Prosím přání v ruštině

607
30.8.11 08:55

Prosím přání v ruštině

Ahoj, prosím pěkně, gavarí nekto pa rusky? Potřebuji přání v ruštině k narozeninám - pro ženu. Stačí takové to normální-vše nejlepší,hodně zdraví štěstí atd.A pokud možno v latince-bo nechce se mi nastavovat klávesnici na azbuku. MOc moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8911
30.8.11 09:04

Neporadím. Měla jsem ruštinu naposledy na ZŠ a prd si pamatuju. Ale vybavila jsem si přání, co říkával můj manžel:

„By chuj stal i děnek bylo mnogo.“ (je nutný překlad?)

Ale to se jako přání dámě k narozeninám asi nehodí… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
30.8.11 09:09
Wiolla píše:
Neporadím. Měla jsem ruštinu naposledy na ZŠ a prd si pamatuju. Ale vybavila jsem si přání, co říkával můj manžel:

„By chuj stal i děnek bylo mnogo.“ (je nutný překlad?)

Ale to se jako přání dámě k narozeninám asi nehodí… :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no tak to opravdu ne-ale díky.Myslím,že by dotyčná byla fakt překvapená :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
30.8.11 09:13

День рожденья - прекрасная дата, Не беда, что уходят года. Жизнь настолько светла и прекрасна, Что не стоит грустить никогда.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
30.8.11 14:05

Díky moc, přáníčko už je na cestě k oslavenkyni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
30.8.11 16:41

neni zac :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
31.8.11 22:49
kitri píše: День рожденья - прекрасная дата, Не беда, что уходят года. Жизнь настолько светла и прекрасна, Что не стоит грустить никогда.

Klobouk dolů. Tipuju rodilá mluvčí … já bych ze sebe vytlačila maximálně pazdravljáju těbjá s dňom ražděnija …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.1.13 16:01

Prosím o radu, jak se sklonuje slovo KRÁL v ruštině v mn. čísle - tři králové, tri korolja? Děkuji pěkně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová