulaci? Pokud jo, tak to si teda jeste pockam ![]()
Moc děkuji za gratulaci,ale vážně mám z té nízké hodnoty hcg divný pocit a strach.
Snažili jsme se od loňského prosince.Manža to už ví,tak doufám,že ho nakonec nebudu muset zklamat.
To testování bylo 17 den po OVU.
No,pořád na to hcg musím myslet a mám úplně zkaženou náladu.O víkendu zkusím ještě TT a jestli bude negativní je to jasný.Buď biochemické nebo zamlklé těhotenství ![]()
Holčiny,přeji Vám krásný večer a hodně úspěchů.
Mirule zakazuji Ti takto o svém miminku přemýšlet. Všechno bude dobré. Buď klidná a věř svému děťátku. Určitě Tě neopustí.
Držím palečky.
Včera jsem řekla gyndr., že jsem se objednala do Pronatalu. Neměl nic proti, jen mi chtěl honem dělat vyšetření (hormonální rozbor, pořádný ultrazvuk). Tak najednou by to šlo, když jdu někam jinam. Všechna vyšetření nechám až na Pronatal. Myslím že to tak bude lepší. Jinak jsem 32 DC a nic. MS nikde, pořádné teploty nikde, takže zase nic. Ani ovu, ani MS.
Pa JJ
Nechce mi to brát moje uživatelské jméno, tak budu anonym.
Ahojky holky,
Mirule: vydrrrrž, neboj, bude to OK. Hlaď si bříško a mimís ucítí, že mu u tebe bude dobře. Papkej vitamínky, hodně spi a nenamáhej se! A uvidíš, že budeš moc potěšená! Ty už si s tu svojí frontičku vystála! ![]()
JJ: přeji hodně štěstí v Pronatalu! ![]()
ahojte holky,
Mirule ja jsem nekde cetla, ze je to fakt rozdilny, ty hladiny, nekomu to stoupa driv nekomu pozdeji. Pokud nespinis tak bud fakt v pohode. Ja se toho pristiho tydne asi nedockam. ![]()
Lio co tvoje teploty? Byla to ovulace?
Mejte se moc krasne.
Mirule
gratuluji, gratuluji a ještě jednou gratuluji. To je naprosto super.

Hned chytám pořádné a hlavně čestvé těhu bacílky. Pádím teď ke gyndr. Kéž by mi řekl něco pozitivního. No s tím poprskáním by mi to mohlo vyjít.
Díky a ještě jednou gratuluji!!!!!
Užívej si maminko!!!
Pa JJ