PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20647
12.3.09 09:10

Holky těhule, tak hoďte tipy na jména miminek, už jsem četla něco o Adánkovi, Natálce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
12.3.09 09:10

Dobre ránko.
My sme vstavali o 6:02 :lol: Ale v poho.
Kačko taky gratulujem k vode.Konečne čo?Mne stači,keď mi netečie pol dňa.Už z toho mam nervy

Inge my sme tri holky po sebe.No a oco chcel syna tak to skušal ďalej A 4. bol braško :lol: Keď sa narodil,tak som řvala,lebo sme čakali na holčičku.Kupovali sme aj same ružove veci.A teraz je to moj milačik

Samik spi.Ale to je dobre,lebo pak usne až odpoledne vonku.Musim do banky,lebo zas Adam zobral karty.Jak u debilov :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
12.3.09 09:17
Lena1 píše:
Luci , zatím mi přijde, že naopak.. má to takové bobkovaté :)
Kamoškyn maly taky neprujmuje po antibiotikach.Snaď budete podobny prípad :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
12.3.09 09:20

Jituš čo je to ta mononukleoza????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
12.3.09 09:35

Dobré ránko,
jdu jen pozdravit a běžíme na cvíčo, pak kolečko knihovna a úřad.

Kitty, nejsi v tom sama, Matík je taky jak pavián. :roll:

Ať se vám dneska daří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
12.3.09 09:46

Dobré ráno,
tak Vojta dnes vstával ve třičtvrtě na devět!! 8O :D já teda samozřejmě mnohem dřív vzhůru, ale ležela jsem s ním :-)

Katko, klíďo, nabídka platí, dej vědět termín a já budu hlídat, ale fakt je to otázka náhody…

tady je polojasno, svítí sluníčko, takže na náladu celkem fajn. Tak ať i tam u vás, holky, vysvitne brzo, puchýř jeden..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
12.3.09 09:49

Teď ho na chvíli zabavil vysavač s tatínkem, tak je to dobrý. za chvíli razíme na cvičení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
12.3.09 09:58

ahojte…

tak my mame posledne ockovanie za sebou.....uff… :)
uz chceme vidiet dr len v troch rokoch na prehliadke..... :lol:

vcera sme boli v MC a kubka zaujimali magnetky…tak som hladala nejaku magneticku hracku..... 8)

okrem geobaby,magnetickej doske som nasla aj toto ale je to dost penez,len tak mu to kupit… :?
 http://www.dracik.sk/…-detail.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
12.3.09 10:00
kitty25 píše:
Teď ho na chvíli zabavil vysavač s tatínkem, tak je to dobrý. za chvíli razíme na cvičení.

taky za chvíli razíme na cvičení :lol: :lol:
Vojtu právě zabavuje telefon, starý firemní, ovšem funkční, stále zapíná wap, no co, platí to firma 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
12.3.09 10:08

Mati tak my ešte ideme na 18m prehliatku a v září na 2.Priorix :roll:
A k tej hračke 8O No ta cena je šialena.Samika taky bavia magnetky.Kupujem mu len tie na chladničku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11329
12.3.09 11:29

Ondra stále nespí a navíc se ani ospale netváří, chápete to?. Teď uklízí nákup (právě nese do skříně džus).

Ondra spalničky a spol. ještě oočkované nemá, dohodly jsme se s doktorkou, že přijdu, až bude týden v kuse bez rýmy (vidím to tak na červenec :twisted:).

ORL kontrolu jsme přežili s řevem, ale bez keců doktorky.

Musím, Ondra ječí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
12.3.09 12:26

tak my se vyspinkáme, najíme a jdeme na plavání. Byla jsem pro auto v garáži a venku je to hnus. Budu muset zase vytáhnout zimní bundičku :?
Už aby bylo teplíčko .........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
12.3.09 12:59

Ahoj.
Jsem z5.Už hoďku.Radeček mi vytuhl v autě.Teď se ho pokouším uspat.Snad zabere.Spal dost málo a to by byl protivný.Já sice jedu makat,ale až se vrátím,tak hned jede Martin a tu nejhorší a nejunavenější náladu bych si vyžrala sama. :roll:

Knoflice píše:
kitty25 píše:já chtěla v půlce porodu zas rodit císařem, ale jsem ráda, že to nakonec dopadlo normálně. A hned bych taky znovu rodit nechtěla bylo to šílené, no ale vydržím. dopadlo to jednou, dopadne to i podruhé. A výhrůžky doktora, proč jít radši na císaře jsem přešla /viz. inkontinence, spadlá děloha atd./. Ustála jsem si rozhodnutí a na císaře řekla ne.
Druhý porod bude cak-cak :wink:

Hele není pravidlem.Já měla sice druhý v pohodě a až moc rychle,ale u třetího jsem si zase užila.Já asi rodím líp holčičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11329
12.3.09 13:30

Holky, mám úplně stupidní dotaz. Ondrovi roste moc zubů, doma mám homeopatika chamomilla vulgaris, ale nikdy jsem to nedávala. Vím, že se dají 2 kuličky 3× denně, ale nevím jak. Rozpustit mi nějak nejdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
12.3.09 13:37
Inge píše:
Holky, mám úplně stupidní dotaz. Ondrovi roste moc zubů, doma mám homeopatika chamomilla vulgaris, ale nikdy jsem to nedávala. Vím, že se dají 2 kuličky 3× denně, ale nevím jak. Rozpustit mi nějak nejdou.

ono to dlhsie trva ale rozpustia sa… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital