Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno!
Je mi mizerně a musim k doktorovi se zádama, příšerně bolej. Eliášek je ukňouranej, ale asi ho něco bolí…zoubky?!
Už tu stihnul udělat pěknej čurbes, právě vyházel všechny balonky, asi mně hrábne.
Jo a tahle stránka je taky celkem simpatická ne?! ![]()
Luci, fakt pěkný metříky. ![]()
Jejda já jsem si nějak nevšimla,že předchozí stránka byla sympatická.
![]()
Terezko
Tobě se to všechno nahrnulo.
Přeju,ať je brzo líp.
Luci
To ti moc přeju.Ty lepší noci.On spánek je potřeba.
Kačko
Díky.
Matýsek musí být sladký u snídaně.
Já bych mu,ale dala. ![]()
Jo a jen tak mimochodem se potřebuju vykoupat, když jdu s těma zádama a neteče teplá voda
![]()
Dobré dopolko,
u nás nic moc, Matík stále horečkuje a je maximálně nevrlý. Asi ho něco trápíí, ale já nevím co. ![]()
Luci
Moc hezký metřík.
Kačko
To to mají Matyášek s hafem pěkně rozdělené.
U nás o vánocích taky seděla Thea pod stolem u Matíka a byl její největší kámoš. ![]()
Terulko
Tak ať doktor pomůže.
Gabce držíme pěsti, ať zub rychle přestane bolet.
Radko
Tak hlavně, že jedna cesta je a sousedům dobře jim tak, chtěli víc, nemaj nic. ![]()
Tak pěkný den, mě asi picne.
Ahoj holk,y
všem marodům brzké uzdravení. gábince aťjí zoubek moc nebolí
nám ráno zase odešel počítač, opět žádné zálohy (poslední v srpnu, kdy se rozbil). No snad to bude jen řadič. Mám notebook a internet, ale nejde instalovat tiskárna a skenner a já zrovna potřebovala něco tisknout ![]()
taky jsem zjistila, že díky změnám v sazbě daně z příjmů vyjdou odečty z daní ze zaplacených úroků z hypotéky o 50% nižší než za loňský rok. To mě pěkně naprdli. Mně teda něco na daních vrátí, ale zase to dám manžovi na jeho daně. Pardon za výlev, ale jak jsem účetní a navíc už rok doma, tak mě svrbí prsty a taky teď hledáme každou korunu, tak to zkouším počítat. Musím říct, že mi práce moc chybí.
Petro - tak já přihlásím manžela do OZP a bude mít Filda příspěvek na očkování
luciku - moc hezký metřík, taky jsem ho měla v užším výběru
a jen tak dál se zlepšováním spinkání.
jiřko - tak gratulujeme k práci. Doufám, že těch letáků necháš???
A co zabulienka, jak se jí daří ta spinkací metoda???
terko - tak ať je ti lépe.
kačko - je to MC Přístav, Nádražní 313. Je to když pojedeš od toho řezníka do kopce nahoru (máš ho po levé straně) a uhneš na křižovatce, kde jsou potřeby pro zvířátka doleva a pak 2. ulici do prava a je to furt do kopce a po pravé straně. Parkovat se dá v boční ulici nad tím centrem.
tak se mějte, jdu dělat přiznání k dani z nemovitostí.
Radko jak to,že ti neco vráti z daní???Keď si bola minuly rok na materskej?Alebo si mala ešte nejaký príjem???Ja som naštvaná,lebo Hpotéka je na moje meno(ešte sme neboli manželia,keď sme kupovali byt),tak nebudu žiadne korunky navyše
Inge mi poraila,že mam skočiť na daňový a spytať sa,lebo sa to vraj da nejak urobiť cez Adama či čo.Bože pišem jak debil.Tomuto fakt nerozumiem
.Lenže keď pišeš,že davaju o 50% menej než minuly rok tak sa mi to nevyplati.To by som dostala kolem 1500 a to by som si ešte zaplatila aby mi to niekto urobil.
Dik za pochvalu metriku.Vzdala som sa koli tomu ordinace ![]()
Jo Žabulienka taky som zvedavá ako ste dopadli so spinkaním…
Terko nech zada čo najrýchlejšie prestanú bolieť ![]()
Ahoj holky
tak sme zvládli prvú noc bez krmenia
!!!!!!
síce sa budil, akoby mal v brušku budík, ale len somho napravila v postieľke, dala som mu napiť čajiku, lebo bolo v noci akosi priteplo a bol suchý vzduch, že aj ja som musela piť, potom som dala cumlik pohlaskala, Lukáško sa dal na bok a spinkal ďalej ![]()
Vôbec som ho nemusela vyberať z postieľky
ale za trest , že som mu nedala v noci papať tak ma zas zobudil o 4.30h ![]()
a teraz sám pekne zaspáva v postieľke
skôr som sa nemohla ozvať bola som zaviezť autičko do servisu
a u nás je to tiež tak s papaním, chlebik nechce ale šunku spapá aj syr
minule zbaštil 3 koliečka šunky, ale musi byť na jemno nakrájaná
a ešte sa sám naučil papať veľké kúsky, takže už vôbec nemixujeme a už nechce papať tie skleničky, chce našu stravu
Luciku, pekné metriky
Terulko, až je čo najskôr lepšie
Marodom prajem skoré uzdravenie
A ešte vám musím ukázať foto, ako mi šiel Mareček niečo zahrať na gitare a Luky bol v sekunde pri ňom
![]()

Radka75 píše:
Petro - tak já přihlásím manžela do OZP a bude mít Filda příspěvek na očkování
Radko, nejsem si jistá, jestli manžel nemusel být pojištěncem k 1.1.2009 (proto jsem tam taky manžela hnala v prosinci). Pokud jsem ten časopis nezahodila, zkusím to najít.
Petro, ano můžeš si vyčerpat kredit u OZP a pak změnit pojišťovnu. Se změnou by ale radši počkala, až ti ty peníze od OZP přijdou
.
LUCIKU, to není jisté, jestli by to u vás byla polovina toho, co vloni. Letos by vám za úroky na daních prostě vrátili 15% zaplacených úroků (vloni se to lišilo podle mezní sazby).
Janko, ať je Matíkovi lépe a jsou to „jen“ zoubky. Terko, tobě taky brzké uzdravení.
Zabulienko, gratuluju k noci bez jídla. U nás byl Ondra vzhůru od 4 do 4.50 (pak ještě usnul), ale přesně v 5 vstával Honzík
, takže jsem vlastně vzhůru od 4
.
Běžím za kluky, mějte se.
Holky poraďte.V pondelok sa chystam objednať to odražadlo.A už premyšľam či je dobre alebo nie.Nie je najlevnejšie,tak by som nerada vyhodila penizky do vzduchu.Myslite,že sa s nim vyhraje?Koukala som aj na iné,ale nepačia sa mi tak ako toto
Ja som ho hlavne chcela koli tomu,že s nim budem mocť v lete von a nemusime sa trepať kočarkom
![]()
http://www.babydirekt.eu/…kojeti-buddy hlavne či sa mu bude dobre odražať,keď su tam take široke kolečka
![]()
Inge, tak tiež máš také ranné vtáčatka ![]()
Mareček ten teda ináč spával!!!! A stále spi ako poleno, dneska ráno som preložila Lukyho k nám do postele, tak ešte hodinku sa tam vydržal šuľať po nás, teda hlavne po Marečkovi a ráno sa ho pýtam a on o ničom nevedel
![]()