Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pajusko - máš to hodně těžké, tohle je opravdu rána…vydrž a určitě jdi do poradny i sama protože je to možnost podívat se na to i jinýma očima..možná bych radila i nějakého psychologa - s někým nezaujatým a zkušeným si prostě popovídat..přeju hodně síly!
a k manželovi - je to vyděrač a podle mě mizernej chudák - takhle se věci a důvody rozchodu prostě neřeší, měl to teda připravený do posledního puntíku a to podle mě dost smrdí… a ty si najdi okamžitě právníka!! rozhodně už nic nepodepisuj a kopii té předběžné smlouvy dones právníkovi a zvažte spolu možnosti, a zkuste jestli je vůbec platná, co pro tebe a děti znamená.....pokud to měl tak připravené i se smlouvou…nebude to jen tak, v tomhle případě bych měla strach, že nakonec ti nezůstane nic co jste společně měli a možná ještě víc…tohle je prostě vypočítavost, a ne problém s výchovou dcery…a pochybuju, že by to byl skutečný důvod rozchodu… i když zní jako dobrá záminka..ne, já bych to nebrala…
drž se
Zdenik
No to je ale idiot!Fakt si to hnusně naplánoval.Je mi zněj na nic.Vyhrožovat,že bude dělat peklo a tvrdit,že je to kvůli tomu že si nerozumí s dcerou..no to je ale blbost.Chlapi sou takový ubožáci.
Drž se jsme s tebou.
Pajusko,
do poradny určitě zajdi, klidně sama, když nic tak ti poradí kam se obrátit s praktickýma problémama.
Pokud můžu radit, přečti si co jsi podepsala, zamysli se, co teď nejvíc potřebujete ty a děti, tj. z čeho budete žít, platit složenky příp. dluhy jestli nějaké máte atd. No a o tom se s manželem dohodni, pokud to půjde.
Na truchlení je času dost, budeš teď mít spoustu jiných starostí. Moc bych nespoléhala na to, že se manžel nějak „umoudří“ a vrátí, i kdyby tak tohle bych mu teda neodpustila, nepátrej co je zatím, jen se snaž dohodnout se v klidu o dítěti a penězích.
Hodně štěstí.
Pajuško, tak jak u vás? Docela na tebe myslím.....
Ozvi se M.