Prosím názor , od muže i ženy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
21.3.22 09:54
@Anonymní píše:
@Tomie
Já vim, je to hrozná kravina, nechápu jak to ze mě kdy mohlo vypadnou. Ale i za cenu toho že nevím jak to dopadne mu to chci říct. Těžko se mi stím žije, a přijde mi to hrozně nefér. Navíc kdyby na to zas někdy přišla řeč, tak bych musela znovu lhát.

A povíš nám, cos mu tedy nakukala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.22 09:56
@Alušáček píše:
A on si to pamatuje? Jak znám chlapy, tak nepodstatné věci zapomínají. Pochybuju, že si můj manžel pamatuje, kde všude jsem byla na dovolené, ještě před tím než jsme se poznali a to kdysi viděl i fotky. Záleží tedy na tom co přesně jsi mu řekla, že jsi byla na cestě kolem světa, nebo jsi žila rok v USA, nebo týden v Chorvatsku.

:oops: :oops: :oops: Mělo jít jen o dovolenou (někde)  :zed:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.22 09:57
@unuděná píše:
A povíš nám, cos mu tedy nakukala?

Psala jsem to v původním příspěvku.
Konkrétní destinace tu psat nemůžu.

• Citovat
  • Upravit
53190
21.3.22 09:59
@Anonymní píše:
Psala jsem to v původním příspěvku.
Konkrétní destinace tu psat nemůžu.

No nepsala. Napsala jsi pouze, že „je to 6 let co jsem mu nakukala jak jsem byla tam a tam a přitom jsem dojela nejdál k českým hranicím.“
Tak je fakt rozdíl, jestli jsi řekla, žes byla na dovolené v Egyptě, nebo na měsíc s batohem po Skotsku, žejo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.22 10:01
@unuděná píše:
No nepsala. Napsala jsi pouze, že „je to 6 let co jsem mu nakukala jak jsem byla tam a tam a přitom jsem dojela nejdál k českým hranicím.“
Tak je fakt rozdíl, jestli jsi řekla, žes byla na dovolené v Egyptě, nebo na měsíc s batohem po Skotsku, žejo.

Vždyť píšu že šlo o dovolenou.
V dalším komentáři znovu.
Neslo o měsíční pobyt někde

• Citovat
  • Upravit
20855
21.3.22 10:06

@Veronika.Sadecká Dobrý den,

urážky na náš web nepatří, navíc pod anonymem, byla jste odtajněna, při příštím porušení pravidel můžete být blokována.

Děkuji za pochopení a přeji krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
21.3.22 10:06
@Anonymní píše:
Vždyť píšu že šlo o dovolenou.
V dalším komentáři znovu.
Neslo o měsíční pobyt někde

I měsíční pobyt někde může být dovolená. Ale ok, řekněme, žes mu řekla, žes byla 14 dní u moře. Proč ti to tak trhá žíly? To je tak malá lež, že bych se víc bála následků přiznání (bude si klást otázku, kde ještě jsi mu lhala a proč vlastně) než toho, že by na to přišel. Je to už dost historie, když se tě zeptá třeba přes jaké letiště jsi letěla, tak klidně můžeš říct, že už si to nepamatuješ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
21.3.22 10:08

Já jsem jednou z nějakého divného rozmaru lhala před kamarády, že jsem byla v Paříži, i když jsem tam nikdy nebyla :D A světě div se, nikdo si to nepamatuje :D za pár let, když někdo Paříž zmínil, tak jsem řekla, že jsem tam nebyla a nikdo se nedivil - nemuze to být podobný případ? Třeba se fakt nepamatuje..
A určitě bych zkusila tu terapii, mohlo by ti to fakt pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.22 10:14

@unuděná
Nejde teď úplně o nej.
Já se cejtim blbě, protože to vím, a dal lhát nechci. Chci to řešit.

@Luthien1556 Jo, přesně tak nějak to bylo :oops:. Odpoledne mám volat, ale vůbec nevím jak to funguje a co mu řeknu.

• Citovat
  • Upravit
53190
21.3.22 10:15
@Anonymní píše:
@unuděná
Nejde teď úplně o nej.
Já se cejtim blbě, protože to vím, a dal lhát nechci. Chci to řešit.@Luthien1556 Jo, přesně tak nějak to bylo :oops:. Odpoledne mám volat, ale vůbec nevím jak to funguje a co mu řeknu.

Nechápu, proč se po 6 letech cítíš blbě z takové malicherné lži, podle mě si to už ani nepamatuje, pokud jsi o tom nebásnila měsíc v kuse, ale jen to zmínila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.22 10:18
@unuděná píše:
Nechápu, proč se po 6 letech cítíš blbě z takové malicherné lži, podle mě si to už ani nepamatuje, pokud jsi o tom nebásnila měsíc v kuse, ale jen to zmínila.

Jednoduše proto, protože má být svatba, a z nějakého mého přesvědčení, nechci vstoupit do sňatku ve lži, ale s čistým štítem. Ano je to moje hloupost ale moje svědomí mi prostě nedá spat

• Citovat
  • Upravit
53190
21.3.22 10:21
@Anonymní píše:
Jednoduše proto, protože má být svatba, a z nějakého mého přesvědčení, nechci vstoupit do sňatku ve lži, ale s čistým štítem. Ano je to moje hloupost ale moje svědomí mi prostě nedá spat
:mrgreen: Ty jsi roztomilá :* Lidé před svatbou vytahují dluhy, dvacet partnerů nad ty tři přiznané nebo rakoviny, ty se potřebuješ svěřit, že jsi nebyla na Eurovíkendu, o kterém ses před 6 lety zmínila :) Neboj prosímtě, pokud tě to tak hlodá, tak schválně nakousni téma, že by ses tam ráda podívala a dost možná věta „vždyť už jsi tam byla“ ani nepadne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.22 09:46

@arinecka
JÁ BYCH SE STYDĚLA NA MÍSTĚ ZAKLADATELKY TO MÁTE PRAVDU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
23.3.22 10:46

K psychologovi si zajdi, ale lež starou šest let, že jsi byla někde na dovolené, bych nevytahovala. Pokud ve lhaní nepokračuješ, je to banalita a nejspíš si na to tvůj partner vůbec nepamatuje. Když mu to řekneš, mohla bys ztratit jeho důvěru. Mě by to teda nahlodalo hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33843
23.3.22 12:05
@Veronika.Sadecká píše:
@arinecka
JÁ BYCH SE STYDĚLA NA MÍSTĚ ZAKLADATELKY TO MÁTE PRAVDU

Ona se stydí, proto to řeší. Ale nikomu nenadává, narozdíl od někoho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová