Prosím jaké golfky?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3513
27.2.12 00:02

já ještě když si vyberu nějakej kočár, tak pak koukám na youtube co to umí.
Teď jsem se dívala na ten zapp a ty berany jsou fakt hodně nízko, asi bych kopala do kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.12 00:05
MMartina1 píše:
ještě si holky hodně chváli Maclaren Techno XT. Ale osobní zkušenost nemám.

tak ten je hustej:-) vypada přesně jako ten americký golfáč z filmů :-) ale musí být super je to na něm vidět, ale je taky docela nad cenou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
27.2.12 00:11

pampeliško, ne, není větší než speedi (i když má delší zádovou opěrku cca o 1.5cm), na šířku má ale 30 (což je o 7cm méně, než speedi).
myslela jsem, že má větší leh než speedi.
na staré cybexe byla vložná taška, vozila jsem od narození. takže si představ leh takový, aby na sedák v lehu šla dát vložná taška pro novorozence..

jinak zapp Xtra jsem neměla, měla jsem klasický a vozila občas do 2.5let, neteř jsem vezla dokonce v jejích 5.5 letech :) ale to už tam vypadala značně skrčeně, ..

jako golfky klepou mi přijde všechny, proti speedimu určitě.
ale já neměla problém vozit v callistu ani novorozeně (v té tašce), vlastně projezdil většinu doby v tom, protože jsme vždycky někam jeli, a tohle byl kočár do auta, skládat speediho s korbou, to už se mi nehctělo.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
27.2.12 07:48
pampeliska33 píše:
MMartina1 píše:
tak ten je hustej:-) vypada přesně jako ten americký golfáč z filmů :-) ale musí být super je to na něm vidět, ale je taky docela nad cenou :(

no, já neholduju dvojitým kolečkům (protože jízdní vlastnosti jsou poněkud jiné) a beraním rohům, takže mě až tak nebere, ale fakt si ho holky chválí a v nové kolekci je bílej se zelenýma doplňkama, takže vzhledově se mi líbí hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.12 08:54
MMartina1 píše:
pampeliska33 píše:
MMartina1 píše:
tak ten je hustej:-) vypada přesně jako ten americký golfáč z filmů :-) ale musí být super je to na něm vidět, ale je taky docela nad cenou :(
no, já neholduju dvojitým kolečkům (protože jízdní vlastnosti jsou poněkud jiné) a beraním rohům, takže mě až tak nebere, ale fakt si ho holky chválí a v nové kolekci je bílej se zelenýma doplňkama, takže vzhledově se mi líbí hodně.

každopádně k mání by byl jen pokud bych se vzdala speedyho a to se mi moc nechce, malej v něm spí a retro kočárek na zahradu sem nesehnala:-) takže je na mě moc drahej :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.12 08:55
Nataša píše:
pampeliško, ne, není větší než speedi (i když má delší zádovou opěrku cca o 1.5cm), na šířku má ale 30 (což je o 7cm méně, než speedi).
na staré cybexe byla vložná taška, vozila jsem od narození. takže si představ leh takový, aby na sedák v lehu šla dát vložná taška pro novorozence..

jinak zapp Xtra jsem neměla, měla jsem klasický a vozila občas do 2.5let, neteř jsem vezla dokonce v jejích 5.5 letech :) ale to už tam vypadala značně skrčeně, ..

ale já neměla problém vozit v callistu ani novorozeně (v té tašce), vlastně projezdil většinu doby v tom, protože jsme vždycky někam jeli, a tohle byl kočár do auta, skládat speediho s korbou, to už se mi nehctělo.. :mrgreen:

aha a jsou teda pohodlný? asi moc ne vit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.12 08:57
MMartina1 píše:
já ještě když si vyberu nějakej kočár, tak pak koukám na youtube co to umí.
Teď jsem se dívala na ten zapp a ty berany jsou fakt hodně nízko, asi bych kopala do kočárku.

děkuju najdu si to tam taky, mě by to třeba vůbec nevadilo, ale manžel by určitě nadával a on vozí taky často :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
27.2.12 09:24

Ahojky,
tak my máme quinny zapp xtra 2011. Je super, hodně prostorný, lehce ovladatelný. Jediná nevýhoda je, že na tenhle model nejde madlo a dcerka nesnese být připoutaná. Z toho důvodu ho prodáváme a koupili jsme Cybex onyx 2012. Ten je taky bezvadný. Jsme s ním maximálně spokojená. Je lehoučký, dá se ovládat jednou rukou, je dobře skladný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
27.2.12 12:32
pampeliska33 píše:
Nataša píše:

ale já neměla problém vozit v callistu ani novorozeně (v té tašce), vlastně projezdil většinu doby v tom, protože jsme vždycky někam jeli, a tohle byl kočár do auta, skládat speediho s korbou, to už se mi nehctělo.. :mrgreen:

jsou a jak!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.12 13:36
Nataša píše:
pampeliska33 píše:
Nataša píše:

jsou a jak!!!

super udělala si mi radost :-) tak já si je pojedu ozkoušet :-) nejhorsi je ze na chyby prijdes az kdyz to mas doma :( proto sem chtela poradne poradit a co ten nuna znas? rachta to hodne to plastove?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
27.2.12 15:36

Ahoj, já mám x-lander xs. Jako každý kočárek má své klady i zápory. Cena je tak průměrná, je krásně lehoučký a jízdní vlastnosti jsou taky skvělé. Hodně oceňuji, že se dají polohovat jak záda, tak nohy, tedy ty nohy už teď nevyužiji, protože malá už má 98 cm, tak je lepší, když si je opře, než aby jí hodně přečuhovaly, ale ještě nedávno jsem polohovala i nohy. Taky je super, že mají hodně vysoko madlo, takže nekopu do koleček. Jako zápor vnímám, že se hodně ojíždějí kolečka, ta bouda je dost otevřená, ale to jsem používala sluneční clonu Teutonia, kterou jsem využila od hluboké korby, přes sporťák a teď na golfáče. Já jsem tedy docela spokojená, ale zase nemám moc porovnání. Měla jsem ještě Portofino a to mi přišlo tedy hůř ovladatelné oproti x-landeru. Tak dobře vyber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
27.2.12 17:20

nuna znám jen vevnitř, měla je jedna klientka, shodou okolností jsem v nich tam měla Martina, na spaní, bylo mu tehdy ani ne 9měsíců a byl v nich úplně přesně.
jsou hezky do lehu, mají i hezkou boudu, ale osobně se mi neřídily moc dobře ani v té kanceláři, ale to je moje úchylka..
ale ta kola jsou opravdu malá, je to ideální kočár do obchoďáku, na hodně dobré povrchy, na rychlé popojížďky od auta někam..
na klasický chodník, procházku, je podle mého názoru lepší něco, co má větší kola. Callisto je v tomhle daleko víc universální.
zkoušela jsem i sníh, vloni, takový rozměklý firn, s tím měl problém, s trochou prašanu ne. letos jsem sníh nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.12 23:02
kattkka píše:
Jani: aha. Ale ak do 6000 snad se najde i s nanoznikem.

nanoznik se da koupit od pani z mmb za super cenu, udela ti co si vymyslis:-) mam od ni na quinny a super bomba a kazdy se za nama otaci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.12 23:04
veverik píše:
Ahojky,
tak my máme quinny zapp xtra 2011. Je super, hodně prostorný, lehce ovladatelný. Jediná nevýhoda je, že na tenhle model nejde madlo a dcerka nesnese být připoutaná. Z toho důvodu ho prodáváme a koupili jsme Cybex onyx 2012. Ten je taky bezvadný. Jsme s ním maximálně spokojená. Je lehoučký, dá se ovládat jednou rukou, je dobře skladný

aha super dekuju za typy. no malej snese vsechno mame madlo strasne sem ho chtela a co myslis, vubec ho tam nemame :-))) nejak sem na to zapomela a zatim nebyl vubec potreba:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.12 23:08

Natašo a co ten zapp, zkoušela si i jeho do sněhu? viděla sem sním video a vypadal moc slibně :-) i to polohování,ale co ta stříška?! jak tam svítí sluníčko? slunečník už nechci ani vidět :( mi stačilo minulé léto :((((

Příspěvek upraven 27.02.12 v 23:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4