PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1719
8.12.05 19:25

Nikdo, já nevím, jestli to byla ovulace :? . Já teploty neměřím ani nedělám OVU testy. Já jsem na tohle moc velkej lenoch. Zatím se mi nechce, to akorát minulý měsíc, když nepřicházela MS, tak jsem pár dní měřila, ale já tomu stejně nerozumím a zatím asi ani nechci. Snažíme se cca 4. měsíc, takže ještě netlačím na pilu. Tak snad mi to vydrží dlouho.
Ale obdivuju vás, co měříte, jakou máte trpělivost. :wink:

Mirul, Nikdo má pravdu, jestli nešpiníš, tak je vše v největším pořádku a navíc hladina hCG stoupá každým dnem a rychle, takže v úterý už můžeš mít pěknou cifru! Buď v klidu!!! :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
8.12.05 19:34

Ahoky,holky moje zlatý je to v pr… (pardón)
Dnes přišla MRCHA :! :cry: :cry: :cry: Je mi děsně zle a jdou ze mě velký kusy sliznice :cry: :cry: Prostě to asi sláblo,sláblo až mě to opustilo.Příště si žádný TT dělat nebudu a než mi začne růst pupek tak tomu nebudu věřit.
Jsem moc smutná a už se z toho musím konečně jít vybrečet,celý den jsem se přetvařovala v práci :(
Tak teď je to na vás,držím vám palečky .Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
8.12.05 20:05

Mirul, to je mi moc líto!!!
Ale jedno malé pozitivum do budoucna to má. Aspoň víš, že to jde! Tak se z toho pořádně vyspi, přitul se k manžovi a těš se na nový cyklus. A příště ti zakazuju cokoliv číst na netu! A neboj se, dočkáš se znovu, teď už se to nastartovalo a jen tak se to tempo nezpomalí!!! Bude líp, uvidíš! Věř mi. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.12.05 13:04

ahoj Mirule, :( je mi to moc lito. Ja vim jak ti je. Je to fakt des, ja jsem brecela dva dni, a dalsi tyden jsem vsechny nenavidela :evil: :! Hlavne ty, kteri otehotni raz dva.
Ja mam dneska taky den blbec. Rok me trapi spineni, tento mesic nic a jeste k tomu jsme fakt na den vychytali ovulaci. Teplota je taky super. Tak uz jsem doufala. A dneska jsem dostala spineni. Malinko. Ale ja vim, ze u me to znamena jenom jedno - mrchu, tu svini jednu hnusnou :evil: Jsem dneska tak nastvana, ze mi ani manzel nemuze do cesty, nadavam kudy chodim.

• Citovat
  • Upravit
596
9.12.05 13:19

Mirule,aj mňa to mrzí,že ti to nevyšlo,mne tiež moja 3.IUI nevyšla,dnes som začala špiniť.
Tak hlavu hore ,dievča…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.12.05 13:21

Mirul, snaž se to zvládnout, ale jedno jisté, ono to půjde, neboj. Mě se to stalo taky. Nic to neznamená, akorát, že jsi si udělala testík dřív, tak víš o tom, že to mohlo být těhu. Ta hladina byla moc nízká. Jak se říká, na příští měsíc máš „zaděláno“, tělo si zvyká. Hlavně se tomu nepoddávej psychicky :! Je to těžký, vím. Tělo pak začne zmatkovat, všechny hlavní signály jdou z mozku. Psychika a pohoda je důležitá !!! Takže hodně kys. listové, zeleniny, ovoce /nejlépe to podpoř vit. pro plánované početí - Calibrum-BabyPlan/- toť rady mého Dr. Já byla do třech měsíců těhule :) :) :)

Katka

• Citovat
  • Upravit
2605
9.12.05 13:39

Ahoj holky
Mirul už neplakej, víš že se někdy o Vánocích dějí zázraky a plní přáníčka, ty v té době budeš ovulovat - tak třeba to miminko zrovna vyjde!!
Acho jo, holka nálada tady nic moc co.. :(
Já byla dneska na druhém ultrazvuku (13.DC) po první dávce Clostylu, mám dost malých folikulů na obou stranách, na pravé straně prý jeden dominantní 15mm - ovu prý bude tak do dvou, třech dnů, v pondělí jdu znova a nejspíš dostanu injekci Pregnylu.
Také mi náhodně doktorka zjistila z ultrazvuku jakousi vývojovou vadu dělohy prý dvoustranný sval nebo tak něco prý je to možná příčina proč nám to zatím nejde, ale že spousta ženských takto normálně otěhotní a zjistí se to u nich až třeba když rodí císařem..
trochu mě to vyděsilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.12.05 15:35

Ahojky všem snažilkám :D

Konečně opět trošku času.......po týdnu na pár řádků:

Mirule: já chápu, že ti musí být hrozně, fandila jsem ti a myslela tutově, že to vyjde. Ach jo :evil: Mrcha jedna pitomá !!!
Podruhé to určo vyjde, teď máš tzv. „nastartováno“. Tak se už usměj :wink:
Odpočiň si a mysli na to, že to hned tento cyklus zkusíš (te) nanovo :D :D :D
Tak ať -tetka s červeným kufrem odjede co nejdříve a začni lentilkovat :!

Všem přeju moooc štěstíčka při tuleníčku.
Já jsem 24.DC,
ale :x šance si nedávám, protože mě už 4 dny pobolívá … „jako na mrchu“, tak si myslím, že nejpsíš fakt zase přijde. Potvora !!!

JE tu někdo také (ne)čekatelka MS???

tak papa všem a hezký víkend *

• Citovat
  • Upravit
1961
9.12.05 15:40

Tak to budu nejspis ja. Ale dneska jsem dostala spineni, coz me fakt nastvalo. Jinak s tema bolestma co mas neni nic ztracene, hlavne ze nespinis. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.12.05 16:43

Holky,

potřebuju poradit.
Na minulé kontrole při očekávané OVU mi lékařka píchla kromě Pregnylu ještě jednu injekci.
Předtím jsem jí řekla, že mám někdy pár dnů ale někdy i týden před MS špinění :!
Mylsíte, že ta injekce s tím mohla souviset??? Když jsem se ptala na název: tak sesřička odpověděla, že mi píchají „magnezium“...........už ale nevím, …proč?? Jeslti to souvisí s OVu, nebo špiněním???!!!

Dík a papa* * *

• Citovat
  • Upravit
475
9.12.05 16:48

Ach jo !!!

Tak potřetí: 2 Z posledních mailů patřily mně: Karotka. Nenapsalo mi to opět jméno *

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
9.12.05 17:30

Ahoj holky,

tady se to nějak rozepsalo :wink: .

Karotko: já jsem dá se říct čekatelka na MS. Ovšem jen kdybych jí měla pravidelnou, tak bych to měla dostat tuhle neděli, ale myslím si, že se zase zpozdí. A rozhodla jsem se, že testovat nic nebudu, u mě to nemá cenu. Jestli budu testovat, tak nejdřív na Silvestra, a to myslím vážně! (protože pokud bude můj cyklus zase cca 50 dní, tak to zrovna právě na toho Silvestra vychází, takže já mám ještě času) :)

Mirul, opravdu tě může potěšit, že se tvé tělo konečně nastartovalo. Neboj se, půjde to rychle. Hlavně to vypusť z hlavy. :wink:

Užijte si předvánoční víkendík. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
9.12.05 17:54

Ahojky holčiny.
Dnes už je lépe.Moc vám všem děkuju za podporu a dobré rady. Beru to tak,že sama příroda si vybere,kdy to je dobré a kdy ne a s tím nekvalitním si poradií prostě po svém,takže to tak prostě muselo být. Hlavně vím,že i manžovi pomalejší spermijky jsou dostatečně rychlý… Takže začínám pít čajík a po mrše na to zase vlítnem :oops: a 15.9.2006 shrábnem ty prašulky od Sazky do kolíbky :) Tak ať nás je co nejvíce,ať na nás pěkně prodělají :D

Karotko: to magnezium mohlo souviset spíš s tím špiněním,je to dobré na křeče,kamarádka to teď v těhotenství dostala na tvrdnutí-křeče břicha.
Lentilky tento měsíc už brát nebudu,Dr. mi je dala jen na měsíc,že prý působí stejným principem i další měsíc,dokonce prý podle ní i více :)

Nikdo,Sofy,anonymní(nebo JJ)?: Teda koukám,že to špinění dneska nějak řádí.I kolegyně v práci si na to dnes stěžovala,taky chce být těhu. Asi nějaký divný bacily ve vzduchu nebo cóóó :?: :evil: Ráda bych vám řekla,ať si se špiněním nelámate hlavu,že to ještě nic neznamená a můžete být těhu,ale s planými nadějemi nemám nyní dobré zkušenosti.Takže nechte to na zítřek,třeba budete mile překvapeny :)

Sofy:za jak dlouho snažení tě poslali na IUI? A poslali tě tam z gyndy nebo sis to zařídila sama?

Macelino: a jak ti navrhuje doktorka tu vadu řešit? Nebo to zatím nechá? Ono to vážně nemusí být vůbec na závadu,hodně se stává,že mají holky i třeba obrácenou dělohu a právě při těhu se jim to změní.Takže to nemusí znamet nic vážného,ale hlavně že se na to přišlo.

Katka: děkuju za rady s vítamínkama,už je papkám,právě Calibrum-babyplan a občas ho dám pro jistotu i manžovi :wink:

JJ: to je najednou fofr u tvého doktora :lol: Kdy jdeš do Pronatalu? Musíš nás pak hned informovat,jak to tam poprvé proběhlo. To ty jsi mrchu pojmenovala -SVINÍ JEDNOU HNUSNOU? :lol: :lol: Skvěle výstižné :!

Jdu malovat perníčky a ty nepovedené rovnou sním .T o jich asi moc nezbyde :wink:
Krásný páteční večer,pááááá M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
9.12.05 18:24

Ten sprosty anonym jsem byla ja. protoze jsem fakt nastvana, aleuz je tolepsi. Rekla jsem si fakt dost drsne: zadne zmetky v brisku nechci, jestli nedokazete prezit, tak radsi vypadnete :! :evil:
No ja vim, ze je to drsne, ale trochu me to pomohlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
9.12.05 20:07

Nikdo: naprosto s tebou souhlasím. Je to k nas…naštvání,ale je to tak lepší. Všechny nakonec budeme mít tu prvotřídní kvalitu :! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová