Neprodloužení pracovní smlouvy po oznámení těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19789
19.7.13 11:02
@LUaPE píše:
Tak asi oni me?

Tak asi nic. Důvod výpovědi od nich? Nikdo nechce být mrcha.

Dám vám vybrat: Pošlete mi tisícovku na účet, nebo mi ji přivezte. Nikdo nechce být mrcha. Jen jste slíbila něco, co jste nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
19.7.13 22:04

Tak čtu že to dopadlo docela dobře :palec:
A teda výpověď bych nedala ani omylem!! Nebuď hloupá, oni se k tobě chovají jak k hadru a ty jim slíbíš, že dobrovolně podáš výpověď, protože nechceš být mrcha? 8o
Co když si to za dva roky rozmyslíš a budete chtít druhé? Přijdeš o mateřskou, když nebudeš zaměstnaná. A i kdybys druhý nechtěla, buď ráda že se máš kam vrátit! Pokud tě budou chtít vyrazit, tak to můžou udělat, ale ještě vyděláš na odstupném ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
20.7.13 11:11
@LUaPE píše: … zase nechci byt mrcha kdyz mi vysli vstric…vicemene…

Vyšli vám vstříc? V čem nebo jak vám vyšli vstříc? Co pro vás udělali, co nemuseli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
9.10.13 21:41

Přidávám se k těm, se kterýma vydrbali…jsem v soc. službách ve vedoucí funkci, kterou jsem zastávala 2 roky (čili jsem od ledna měla mít poslední prodloužení nebo dobu neurčitou). Přestože jsem byla slovně oceněna za veškerou práci a projevili zájem o to, abych se po RD vrátila, smlouvu mi neprodlužují. Přestože do funkce jsem byla jmenována a mohla bych v budoucnu tedy zastávat pozici řadového pracovníka (kterých jsem sama měla pod sebou přes padesát)…ale bohužel…naivně jsem si myslela, že alespoň jistota této nejnižší pozice mi bude přislíbena. Bohužel, doba je zlá, lidi vypočítaví, a i když se stavíte na hlavu, děláte přesčasy a práci navíc zdarma…i když vás celou dobu vychvalují, nikdy nemáte jistotu. byla to pro mě celkem ledová sprcha, ještě k tomu když jde o sociální sféru a nevýdělečnou organizaci. Silně mě to demotivovalo do budoucího pracovního života a zpět se teda nepohrnu. Je možné, že jinde moji práci ocení a budou loajálnější. :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat