Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky a snažilky, prosím Vás moc o radu
14. 5. jsem měla první ms po dobrání ha..teď 10. 6. jsem očekávala druhou, respektive jakoby první od ha
30. 5.-31. 5. jsem si po vyšetření čípku všimla, že je otevřený, bylo i hodně bílkového plodného hleníku..jenže ovu test negativní
další ovu test jsem zkusila až v úterý a vyšel jasně pozitivní, ale podle čípku bych ovu prostě neřekla…nicméně teď nevím jestli mám brát ovu podle čípku a hlenu nebo podle ovu testu? jde o to, že dnes ráno jsem slabě zašpinila, což jsem brala jako rozjezd spožděné ms-z neděle, ale spíš se chci poradit, pokud byla ovu fakt až v to úterý 5. 6. nebo 6. 6. ve středu, dneska bych byla 8 dpo, mohlo by se jednat o uhnízďování? moc tomu nerozumím, i když mám 4 holky, nikdy jsem po vysazení ha neotěhotněla, takže jsem pak vždy v den ms našla ||-ovu mám většinou mezi 16-19 dc, když mám cykly bez vlivu ha
pouze naposledy, když jsme čekali Nicolku, jsem 28dc test nega, 32 dc jasně pozitivní, slabě, ale byly tam..píšu to asi moc složítě, nechci žádné utěšování, že jsem těhu a tak, jen radu od někoho, kdo se v tom vyzná
děkuju moc ![]()
@Hejhulka25 ahoj, je to vsechno strasne slozite (zjistit dy jak co) nicmene pokud jsi mela OVU test jasne pozitivni, znamena to, ze ten den a druhy den nastane ovulace a je tedy nejplodnejsi ted tvuj. Pokud by OVu test byl slabsi (tzv ze testovana carka je slabsi nez kontrolovana) muze hladina hormonu teprve vstoupat nebo naopak klesat… ale jak ty pises, pokud jsi mela jasne pozitivni, tak ten den a nasledujici jsi mela ovulaci. Jinak co se tyce hlenu atd, hlen se muze v teto dobe nekolik dni pred a po upravovat pro dobry pristup spermii atd. Tim ovu testem bych se ve tvem pripade ridila pokud si se
v teto dobe (asi problem nemate pocit-diky 4 detem)muzes byt tehu.
Taky jsem měla takovou ovu. Dokonce jsem při ní otěhotněla, i když jsem byla zmatená. Když byl čípek nahoře, otevřený a cítila jsem, že ovu je, ovu test byl negativní a ani teplota nestoupla. O 2 dny později stoupla a ovu test pozitivní, čípek už byl zavřený a nízko ![]()
Děkuju moc za odpovědi
jasně pozitivní test ovu poznám, nejsem snažilka začátečnice
dneska jsem měla dušíka na hcg testu a rapiclearu ale z odpolední moči, ráno přetestnu, zda se mrcha nerozjede a uvidím, ![]()
@Hejhulka25 me to bohuzel nejde otevrit…ale takhle vidim jen na tom dole slabou testovaci carku, ale neni to spise tim, ze tam je predtistena a jak to nasakuje moc je to vse prusvitne a tak to prosvita?
@cihajda87 píše:
@Hejhulka25 me to bohuzel nejde otevrit…ale takhle vidim jen na tom dole slabou testovaci carku, ale neni to spise tim, ze tam je predtistena a jak to nasakuje moc je to vse prusvitne a tak to prosvita?
to netuším, ale je to možné ![]()
@cihajda87 píše:
@Hejhulka25 a chces mimi?
no samozřejmě, to bych o tom nediskutovala ![]()