Propustka otce k dětskému lékaři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
688
11.5.14 13:58
@Bejbyy píše:
Ahoj, čtu to jen tak ze zajímavosti, ale toto mi bije do očí:
:nevim:
@quinny píše:
diky za poklonu sama bych se lip nepochvalila :mrgreen:Tebe doufam neznam vubec, i kdyz jsi podobne vlezla (do veci zamestnancu, do kterych ti dle mne absolutne nic neni) jako jedna kterou znam, ale ta nema ctyri deti takze ne nezname se :lol:

Hele, až mi to řekne někdo z těch zaměstnanců, tak se nad tím zamyslím. Ty jsi mi úúúúplně volná. papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
11.5.14 14:01
@Svistice píše:
@cila Nač zbytečnou administrativu-zaměstnavatel to bere prostě jako odpracovaý den. ;)

Tak v tomto případě to přece nemusím vůbec řešit, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
11.5.14 14:03
@quinny píše:
@Bejbyy v poho to je ta rozpolcenost o ktere jsem psala. Bud je to matka od ctyr deti ktera ma rodinu a manzela nadevse, vs dokonala personalistka, ktera dela draba nad zamestnanci, protoze jinak jsou lidi preci stado a byl by z toho holubnik.
To ze ten holubnik vetsinou vznika prave tema restrikcema vetsine zamestnavatelu v nasem state bohuzel nedoslo 8)

Nejsi ty státní zaměstnanec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
11.5.14 14:09

@cila ne castecne soukromy sektor a castecne sama na sebe diky za optani. Mam nepravidelnou pracovni dobu a veskere navstevy lekaru si domlouvam na sve volno. Jeste nejaky dotaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
11.5.14 14:13
@quinny píše:
@cila ne castecne soukromy sektor a castecne sama na sebe diky za optani. Mam nepravidelnou pracovni dobu a veskere navstevy lekaru si domlouvam na sve volno. Jeste nejaky dotaz?

Dobrá, tak ještě obor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
11.5.14 14:15

@cila a souvislost s tematem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
11.5.14 14:17
@quinny píše:
@cila a souvislost s tematem?

ty se stydíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
11.5.14 14:19

@cila ne jen dalsi vec do ktere ti nic neni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
11.5.14 14:20
@quinny píše:
@cila ne jen dalsi vec do ktere ti nic neni :mrgreen:

Ale no tak, chtěla jsem vědět, jak relevantní jsou tvé názory v této diskusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
11.5.14 14:21

@cila jak obor urci relevanci nazoru? Priklad prosim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
11.5.14 14:27
@quinny píše:
@cila jak obor urci relevanci nazoru? Priklad prosim ;)

pokud děláš do včel, tak tvé názory pro mě nebudou podstatné a důležité. Pokud třeba děláš advokátku se zaměřením na pracovní právo, tak se nad tvými názory zamyslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66821
11.5.14 14:31

@cila Uvádíte tu omezení, která jsou v rozporu se zákonem. Z vašeho přístupu mám pocit, že pracujete u firmy se zaměstnanci s nižším pracovním zařazením (dělníky apod.). Ale představte si, že jsou i firmy, kde je personalista, co se týče pracovní pozice na mnohem nižší úrovni než ostatní zaměstnanci. Ti si pak těžko nechají líbit výslech (u kterého stejně mohou lhát, takže je zbytečný) a obcházení zákona. Jednáte s lidmi, jako by byli vaši podřízení, ale může to být i jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
11.5.14 14:32

@cila no vidis to je ten rozdil mezi nama, kdyz uz se zapojim do diskuse tak se snazim zamyslet nad kazdým nazorem a neresim kdo ho napsal.
Ono to neni jen o vzdelani, zamestnani ale celkove o zivote :mavam:
Jinak ano s pracovnim pravem uz mam pomerne velkou zkusenost skze sveho manzela ac sama v praci toto resim jen okrajove
Hezky zbytek dne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
11.5.14 14:37
@blecha72 píše:
@cila Uvádíte tu omezení, která jsou v rozporu se zákonem. Z vašeho přístupu mám pocit, že pracujete u firmy se zaměstnanci s nižším pracovním zařazením (dělníky apod.). Ale představte si, že jsou i firmy, kde je personalista, co se týče pracovní pozice na mnohem nižší úrovni než ostatní zaměstnanci. Ti si pak těžko nechají líbit výslech (u kterého stejně mohou lhát, takže je zbytečný) a obcházení zákona. Jednáte s lidmi, jako by byli vaši podřízení, ale může to být i jinak.

S tímto názorem beze zbytku souhlasím. Jen ještě napište, cože jsem uvedla a je to v rozporu se zákonem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66821
11.5.14 14:39
@cila píše:
Nejvýše jeden den pro jeden případ, takže když bude v měsíci 10 případů doprovodu, zaměstnavatel proplatí 10×maximálně 10 směn atd. Ale jde opravdu o nezbytnost doprovodu, času prohlídky… Já jsem si vždy kontrolovala - kde se vyšetření konalo, kdo doprovázel koho, zda nemohl druhý rodič, jaké jsou ordinační hodiny lékaře, zda šlo o náhlý případ nebo dohodnutou návštěvu. Pokud mi něco nesedělo, tak jsem to rozebrala se zaměstnancem tak podrobně, že nakonec uznal, že tak trošku volil pracovní dobu bez ohledu na zájmy zaměstnavatele ;) Většinou si dal příště pozor. Nejde o to neproplatit v naléhavém případě, ale aby se z toho nestal holubník. Pro ty zaměstnavatele a mistry není úplná brnkačka si vždycky někoho dohodit na vaše místo a když mu přijdete každeý týden s omluvenkou od lékaře, tak není nadšený. Ale chápu, že někdy to může vyjít tak, že je to nezbytné i několikrát v měsíci, taky se mi to párkrát stalo. :mrgreen:

Chtěla jsem to zatučnit, ale až na slovo holubník a brnkačka téměř vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat