Propustka k lékáři - kontrola zaměstnavatelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81500
8.12.23 08:18
@Betty MacDonald píše:
Twl, bych je hnala svinským krokem 8o to snad ani není možný 8o

Nemá smysl se rozčilovat, se rozčiluji jen s těmi svými, ty si můžu vychovat, za tydle lemply odpovědná nejsem. Potvrdím, co je pravda - dostavil se objednat/dostavil se s bratrem jako doprovod k objednání (doprovod z našeho hlediska nebyl nezbytní), vyšetřen nebyl, ošetřen nebyl. Razítko, podpis, na shledanou. Jestli jim to zaměstnavatel bere ( jak obvykle tvrdí), už není můj problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
8.12.23 08:29
@Lama Lama píše:
Nemá smysl se rozčilovat, se rozčiluji jen s těmi svými, ty si můžu vychovat, za tydle lemply odpovědná nejsem. Potvrdím, co je pravda - dostavil se objednat/dostavil se s bratrem jako doprovod k objednání (doprovod z našeho hlediska nebyl nezbytní), vyšetřen nebyl, ošetřen nebyl. Razítko, podpis, na shledanou. Jestli jim to zaměstnavatel bere ( jak obvykle tvrdí), už není můj problém.

Ten doprovod nezbytný k objednání je jasný, pokud objednávás po mailu/telefonu. A jinak dáváš potvrzeni i doprovodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
8.12.23 08:34
@debra.morgan píše:
Ten doprovod nezbytný k objednání je jasný, pokud objednávás po mailu/telefonu. A jinak dáváš potvrzeni i doprovodu?

Dávám. Ty lidi vždycky fabulujou, jak jim nejedou autobusy, tak je museli přivézt, ona neřídí… Takže já fakt nevím. Nemírním to vyšetřovat. Napíšu to tak, jak to je : Dostavil se jako doprovod sestry,, ta z našeho hlediska doprovod nevyžaduje, udává problémy s dopravou… A ať si to zaměstnavatel vyhodnotí sám, zda to je překážka nebo nebo překážka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty