Proplatí pojišťovna potrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1351
5.12.18 09:04

Mě dr také říkal že v případě otehotneni je přerušení zdarma, už kvůli rizikům pro dítě i matku :nevim: naštěstí jsem to řešit nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
5.12.18 15:21
@Aspera píše:
Takže kuřáky taky neléčit, alkoholiky taky ne atd.? Lidi po autonehodě taky ne. Všichni dělají něco co jim může ublížit a musí nést riziko ne?

Přesně alkoholiky a kuřáky bych nelecila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30324
5.12.18 17:17
@punkerka89 píše:
Přesně alkoholiky a kuřáky bych nelecila

Já taky ne, ale stejně je léčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
5.12.18 20:47

uvítala bych, kdyby určité skupiny pojištěnců měli výrazně vyšší pojistné.Otázkou je, jak dlouho současný systém a kdy se začne jít cestou vyšší či nižší spoluúčasti.V řadě případů by to bylo i výchovné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
5.12.18 20:51
@Burj Chalifa píše:
uvítala bych, kdyby určité skupiny pojištěnců měli výrazně vyšší pojistné.Otázkou je, jak dlouho současný systém a kdy se začne jít cestou vyšší či nižší spoluúčasti.V řadě případů by to bylo i výchovné.

Přesně třeba alkoholici co jsou opakovaně v léčebnách atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
5.12.18 20:52
@Burj Chalifa píše:

Jakože třeba každá souložící s tělískem bude platit víc, protože co kdyby otěhotněla? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
5.12.18 22:47
@terien píše:
Jakože třeba každá souložící s tělískem bude platit víc, protože co kdyby otěhotněla? :lol:
:lol: :D :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
6.12.18 08:38
@terien píše:
Jakože třeba každá souložící s tělískem bude platit víc, protože co kdyby otěhotněla? :lol:

No a potom ti, co mají rádi uzené a bůček, pak milovníci čokolády atd atd až zbydou jen biozeny, chlapi vůbec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TAPTINKA
18.1.19 08:46

Ahoj,

vidím že jde o starší dotaz, ale i moje kamarádka měla přerušení na pojišťovnu, vzhledem k otěhotnění přes tělísko.

Gynekolog jen řekl že to napíše do zprávy a nebude jí ho vyndávat, že někteří doktoři v nemocnici tomu nevěří a myslí se že je to úmyslné tvrzení a na proplacení trvají. A přesně tak, v nemocnici jí řekli že si vymýšlí a zaplatit musí, tak jim s úsměvem řekla ať si to ověří že ho vyndané nemá. Neplatila nic.

K přerušení se rozhodla protože má již dvě starší děti a jejich finanční situace není dobrá, na čemž se i s manželem shodli že bohužel jinak to nejde řešit.

Inko kvůli kamarádce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.21 16:41

Oživení diskuze

Dobry den

Jsem v 5tt neplanovaneho tehotenstvi
Beru leky na stitnoj zlazu, antidepresiva kvuli poporodni depresi a prasky na spani, prvni porod byl vyvolany - vysoky tlak v tehotenstvi, cele tehotenstvi jsem brala antibiotika protoze mi byla zjistena aktivni toxoplasmoza
Kdyz jsem se konecne dala fyzicky a psychicky do kupy, otehotnela jsem
Miminko si nemohu nechat, proste bych to nezvladla
Spis ale k memu dotazu, jsou toto duvody aby pojistovna proplatila potrat? Za nechtene tehotenstvi bereme s manzelem plnou zodpovednost takze i financni, jen me to spise zajima, nikdy by me ani ve snu nenapadlo, ze se budu potikat s takovou situaci ale nikdy nerikej nikdy :-(

• Citovat
  • Upravit
10005
5.11.21 16:49

Jsem přesvědčená, že nejsou. Měli jste používat antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.11.21 16:57

Ne, nejsou. Pouze selhání sterilizace je důvod, pak platí ten, kdo ji provedl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.21 17:18

@Paoloska
Moc dekuji za radu, ale jak jiste vite ani antikoncepce neni 100%
Nicmene to je v teto situaci asi celkem jedno

• Citovat
  • Upravit
21091
5.11.21 17:20
@Anonymní píše:
@Paoloska
Moc dekuji za radu, ale jak jiste vite ani antikoncepce neni 100%
Nicmene to je v teto situaci asi celkem jedno

To není, ale bohužel potrat ti nikdo neproplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.21 17:21

@martina.se
Myslím, že tohle je celkem blbost
Těch duvodu je víc
Napřiklad ohrožení života matky, ale těžko říct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty