PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
11.12.05 15:00

Krásnou neděli holčiny,
tak já se už pomalu loučím s mrchou jednou protivnou :twisted: . Tentokrát byla ale divná,jen 2 dny a spíš jen kusy sliznice a teď 2 dny už jen strašně slabé špinění. Takže najíždím na etapu snaženíčka :oops: Zítra si koupím v bylinkářství tablety MACA,jsou prý na srovnání cyklu a podporují plodnost u žen i u mužů,takže je budu dávat manžovi do jídla :lol: Jo,a taky prý mají afrodiziakální účinky :lol: No,tak to pak bude rachot :oops: :oops:
Pá pááá

• Citovat
  • Upravit
1961
11.12.05 15:20

to jsi psala ty JJ?
Ja nesnasim, kdyz mam divnou mrchu. To uz cuju nejaky problem. Kdyz mam treba kratkou, tak mam cystu. nebokdyz me neprestanou bolet prsa, tak taky, proste des. To uz vim dopredu, ze ten cyklus nebude stat za nic.
Ja jsem dneska treti den spineni. Coz taky nesnasim.
Ale zacala jsem pit ten kontryhelovy caj a myslim, ze je fakt dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
11.12.05 16:51

Ahoj holky, som 30 DC a nervozita vo mne pekne narastá… Najradšej by som si hneď urobila test na //. Ale trochu sa bojím či nie je skoro. Kedy ste si robili test vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
11.12.05 17:00

ahoj
kdy jsi mela ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
11.12.05 17:35

Nikdo:Ta anonymní nahoře jsem byla já,zapomněla jsem se přihlásit.Sorry.
Kaska:30DC to můžeš zkusit,nic za to nedáš,ale já bych se svou zkušeností ještě raději počkala.Jak psala Nikdo,záleží kdy byla OVU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
11.12.05 17:44

No OVU som mala asi 20-21.11. tulili sme sa v tomto období obden… Tak neviem… Prvé tehotenstvo som zistila keď som bola 5 TT, nemala som žiadne príznaky tehotenstva, dokonca som mala 3 dni menstruáciu v riadnom termíne :?: Neplánovali sme baby ale pritrafilo sa nám :) Teraz sa pokúšame o druhé mimi a som trochu nervózna či sa nám to podarilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
11.12.05 18:07

to si tak dvacaty den. Necojako ja? No tak to bych asi jeste pockala. Ale zkusit to muzes, kdyz bude negativni, tak si reknes, ze je jeste brzo a kdyz pozitivni, tak hurraaaa. ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
11.12.05 18:10

neeee ja jsem blbec, ty uz mas dvacaty den po ovulaci, to uz bych zkusila davno. :D Tak hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
11.12.05 18:22

Mirule - to jsi byla ty s tou kratkou MS? to je divne, protoze bys ji prave mela mit trosku delsi, ne? Co rikaji teploty?
Prave jsem si udelala topinky :D nam nam (s hackem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
11.12.05 18:24

Nikto: myslíš že by som to mohla zajtra skúsiť? Asi to nevydržím… Zajtra napíšem či boli //.. A čo Ty? Ako dlho už čakáš na //?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
11.12.05 18:27

Nikdo: Jo jo,taky si říkám že je nějaká krátká mrcha jedna,obzvláště nyní.Ale vůbec se v tom nevyznám a radši si z toho nic nevyvozuju.Počkám,co mi řekne v úterý doktorka.BT jsem zatím neměřila,pořád jsem čekala další krvácení,začnu až zítra. Jéé,tak dobrou chuť k topinkám,ty jsem neměla už ani nepamatuju,já peču perník a odbíhám od něj na net. Dobrou chuť :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
11.12.05 19:33

Kasko, vyzkousej a dej vedet! Drzim palce a zavidim :D
My se vlastne tak poradne snazime asi od zari. Tento mesic jsem hodne doufala, vychytali jsme ovulaci, ale podle toho spineni to vypada, ze zase nic. :evil: Zitra mam termin u doktora, na kontrolu hormonalni hladiny.

Mirule zkus merit, ale je to trochu divne, mela bys mit prave delsi a silnejsi. Protoze se tam prece toho vic nastradalo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
11.12.05 19:53

Nikdo: to byla taková divná mrcha,skoro bez krvácení,jen ze mě šly pořádný kusy sliznice,hlavně na WC,ale jen ty 2 dny.Omlouvám se za to popisování :oops: To tvé špinění nemusí být ještě prohra :! Přeji ti,aby mršice jedna protivná nedorazila. :)
Kaska:zkus TT a dej nám vědět.Držím ti palce :! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
11.12.05 20:10

Mirule, radeji nedoufat, sice jsem ti chtela napsat, ze jedna snazilka byla poprve tehotna i pres menstruaci a bylo to neco podobneho, ale radeji to nenapisu :D :D , protoze je takt k nas… kdyz potom nic. Ze jo? Zacni merit teplotu, ta je asi fakt rozhodujici, u normalni menstruace vzdycky klesne. Kdyby ne, tak je to divne. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
12.12.05 08:36

Mirule ,ja som do CAR išla prvý krát po roku snaženia,poslala ma tam moja Gyndarka na moju žiadosť.Na 1.IUI som išla po 14 mesiacoch snaženia,medzitým mne aj manželovi robili rôzne vyšetrenia.
Teraz som absolvovla 3.IUI a to je po 18 mesiacoch snaženia,ktorá skončila tak,že dnes som 2DC… :cry:

Držím palce, nech ti to čo najskôr výjde.Pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová