Poradna duly
Jana Čurdová
Mako mě dr. říkala, že se to dřív nedělalo, ale že se stávalo, že dětské dr. ne vždy hlásily stav ramínka na kalmetizaci, a proto si to oni začali zase hlídat sami, asi ne všude a pro Vás snad tím líp ne?
… a už to začíná - nemám nastavené e-mailové účty, je jich asi jen 7
, ale tuším, že tím to neskončí…
sluníčko , je fakt , že se dětičky mění každej den ![]()
Nám dnes ty brejličky dorazily , Sofi už je měla na sobě , nejdřív se jí to nelíbilo , ale pak si libovala celou dobu v kočárku , rozhlížela se pozorně a všichni kolem se mohli přetrhnout , když jí viděli
![]()
Teď na sebe čumí do zrcadla a breptá ![]()
ty jo,Leni už dneska?
to je nějak rychlý. neobjednávala jsi je o víkendu?
také se těším. myslím,že se to kačence ze začátku také líbit nebude.
sluníčko , píšou , že do tří dnů dorazí , já objednávala asi v sobotu nebo v neděli
![]()
a jak se ti líbí?
to mi teda přijdou jěště do konce týdne,to je paráda.
vyfot a dej sofinku do galerky.
sluníčko , dala bych , ale manža má foťák v práci v opravě a nevím jak dlouho to bude trvat , já objednala růžový , jak jinak
, mají dvě gumičky , jednu na větší hlavičku a druhou tak pro nás , takže vydrží dlouho , pokud je nerozšlápnem , což se klidně může stát , každopádně jsou hezký a Sofi v nich vypadá úúúžasně ![]()
Ahojky,
máme přestávku na kojení a přebal a pak zase ven ![]()
Byla jsem dnes u mudry kvůli cholesterolu, mám dietu a za 3 měsíce se uvidí, ovšem obávám se, že Sajsiny těstoviny se šlehačkou a anglickou neoželím
![]()
Tak aspoň prostuduju ty papíry, je fakt, že do dětských piškotů bych tolik choles. neřekla
![]()
Malý dotaz na Sajsu
: byla jsem v lékárně mj. zeptat se malýmu na opalovák a mají jen Altermed, že je dobrý. Tak nevím. Možná by mi mohli objednat Weledu, ale je prý dlouhodobě vyprodaná. Nebo opravdu Lavera je o hodně lepší?
Nějak se mi nechce objednávat z netu jen 1 krém
)
Jste mě nakazily s těma breličkama
Už jsem objednala červený ![]()
jolmo Taky bych to zamkla, ale to sem zas nemůžou holky, co by se ještě chtěly přidat
Jinak já moooc dobře znám instalace systému. Vopruz ![]()
noono,já to věděla,že se další nakazí. já nakazila tady u nás 3kamarádky a ted na dalších serverech asi dalších 10.
Leni,fakt super tip.
Tak číslo je 724 065 975 a dám ji do galerky,jo?
sluníčko , já ani nemyslela , že se nakazíte , ale přišlo mi , když už je takový horký jaro , co bude v létě
a Sofince vážne to sluníčko moc vadí ![]()
OK, pak to hoď do galerky , my zase nemáme ten kabel
![]()
já kabel nepoužívám. používám infrák,je to rychlejší a bez zbytečných kabeláží.
Tak my už doma…
Alinko taky nechce ležet, jen v sedačce, nebo lehátku na polosed. I v kočáru se začíná čílit. ![]()
Handah já bych asi Altermed nee… Ale jestli chceš, musím objednat Laveru novou, loňskou jsem mázla jen teď, tak ti ji můžu vzít a poslat. Jak chceš, promysli… Weleda myslím nemá dětskou… Pokud chceš Laveru, koukni na www.biobchod.cz a dej vědět jakou, já tu o víkendu testovala vzorek sensitive s OF 30 a asi budu brát ten…
No já jsem ještě váhala, ale když už dneska bylo takový teplo, tak jsem to nevydržela… No jsem zvědavá, jak budou brejličky slušet nám
jinak jste je sluní na severu asi vyprodaly
Píšou mi, že dodají do 14 dnů. Ale je fakt supr, že to je na gumičku. U našich mimin, co ještě nesedí, jsou nožičky dost nepraktický…
Jinak já jsem byla vyvenčit psa s malou v šátku jen v bodyčku a šátku na hlavu a ona mi vytuhla a teď spokojeně spí v ložnici ![]()