Výběr chodítka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14856
11.2.12 11:25
Alpaka píše:
sterezie píše:
suik píše: .u toho vozicku z Ikei jsi nejsem jista stabilitou, zkousela jsem to u dcery a ta jak za to zabrala, tak se ten vozik prevratil, ty choditka typu toho bileho jsou stabilni.
Tak třeba moje malá zas měla problémy s některýma chodítkama třeba v hernách, ale s tím vozíčkem vůbec, mě teda stabilní přijde :think:
mě taky. má to nastavitelnou rukojeť víc do zadu (pro rychlejší chodce) a víc vpřed - to je stabilnější, ale rychle chdící dítě může zakopnout o kolečka.

aha, tak to jsme mozna zkouseli kdyz to byla ta rukojet na rychlo, ja jsem to zkousela letmo, libil se mi prave na to vozeni veci.....ale nakonec jeste ani ted nevozi moc kocarek (17 mesicu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.2.12 11:26

Já teda musím říct, že jak vidím ten ikeácký vozík, tak mi to evokuje rozražené čelo a vyražené zuby. Ty plastové mají přece jenom větší „dopadovou plochu“, když dítě zakopne a spadne na to, nejsou tam hrany… Ale to může být jenom moje hysterická vize :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
11.2.12 11:33

Máme ten od litle tikes. Málá s ním jezdila jak o závod. Zrovna včera šel na půdu. Za mě spokojenost :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
11.2.12 11:37
Angua píše:
Já teda musím říct, že jak vidím ten ikeácký vozík, tak mi to evokuje rozražené čelo a vyražené zuby. Ty plastové mají přece jenom větší „dopadovou plochu“, když dítě zakopne a spadne na to, nejsou tam hrany… Ale to může být jenom moje hysterická vize :mrgreen:
:lol: ale on nemá rohy, je zaoblený, rukojeť je zaoblená, i když teda je fakt, že malá ho vláčí za sebou, takže nevím, jestli se dají o tu rukojeť vyrazit zuby :P
  • Citovat
  • Upravit
13772
11.2.12 11:51

My máme podobný tomu bílému, hlavní jeho funkce je, že je hrací… chtěla jsem něco hracího, protože synovi se to líbí. Kolečka regulovatelná nemá, nejdřív synovi ujížděl, ale během pár týdnů se naučil ho obsluhovat, obrátí ho a vyjede s ním z rohu (a to ještě v žádném případě nechodí). Koupila jsem mj. i proto, abych synovi „ukázala“ že se může chodit a jak na to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
11.2.12 11:51

Koukam na http://www.ikea.com/…ts/40060836/ a jsem zmatena :think: .. tak mozna ho jít vyskoušet..
Takže myslíte, že TAF TOYS VOZÍTKO 4 V 1 radši ne? Líbí se mi, že se pak s ním vyhraje, takhle mi přijde jako Ikea vozíček, ale může být i odstrkovadlo..uuuf, fakt nevíím, nechci ZASE koupit blbústku, která zabírá místo, nebo si na tom nabije drštičku :) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.2.12 11:53
sterezie píše:
Angua píše:
Já teda musím říct, že jak vidím ten ikeácký vozík, tak mi to evokuje rozražené čelo a vyražené zuby. Ty plastové mají přece jenom větší „dopadovou plochu“, když dítě zakopne a spadne na to, nejsou tam hrany… Ale to může být jenom moje hysterická vize :mrgreen:
:lol: ale on nemá rohy, je zaoblený, rukojeť je zaoblená, i když teda je fakt, že malá ho vláčí za sebou, takže nevím, jestli se dají o tu rukojeť vyrazit zuby :P

Nevím, já vidím v živých barvách, jak dítě propadne pod tou rukojetí a vyrazí si zuby o ten hnědý překližkový díl :nevim: :lol: :lol: :lol: Ale říkám, možná jenom moje hysterie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
11.2.12 11:54
AnastazieB píše:
My máme podobný tomu bílému, hlavní jeho funkce je, že je hrací… chtěla jsem něco hracího, protože synovi se to líbí. Kolečka regulovatelná nemá, nejdřív synovi ujížděl, ale během pár týdnů se naučil ho obsluhovat, obrátí ho a vyjede s ním z rohu (a to ještě v žádném případě nechodí). Koupila jsem mj. i proto, abych synovi „ukázala“ že se může chodit a jak na to :lol:

jj, takhle to chci takyyy :D , ještě to vysvětlit malé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
11.2.12 11:55
Angua píše:
sterezie píše:
Angua píše:
:lol: ale on nemá rohy, je zaoblený, rukojeť je zaoblená, i když teda je fakt, že malá ho vláčí za sebou, takže nevím, jestli se dají o tu rukojeť vyrazit zuby :P

Nevím, já vidím v živých barvách, jak dítě propadne pod tou rukojetí a vyrazí si zuby o ten hnědý překližkový díl :nevim: :lol: :lol: :lol: Ale říkám, možná jenom moje hysterie :lol:

:lol: to nee, jsem taky opatrná.,.. ale vím, že by jí bavilo v tom vozit hračičky a jiné „ukradené“ věci.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13772
11.2.12 12:10

Samaro já bych koupila jaké se ti líbí, myslím, že s tou stabilitou tam problém nebude, přeci to musí mít vyzkoušené. Dítě se to naučí ;) A spadnout může dítě u všeho, že by si vyráželo zuby se až tak nebojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
11.2.12 12:11

Takže je pro jistotu, myslíte, že TAF TOYS VOZÍTKO 4 V 1 neuvažovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
11.2.12 12:14

Ahojky,já bych Ti doporučila toto .Máme ho doma,v normální obchodní síti už není k sehnání,ale my ho taky koupili „jako bazarové“ a jsme s ním naprosto spokojení :dance: .

• Citovat
  • Upravit
684
11.2.12 12:17

AnastazieB: ano, máš pravdu.. jen proste nechci koupit neco, co by „překáželo“. U TAF TOYS VOZÍTKO 4 V 1 se mi líbí výceúčelovost a určitě se s ním vyhrá, ale zase mi přijde, že to chce víc prostoru… a Interaktivní chodítko MGA Little Tikes je to jasný, že bych ho brala.. Vzíček od Ikei je fajn, ale až když budem ve věčším bytíku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
11.2.12 12:21
medvidek píše:
Ahojky,já bych Ti doporučila toto .Máme ho doma,v normální obchodní síti už není k sehnání,ale my ho taky koupili „jako bazarové“ a jsme s ním naprosto spokojení :dance: .

Děkuji taky jsem nan koukala, našla jsem ho http://www.celan.cz/detail.php?…, ale chtěla jsem neco levnejšího.. Ale jinak je skvělé.. tak nevím, chjoo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
11.2.12 12:39

měli jsme poštovní vozík a byl super. Regulovat kolečka jde a my jsme tam ještě nalepili takovou tu podložku do auta na mobil, aby to na plovoučce neklouzalo a malá s tím řádila pořád. Hlavně vyndavat dopisy a házet do schránky :D popř. vozit panenky.U toho prvního bych se bála že o to bude zakopávat, jak tam není moc prostoru pro nožičky, ale je to jen doměnka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák